Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem konusu açıldı anlatayım.
Ben 16 yaşımdayken çok büyük problemlerim vardı ve kötüydüm. O dönem benden 18 yaş büyük bir adamla tanıştım. Sonra ben daha nasıl olduğunu anlamadan sevgili olduk. Başlarda tabiki duruma alışamamıştım. Ama sonradan sevmeye başladım. Fakat adam hem alkolikti (gerçekten alkolikti elleri titriyodu içmeyince) hem de sokakta yatıyodu. bir tane pitbull u vardı. Tüm ailesi oydu. 1 buçuk yıl birlikte baktık ona. Şimdi konuya giriyorum. İçtiği içkinin de etkisiyle ve yıllarca kullanmış olmasının beyninde yarattığı tahribatla, kendi arkadaşları da dahil olmak üzere etrafımdaki her canlıdan kıskanıyodu. Her canlı diyorum zira kadınlardan falan da kıskanıyodu. Sokağın ortasında bana ağza alınmayacak küfürleri bağıra çağıra söylüyodu. Bazen de vuruyodu. O kadar çok sen or*spusun diyodu ki artık ben de or*spuyum heralde diye düşünmeye başlamıştım. Bazen de içkiliyken ben istemesem bile benle birlikte olurdu sonra da üstümde sızardı. Ben de 16 yaşımda buna 1 buçuk yıl dayandım. Hatta içki içmekten yemek yemediği için evden ona yemek götürür aileme ben yiyorum derdim. Sabah saat 6da kalkıp ona yemeğini götürüp okuduğum anadolu lisesine giderdim. Eve dönmeden önce tekrar yanına gider boş yemek kaplarını alırdım. Yapıyodum çünkü onun için üzülüyodum. 12 yaşından beri sokaklardaydı ve babası da alkolikti. Gerçekten iyi bir müzisyendi. Ve o dönem bunlara rağmen bana sahip çıkmış sayılırdı. 16 yaşımda bunu algılayabilecek durumda değildim ama şimdi hiçbir sebeple bana bir erkeğin vurmasına izin vermem. Uzun ve gerçekten zor bir yolla öğrendim ama sonunda öğrendim. Hiçbir kadın burada çıkıp hakettiysem susarım falan demesin. şu an 20 yaşımdayım. Hala arada bir arar, ağlaya ağlaya hakkını helal et der. Ama geri alınmıyo malesef bazı şeyler. Eğer geri alabilsem şu an birlikte olduğum dünyalar iyisi adamla 15 yaşımda tanışnak isterdim. Ama düşünüyorum da ben 15 yaşımdaki ben değilim ve o da benim şimdiki halimi sevdi. Ben ben olduğum için.13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada hakaret edecekler için şimdiden söyleyeyim, türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Hayır bunları yaşadığım için kaybolmuş biri değilim. Tanıyabileceğiniz en güçlü insanlardan biriyim.
- +1 yıl
hem üzücü hem ilginç hem değişik hem de sevindirici ve içten yorumun için teşekkürler ama sen nasıl böyle bir konuma düştün bilemedim hemde daha 16 yaşında sana bunları yapan birine, dilerim şimdi ki adamla mutluluğu yakalarsın fakat bir abi tavsiyesi evlenene kadar kimse bir daha dokunmasın.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kiyamaz ki bana :(
27 Yorumla
+1 yılValla ben hic bir seklde tokat atmadim atmamda ama o bana atarsa terkederim bunun sadece aciyip acimamakla ilgisi yok onun vurmasi acitmcktr gecer hemen ama gururum zedelenir terkederm affetmemde
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendime tokat attıracak durumlara düşmüyorum. Dikkatli olmak lazım. Haksız yere atarsa elini cebine sokarım. :):
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılHatalı isem de hatasız isem de tokat atmaya hakkı yok.
Ki ona ihanet gibi bir hata ise tamam ama ıvır zıvırdan da tokat atılmaz. Eğer bir de haksız ise o an yüzümü gördüğü son an olur ve köpek aa kapımda affetmem.
