Erkeklerin yaptığı en ufak bişey de bile anlam arıyorlar, neden böyle dedi niye böyle baktı vs , mk saplayip geçiyoz işte ne anlam ariyon
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar mesela şöyle , erkek bişey demiş normal bişey işte onu bile anlamıyolae burada soruyorlar bide bana neden merhaba dedi beni neden yatağa atmaya çalıştı bdjejdj akıl yok mk
Kizlar neysede evli bayanlar bile saf çalışanımız kadin 5 yaşında çocuğu var adam iki tali söz söyledi çocuğu birakip adama kaçtı babadan kalma dairesini adam sattı yedi tekmeyi vurdu kıçını böyle kac tanesi var
Kral buradaki soruları görünce psikojim bozuluyor, yok 1 aydır yazmıyor hala seviyomj , yok elledi ne yapmaya çalışıyor 1 gram akıl yok yani bunların çoğunda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır karakter meselesidir bu
Kişiye göre değişir Ama buradaki sorulara bakarsa evet saflık var erkeklerde var gerçi saflık değil yüksek derecede enayilik.
Bende bunu diyom işte anlamıyor ergenler kudurdular
Sitenin ıq seviyesi beli zaten bir cacık olmaz bunlardan
Aynen öyle
Kizlar neysede evli bayanlar bile saf çalışanımız kadin 5 yaşında çocuğu var adam iki tali söz söyledi çocuğu birakip adama kaçtı babadan kalma dairesini adam sattı yedi tekmeyi vurdu kıçını böyle kac tanesi var
Diyomda ergenler bişey anlamıyor işte
Ergenler bela komşularda var bizm teresa lat büro. çıktı almya geliyrlar rahat durmuyorlar bir gün sabrım taştı...
Sıkıntı
Ohaa olaya bak çocuğu bırakıp gidecek kadar mal olamaz bir insan ya
Ergen sana bunu anlatmaya çalışıyoz işte saf olduğunuz için anlamıyorsunuz
Şahsen ben de öyleyim, yani birçok şeye ablam yüklerim. 😁
Böyle büyük konuşursan en beklemediğin zamanda aşık olup sonra yıllarca sürünürsün bak demedi deme
Kral buradaki soruları görünce psikojim bozuluyor, yok 1 aydır yazmıyor hala seviyomj , yok elledi ne yapmaya çalışıyor 1 gram akıl yok yani bunların çoğunda
Tabi belki senin yaşında biraz anlaşılabilir ama hayat bu kadar basit yaşanmıyor. Hepimizin de aklı fikri uçkurunda değil.
Haklısın erkekleri adam sandıkları içindir 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Adamlık cinsiyetle alakalı değildir aslan
Evet haklısın kızlar saf oluyorlar, erkeklerde bunu fırsat biliyorlar tabi
2-3 tatlı söze mayışan basit varlıklar. :D
Ergen çoğu
Erkekler de kendini çok akıllı zannediyor değil mi
Evet
Zannetmiyo akıllı zaten
Yoooo öküz gibisiniz
Tamam apla en uyanık akıllı sensin
Erkek sus işine bak
Yol al teyze