Yakında evleneceğiz ama kız arkadaşım zevk almıyor :( Tecrübeli kızların görüşlerine ihtiyacımız var, yardım eder misiniz lütfen?

Merhaba arkadaşlar,

Benim cevabını aradığım ve gerçekten hayati öneme sahip bir sorum var. Özellikle samimi cevaplara çok ihtiyacım var. Bu yüzden konuyu daha rahat ifade etmek istiyorsanız özel mesaj atabilirsiniz.

Kız arkadaşımla 1 seneden beri birlikteyiz ve çok yakında düğün hazırlıklarına başlıyoruz. Onu ilk ben görmüştüm ve ilk açılan da ben oldum. İlk başlarda doğal olarak bana karşı bişey hissetmiyordu. Fakat ben sabırsız bir adam olduğum için tabiri caizse kendime zorla aşık ettim. Ya da baya bir kendimi sevdirdim diyelim kısa sürede. Bu 1 senenin 6 ayı ben Amerikadaydım. Özellikle tanıştıktan sonrasında...

Döndüğümden beri ayrı şehirlerdeyiz ve her haftasonu neredeyse birlikteyiz. Zaman geçtikçe bana sımsıkı bağlandı. Ben de aynı şekilde ona. Fakat bir problemimiz var. Kız arkadaşım daha önce kimse ile birlikte olmadı. Onun ilkiyim... Evlenene kadar asla birlikte olmayacağız sözüm var. Tabi birlikte olmayacağız demek sınırları zorlamıcaz anlamına gelmiyor :) Birlikte olmak dışında çoğu şeyi yaptık. Yani bir önsevişme de ne oluyosa hepsi oldu. Ben hepsinden de zevk aldım. Fakat kız arkadaşım zevk alamıyor. Birleşme dışında her şeyi denedik fakat bu kız yanmıyor. Kalbi heyecandan güp güp atmıyor.

Bunu zaten ben daha en başta anladım ve sordum. Kendisi de söyledi. Şimdi bazı arkadaşlar sorun bende diye düşünebilir. Yani beceriksiz olabilirim veya tahrik edici olmayabilirim. Ama tam aksine hem vücut olarak (buna aşağıdaki organda dahil:P) hem de yatakta performans olarak ortalamanın üzerinde olduğumu söyleyebilirim. Bunu gurur için demiyorum, çünkü kız arkadaşım da kabul ediyor. Kendisine göre durum şu:

Ben en başında hep onu kazanmak için çabaladım. Akışına bırakmadım. Onun için ulaşılabilir bişi oldum ve kendisi benim taleplerime karşılık vererek aşık oldu. şu an deliler gibi seviyo ama zevk yok. şu an tamamen ilk birleşmede zevk alır diye umut ediyoruz. Almazsa ne olacak? Yani sizce bunun çözümü var mı? Nolur bize yardım edin? (Bunu ikmz yazdık)
Yakında evleneceğiz ama kız arkadaşım zevk almıyor :( Tecrübeli kızların görüşlerine ihtiyacımız var, yardım eder misiniz lütfen?