Aynı şey kadın için de erkek için de geçerli bence..12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
☺☺
+1 yılErkek ya da bayanin tokat atmasi farklı tabiki.. bayanin tokadina karsilik senin yaptığın semptk olabilir ama bir erkek tokat atiyorsa iliski hemen bitirilmeli.. bayanin ve erkegin fiziksel gücü ayni olmadığı icin erkek bayani istediğinde durdurabilir. Ama bayan erkeği durduramaz bu yuzden siddet uygulayan aCiZ erkeği terketmek en doğrusu
12 Yorumla- +1 yıl
:) rca..
Yemişsem bir halt sanırım hakederim. Sesim çıkmaz. Onun dışında olduğu gibi biter.
91 Yorumla
+1 yılBir ilişkide saygı bittiği an benim için biter. Biz bir hayatı paylaşmayı denemişiz tokat ne demek? Bu şiddeti gösterebilen bana "kadınım" diyen bir adam aynı anda o an vuruyorsa ben onun sevgisinden şüphe ederim. Bugüne bugün ne hiç bir sevgilimle bir argo ne bir küfür ne bir saygısızlık oldu hepsiylede hala arkadaşlığım devam eder. Bu tarz bir hareket asla normal değil ve asla normal karşılanmamalı
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ben tokat atmakla kalmamıstım. gozu nasıl donduyse oyle bir güc gelmisti ki ona, 60 kilo olan beni havaya kaldırıp merdivene oturtmustu. sonrada kollarımı morartacak derece de sıkarak senin icin yaptıgım fedakarlıkların farkındam değilmisın diye bağırmıştı. beni ancak o zaman susturabilmişti. bak l*n duygulandım şimdi.
dipnot* bırakıp giden kendisi oldu arkadaşlar :D11 YorumlaO anki hayalkırıklığıyla bir şok yaşarım heralde. Hiç bir şey demem. Giderim ve bir daha konuşmam. O an bitmiştir.
Ben öfkelenince tepki veririm ama kırgınlığım ağır basıyorsa sessizleşirim. İkisi farklı şeyler benim ne hissettiğime bağlı tepkim.22 Yorumla
+1 yıl54 YorumlaBir kadının bir erkeğe tokat atması sempatik olabilir ama tam tersi çok ağırıma gider. Çok kızdıysa sarssın ne bileyin kolumu sıkı sıkı tutup kaba saba konuşsun ama tokat çok ağırıma gider. O muameleyi hak edecek bir şey yapmış olamam sonuçta
11 Yorumla
+1 yılAtamaz kıyamaz ama olur da attı diyelim ben de ona atarım. Sebep ne olursa olsun atmamalı. Ben babamdan tokat yememişim tutup da elin adamı gelip bana tokat atamaz. O kadar kolay değil
25 Yorumla- +1 yıl
Eli sert olanlar atmasın :D
- +1 yıl
Ben bir kere istemeden dudağını patlatmıştım arkadaşımın :D
+1 yılAllah ne verdiyse elim tersiyle ağzının ortasına yapistirim çok kizdiysa sinirlendigi biseyse kizabilir ama onun vurması doğru degil ben vururum o vuramaz
12 Yorumla- +1 yıl
Tabiki her zaman :D
Hakli veya haksiz hiç farketmez hic bir sey beni bu kadar alcaltamaz hic bisey bu kadar uzemez sozlu ve fiziksel siddet dışında o an orayi terkederim bir daha bana asla ulasamaz affı yok.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Olmadı, olmazda. Bunu yaşatacak kadar saygısı kalmamışsa hayatımdan çıkar gider. Bana kıyabilecekse, canımı acıtabilecekse durmasın. Ki zaten bunu ona yaptırmam.
13 YorumlaHataliysam birsey yapamam zaten gozlerinin icine bakakalirim.
Ama şakaysa da (genelde şaka oluyor bizimki, benim ona attklarimsa ciddi) bende ona atarim hafiften 😊😊😊😍12 YorumlaSarılması için 3 saniyesi olduğunu söylerim, sarılırsa sıkıntı yok sarılmazsa şamarı yer.
