Seni beğendim ama kıyamadım mı demek? lütfen biri cevap versin :(
Masum ve güzel bir kız... ?
Seni beğendim ama kıyamadım mı demek? lütfen biri cevap versin :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuk kişilik ve karakter olarak kendini iyi hissetmiyor ve seninle birşeyler paylaşınca sana zarar vercegini düşünüyor ve haklıda bencede.. kendini toparlaması lazım onun önce sonra hayatına birilerini alması lazım yoksa etraftaki herkese zarar verir..
Cevaplarını da kendin vermişsin canım. Sorunun içinde bütün cevaplar yazıyor.
Aslında özeti şu: "Sana bayılıyorum diyemem, ama fena değilsin. Seninle olmak isterim ama uzun boylu değil. Çok safsın ve sonunda üzüleceksin. Vicdanen rahat hissetmiyorum. Ayrıca sorumluluklar da bana göre değil. Yani bana kötü kız lazım :))".
peki kardeşim bunu bana neden söylemedi beğendim seni ama... diyebilirdi
bak ben 5 vakit namazında makyaj dahi yapmyn örtülü ve erkeklerle mecbur kalmadıkca konusmayan biriyim oda bunu biliyo sanada yazmamın sebebi içimdeki sorulara tam manasıyla cevap bulmak :( cünkü :cok üzülüyorum
Sen ayrıntı verdikçe daha da ortaya çıkıyor cevabı. Çünkü bu halinde seninle evlilik düşünmeyen birisinin bir işi olamaz. Çocuğun böyle bir şeye girişmesi için daha yaşayacağı çok şey var. En azından o böyle düşünüyor.
Genelde o tipler masum ve güzel namuslu bir kıza hayır diyemez, garip.. Kıyamamış olabilir.
Çocuğa çirkinmiyim ben beni beğenmedin mi yoksa kıyamadın mı? diye sorduğunuzda : çirkinlikle alakası yok sorun bende diyor bu ne demek...
Kıyamadımda demiyor soruldugunda sadece : çirkinlikle alakası yok sorun bende diyor bu ne demek...
Seni beğendim ama kıyamadım mı demek?
Sanırım ciddi bir ilişki istemiyor..
Evet ve ben ısrar edemiyorum... ben sevdiğimin yanında her türlü dururum ama o istemiyorki :( kurtulmak istemiyor :( sanırım e ısrar da edemiyorum zaten ben farklı biriyim biraz onun tam tersine dinimi üç boyutlu yasıyorum onun için Dua ediyorum..
hep öyle denir masumlara
gariplerim benim yaa
gunahsiz yavrularim
:D alemsin ya
Cevap
8Cevap
senin değerini biliyor sen iyi bir kızsın benimle harcanır gidersin demiş daha ne desin ondan sana hayır yok demek oluyor bu
Bence sana kiyamamis sevimli kizi kulanmak istememis bence kiyamiyo o erkegi unut 2 niz icknde kotu olur
Alkol ve batak ikisinden de kurtulunabilir. İnsan istedikten sonra becerebilir. Kendine güveni olmadığı için bunları denemeye teşebbüs edemiyor belkide.
2. kez bu soru sorulyor yeter yahu. bir tanesinden alamıyor musun yeterli cevabı.
doğrudur kıyamıyordur :)
Çocuğa çirkinmiyim ben beni beğenmedin mi yoksa kıyamadın mı? diye sorduğunuzda : çirkinlikle alakası yok sorun bende diyor bu ne demek...
Kıyamadımda demiyor soruldugunda sadece : çirkinlikle alakası yok sorun bende diyor bu ne demek...
Seni beğendim ama kıyamadım mı demek?
demekki beğenmiş ki kıyamadım diyor insan değer vermediği insana neden kıyamasın ki? pekala da seni kullanada bilirdi? yapmamış öyle bişey demekki gözünde çok başka yerlerdesin istersen ona seni düzeltebilirim sana yardımcı olabilirgim gibi bişeyler söyleyebilirsinn. eğer sende yıpranmazsan bu süreçte beraber büyüyebilir ve onu bu bataktan çıkarabilirsin kolay olmaz ama seviyorsan onu denemeye değer diye düşünühorum canımm :)
kıyamadım demediki :( çirkinlikle alakası yok sorun bende dedi...
sorununu beraber halledebileceğinizi söyle? :)
Ona DUA ettiğimi söyledim bence DUA en güzel yoldur... sorunu halletmek için onun yanında olmam gerekir bende tam tersine 5 vakit namazında erkeklerle mecbur kalmadıkca konusmayan tokalasmayan biriyim...
o zaman sana hiç bulaşma bu çocuğa derim sen onu doğru yola sokayım derken mazallah sen doğru yoldan sapabilirsin :/
evet haklısın gerci İmanım öyle kolay yıkılır cinsten değil Elhamdülillah ama :/
ne önemi varki her 2 durumdada olmayacak
Kaşınma demiş
Kıyamadığım için
Bence çirkinlikten o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar