şimdi ev arkadasım tangodan ayarladığı bir kıza evi tarif etti geldi direk odaya cekildiler kız yuzumuze bile bakmadı amacı ne olabilir?
Cevabın nedir?
Ömrümde bu sitedeki kadar kapalılığa tesettüre antipatik yaklaşan bakan özgürlük adı altında dışlayan insan görmedim tamam başka yerlerde konularda bu durum yaşanılıyor toplumda da ama bir insanın tesettürlü olması onun günahsız olduğu, hata yapmayacağı anlamına gelmez ki evet birşeylerin farkındalığıyla bir yola çıkmış ancak insan nefsi keşke olmasa inandığına aykırı davranışlar ama oluyor işte açık kapalı ne farkeder edeple alakalı konunun sürekli başörtüsüne gelmesi rahatsız edici uygun davranmıyorsa bu kafadaki örtünün değil altındaki beynin problemidir...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her kapalı kız masum değildir. Benim bir tane tanıdığım kız var sevgilimle aldattı beni. Zaten hep kapalı değildi gösteriş amaçli kapanirdi. Bazen acilirdi. Balo vaktinde ise herkesten çok onun üzeri daha acikti. Öyle yani
06 Yorumla
14,5 sene yüzde seksen doksanı saadet-refah şimdilerde de akp seçmeni olan komşularımla bir sitede oturdum. o apartman aralarında, balkon altlarında, evli adamların ve dul kadınların yatak odalarında neler olup bittiğini yazsam kitap olur. :) insan insandır, çarşaf çarşaftır.
00 Yorumla
o kadar diyorum wechatten ayarlayın diye de dinletemiyorum ki :(
19 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
36Cevap
Bu konuda kapali / acik olarak bir ayrim yapmak dogru olmaz bence..
ama sunu diyebilirsin: kapali kadinlarin (kapali olduklarindan) acik kadinlara gore daha sıki musluman olmasi ve daha ahlakli olmasini beklerken oyle olmadiklarini dusunuyorum diyebilirsin..
taxici bir akrabam hayrete dusurecek hikayeler anlatiyor ama evet o da ztn kapali olanlarin daha namuslu olacagini dusundugu icin ona da garip geliyor32 Yorumla- +1 yıl
Güzel bakış açısı vede düşünce.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunu kapalı açık diye nitelendirmeseniz keşke.. Açık olup, asla bunu yapmayacak kız da var. Kapalı olup, asla yapmayacakta var. İşte birde boyleleri var ve ne yazık ki birde başörtüsü oldu mu, tüm kapalilar damgayi yiyor.. Bu karakterle ilgili bir durum, kapalı ve açık olmasıyla ilgili değil inan.
30 Yorumlaİster kapalı ister açık olsun sonuçta onu masum gösteren örtü değildir. Açıkta aynı onunda davranışlarından anlayamazsın. İyide olabilir kötüde. İnsanın içini bir tek kendisi bilir. şu an ben senin neler hissettiğini sevdiğin şeylerin zevkini anlayamam ve hissedemem seninde böyle düşünmeni öneririm. :)
10 Yorumlayeter artik insanlari bu sekilde yargilamaniz ya. Ogrenin artik ogrenin ister kapali ister acik olsun ici kotuyse nolcak simdi? bir bitmediniz ona kalirsa takim elbisenin icinde de adam gorunumlu haayvanlar var bu da boyle. kapalisi da acigi da ayni karakter olmamissa
21 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun, vede helal olsun.
+1 yılHer insanın uymadığı din kuralları var. Bazıları namaz kılıyordur ama kapanmıyordur. Bazıları kapanıyordur, namaz kılıyordur ama başka bir kuralı çiğniyordur.
24 Yorumla- +1 yıl
''Günah olmasaydı şunu bunu yapardım'' diyen insanların sayısı az olmadığı için kurallar var
- +1 yıl
Sınıfta konuşmak yasaktır ama çoğu konuşur. Konuştukları için yasağı kaldırmak mı lazım? Yasak olmasaydı iş tamamen çığrından çıkardı, çünkü yasak olduğu için susanlar veya az konuşanlar var. Sessiz olanlar da bir halt anlayamazdı, onlar zararlı çıkardı. Ya da okulda saç toplamak yasak olmasaydı herkes saçını toplamadan gelirdi. Daha hoş çünkü.
Kurallar olmalı, olmak zorunda. Kurallar olmazsa herkesi kaybedersin, kurallar olursa en azından 1-2 kişi kazanırsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşta aile zoru ile kapanma filan değil , aile zoru ile kapanan biri bu kadar rahat başkalarının evinde de dolaşamaz hem yıl olmuş 2014 . Bir s*kime benzemeyen sıfatlarını türban ile bir biçime sokmaya çalışıyor (çok türbanlının açık halini gördüm) , modaya uymaya çalışıyorlar (türban modası şu an çok yaygın) veya türban takarak namuslu ayağına yatıyorlar (çok s*lak var türbanı gördüm mü namuslu diyorlar). şu an şunu söleyebilirim sana ben türbanlılar açık kadınlara göre daha rahat elde edilip yatağa atılabiliyor. Edebiyle kapanan türbanlı bulmak artık gerçekten çok zor , herkesin temiz kadın dediği türbanlı kadının p*rnosunu izliyorum. Yani bu işler görünümle olmaz , dikkat etmek lazım. He ben şu an cinsel ihtiyaçlarım için türbanlı kadın kovalıyorum düşün durumu.
10 YorumlaHer kapalıya namuslu diyemeyiz. Aile baskısı yüzünden kapananların çoğu saman altından su yürütüyor.
41 YorumlaKapalı açık diye ayırmayalim lütfen açık kızlar masum olamaz mi bence kapalı kızların icindede şeytan yatabilir açık kızlarından
31 YorumlaArkadaşım o dedigin olaydaki sahsiyetsiz büyük ihtimalle aile baskısı yüzünden takıyor o örtüyu. Fakat bu örtünun amaci sadece saclari kapatmak vücud hatlarini belli etmemek degil. Amacini bilmedigi bir isi yaptigi icin durumun ciddiyetinin farkında degil.
00 Yorumla
+1 yılbunun kapalı açık olmakla alakası yok... seks yapmak herkesin hakkıdır... biribirlerini keseceklerine doğrayacaklarına sevişsinler bırakın
arzulara karşı konulamaz..
ne yapıyorlar odada kulak kabartsaydın ya da anahtar deliğinden az çok baksaydın... amma meraksızmışsın ha:))))))))))))))))))))23 Yorumla- +1 yıl
sakso mu çektirdi ona sınav stresini attırdı:))))))))))))))))))))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları okumadim ama soruna cevap olarak sunu diyeblrm. Aslnda teseddurden bir haber olan kapalı bir arkadaş yüzünden tüm kapalilar icin aynı genellemeyi yapamazsın.! Ben hakkiyla yaşıyorum belki sen nasl böyle bir genelleme yapabilirsin bir. İkincisi her kapalı melek değil. Sadece baş ortmekle olmuyor teseddur. Bas ortulu olmak kisinin yediği haltlari örtmez. Fakat aynı doğrultuda kendi blmezler yüzünden boyle bir genellemede hos olmamış.
10 Yorumla
+1 yılkapalı kızların da masumu masum olmayanı vardır açıkların da aynı şekilde. açık kapalı olarak değil de bireysel olarak değerlendirmek doğru olur diye düşünüyorum :)
04 Yorumla- +1 yıl
@carleeone Ama ev arkadaşının ne kadar yakışıklı olduğundan da bahset. Beni çağırsa ben de giderdim.
- +1 yıl
benim kapalı bir iki arkadaşım var açıkçası. dünya tatlısıdırlar. hiç bir zaman o başörtüye saygısızlık ettiklerini ihanet ettiklerine rastlamadım. bir kere dar bir şey giydiklerini görmedim hiç sevgilileri de olmadı. yani gerçekten bu bireysel bir şey. o başörtüsünü isteksiz, aile zoruyla ya da erkeklerin daha çok ilgisini çekmek için takıyorsa dediğin gibi işlere kalkışması gayet normal tabi. ama herşeyin farkında Allah'ın emri olduğu için ve kendini diğer gözlerden saklamak için takıyorsa böyle bir şeyi kolay kolay yapmaz yani bu benim düşüncem tabii ben açık bir insanım tam olarak anlayamam bu kızın ne düşündüğünü o başörtüyü ne için taktığını
Bu kizin karakteri. acik veya kapalilik diye belirtmen cok yanlis butun kapalilari zan altinda birakiyosun bu basliga acik bir kizda yazmani istemem insanlarin kılıklarıyla değil kişilikleriyle ilgilen veya eleştir
20 Yorumlakapalı ya da açık mini etekli ya da tesettürlü bakımlı ya da bakımsız... insanların masumiyeti bunlara bağlı değilki herkes her istediğini yapabiliyo artık çok kötü zamanda yaşıyoruz.. daş yağacak başımıza daş :D
12 Yorumla
+1 yıl"kapalı kızlar"
kapalılığın masumlukla alakası yoktur bir insan neyse odur, ve bizlerde normal insanlarız hatalarımız kusurlarımız var ama lütfen o hataları görünce yargılayacaksanız bizi yargılayın İslamı değil.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPic la onlar. Ben biliyom hepsini adim gibi. O basina orttuyu ortuyu kirli yuzlerini saklamk için kullanıyorlar
30 YorumlaÖrtüsünü maske olarak kullanan var, hepsi böyle değil tabii.
21 Yorumla
+1 yılO kapali diye butun kapalilari oyle yargilayamassin bu cok sacma herkes oyle değil bunu bil! O kizla arkadasina gelincede Allah hidayet versin ne diyeyim...
06 Yorumla- +1 yıl
Hey Allah'im o onun gunahi bu beni ilgilendirmiyor ama obur kapalilarinda oyle oldugunu dusunmeniz yanlis bayim
- +1 yıl
İns oyle bir tanik cikar karsiniza bayim cunku herkes oyle deil...
- +1 yıl
Boyle yaklasirsan tabi zor adam akilli kapali bir kizla tanisirsinda gorursun insallah
Genelleme yapmak yanlis. Cok hanimefendilerde var ordan burdan birilerini dusurende..
30 YorumlaGenelleme yapmiyorum bazilari icin soyluyorum ne varsa türbanlilar da var acik ve net
31 YorumlaBen bunu bülent ersoyun kapandığı günden beri biliyom sen daha yenimi öğreniyon heheeyyyttt yavrum heheytt
14 Yorumla
+1 yılGenelleme yapma tamam var elbet hepsi iyi olcak diye bişeyy yok ona bakarsan açıkların bazılarınıda bılıyorum maraton gibilerdi karakter meselesi yani kısaca
01 YorumlaHer kapalı kız masum olucak diye bir kaide yok tabi
Açık kızlar içinde öyle01 YorumlaKapalı namuslu dur herzaman aaaaa bunu nasil soylersin :)))
06 Yorumlagenelleme yapmak dogru degil ama ruh kaltaksa hiç bir örtü kapatmaz o ruhu
25 Yorumla- +1 yıl
Ruh, kaltak olamaz. hatalar ve günahlar sadece açıklık veya kapalılıkla sınırlı değil.
+1 yılHepsi öyle değil ve oyleleri yüzünden temiz olanlarin da adı kirleniyor. Basında o örtüyü taşımak değil hakkını vermek önemli. Malesef bu devirde nadir hakkını verebilen.
00 Yorumla
+1 yılonlar ne kadar kaşar bir bilsen
51 Yorumlakız ya da erkek açık ya da kapalı hiç kimse hiç birimiz göründüğümüz kadar masum değiliz bunu sende biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılOnlardan gercek masum olanini biraz zor bulursun. Tabi hepsi oyle de demiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle oyle oldugunu dusunuyorum. daha gecen burada komsumuzun kizi daha 10 yasinda yobaz babasi yuzunden kapanmis. kiz nasil utaniyor bir gorsen sinir küpü oldum
+1 yılMaalesef ''görüktükleri'' gibi değiller :/
24 Yorumla- +1 yıl
Tamamen bir kapalı kutu sürpriz.
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDegisir. İnsanlar konusunda hic bir yargı genellenemez.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek Dünya'ya hoş geldin demek istiyorum :) bende konu ne olursa olsun kısıtlanan insanlar sadece daha fazlasını isterler başka birşey değil
00 Yorumla
+1 yılOlanıda var olmayanıda. Ama sanırım genelinde bir sıkıntı var gibi. Dışarıdan görünen bu tabi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. milletle vurusup
ben kapanirsam namuslu zannedeler alirlan diye kapanan cok biliyorum...10 Yorumla
+1 yılTürban insanın içini örtemez eğer o kadın öyle bir ahlaka sahipse değil türban onu koli bandı bile kapatamaz dış görünüş aldatacı olabildiği gibi bir aynada olabilir o yüzden kimseyi genellemek doğru bir vaziyet değildir.
00 Yorumlabazıları varki baskın cinsellik arzularını bianda açığa cıkartıyor
aile baskısı ile kapanan ve ruhu kaşar olanlar var
salıncaktan düşen cocuk parka küsmezmiş kapalı kız aramaya devam romiooooo11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir bu kadar yerin altında var karakterleri onu bilemezsiniz
01 YorumlaKiz azmis ne yapsın olum sizinle sonrada konuşur o iş önemli :)
00 Yorumla
+1 yılişlerini halledip gidecektir amaç ne olacak.. bu kadar dürüstse niye gelsin ki hem erkek evine demi.
01 Yorumladegıller maalesef gıyındıgının anlamını bılemıyorlar
10 YorumlaGenelleme yapmayalim ama çok fena olanlar var hele sinemada ,:):):):)
10 YorumlaGenelleme yapmak pek doğru degil iyiside var kotusude
20 Yorumla
+1 yılOlum tangodan diyorsun, adı üstünde ne bekliyorsun o uygulamadan ((:
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ben yüklediğim gibi sildim yarısı feyk ve tro kaynıyor =D
Kardeşim a mı olanın dini olmaz kapalı açık farketmez içinde varsa çok güzel bir kamuflajdır hatta
00 Yorumlanasıl ki her açık namussuz deilse her kapalı da namuslu değil. yani kimse göründüğü gibi değildir
10 Yorumlamasum olanıda var olmayanıda var kişilik karakterle alakalı giyimle değil bence
10 Yorumlaİnsan karakterine göre degişir kapalı veya acık olmakla degişmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı kutunun içini bilemezsin! Toplu yargılayan arkadaşları kınıyorum
00 Yorumlakapalı bir kız utangac olur ole yırtık olmaz yani herseye atlmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılK. b. da kapalı kızlarla işim olmas benim.
Hoşlanmıyorum türbandan10 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle değil.
70 Yorumla
+1 yılDeğiller içlerinde azgınlık var :d şahti oldum
13 Yorumla- +1 yıl
:d isteyerek kapananalara alfım yok diğerleri bildiğin şey işte
sen kıskanıyon mu ya la?
01 YorumlaGenelleme yapma bence
10 YorumlaBiz onlara "üstü minare altı kerhane" diyoruz.
01 Yorumla
+1 yılKapalı şimdi son sürat açılıyo desene :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ön yargısız olsanız, ne kaybedersiniz? gözünüzle görmediğinizi görmüş gibi lanse ederek ne kazanırsınız? soruyu açan kardeşim, empatiyle bakış açını belirle... başka ve değişik konulardada eminim seninde hatan vardır... hatasız kul yok. önce kendi hatalarımıza bakmalı zaten geriye başkalarının hatalarına bakacak yüzümüz kalırsa o zaman bakalım.
- +1 yıl
@realsanalvefa görünen köy kılavuz istemiyor atalarımızın sözüdür bilmem duydunmu daha önce
- +1 yıl
Eyvallah,
'' Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol. '' Hz. Mevlana.
''Kapalı kızlar gözüktüğü kadar masum değil mi?'' bazıları, veya genellemeksizin bazı kapalılar güvenilmezmi diye sormuyor !!! veyahut, sorsada... inşallah bilinçlenir hatasından döner yazık vb. bir yaklaşımı hissiyatı yok. bumu insanlık, bilinç, erkeğe yakışan?
genelleme yapma iyisi de var kötüsü de var
01 Yorumlaher kapalı aynı değil
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAile zoruyla kapanmıştır.
02 Yorumla- +1 yıl
Aglanacak halimize guluyoruz :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılismini yanlış yazmışsın cahil 😄😄😄
21 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!