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar süre hayvanlığını ve karaktersizliğini nasıl saklayabildiğini sorar sonra bu konuda tebrik ederim bir tokat da ben çakarım anladığı dilden konuşmak lazım
117 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yapabilcek olan ve yapan herkeseydi yapmadıysan üstüne alınma derim :)
- +1 yıl
Tokat yedim sevgilim diildi şakasına yemişliğim çokdur ama hiç bir bayana vurmadım küçükken hariç kızın biri sınıfta rahat dursuğumuz halde 3 kişilik grubu tahtaya yazar hocaya dövdürür du yılsonunu bekledik karneler alındı okulun 3 kapısını da tuttuk kız arka kapıdan kaçmaya çalıştı arkadaş yakalayıp kömürlüğe götürdü 3 muz orda Allah yarattı demedik ağız burun kanadı kızın pişmanım :D:D:D ama haketmişti :D:D şimdi taş gibi kız olmuş hatırlama dı beni güldüm geçtim :D:D:D
- +1 yıl
Ölsenize siz bir nolur bak ay küçük müçük bilmem ben oyundan da olsa bir bayana vurulmaz ne pişmanlık ne başta bir şey için. Güç gösterisi bu bildiğin bir de sırıtıyosun yok yani git camdan falan kendini dediklerim senin ve arkadaşların içinde gerçerli
- +1 yıl
Benim kardeşim olcan dövmüştüm seni. Hem çok da küçük değil bence konuşmasaydınız siz de
- +1 yıl
Yemişsinizdir bir halt yoksa yazmazdı hem erkek değil misiniz bir de 3'ünüz bir araya gelince kız haklıymıştır yazmakta
- +1 yıl
Evet feministim nolmuş? Ben olsam ben de yazardım oh olsun iyiki de dayak yemişsiniz hergün
- +1 yıl
Siz feministler çok şirinsiniz nan kızdırmak hoşuma gidiyor :D bak şimdi sana iki çift lafım var 1-) kadın değil bayansınız
2-) erkek düşmanı :D:D:D kızdın dimi :D:D yahu 8 yaşında insanlar kız erkek deildir çocuktur bundan dolayı böyle yargılamak gerekmez mi ben şimdi kesinlikle nazik biriyim böyle birşey düşünülemez pamam mı kızgın pembiş :):):) - +1 yıl
Yok olmamışsın sen. Fark eder tabi ki neden fark etmiyormuş hem neyine kızcam be senin
- +1 yıl
Ben niye burada sinirden ölüyorum acaba sen orda gülerken sorabilir miyim?
- +1 yıl
Feminist bir kızın senle işi olmaz bil isterim ayrıca oldu desek bile seni 3 güne öldürür
Hiç bişey yapmam. gözüm dolar. bişey demem çeker giderim ordan. ya da bişey olmamış gibi konuşmaya devam ederim.
17 Yorumla- +1 yıl
Bİrlikte değilim. atan erkek değildi. yumuşak huyluyumdur erkeği kızdırmam. kız arkadaşım atmıştı gözüm doldu hiç bişey yapmadım. kızarık yüzümle oturmuştum bişey olmamış gibi.:( lise 1 di sanırım. şimdi yanıma 1 cm bile kimseyi yaklaştırmam konuşmamda herkesle. o kızda evlendi gitti zaten. arada merhabalaşırız görürsemde. tokatın nedeni de (aşık olduğu çocukla yanyana oturuyodu bende yanlarındaydım. yakıştınız demiştim. bu kadar sonra tokat attı. saçma dimi. neyse ya.. öleydi işte.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bana tokat atan bir kadın bir daha yüzümü göremez.
Gururum çok incinir, kendime zarar dahi verebilirim.12 YorumlaBana vurmaya cesaret ede bilirse helal olsun. Ama gerçekten vurursa bilinki ben büyük bir halt yedim...
15 Yorumladurduk yere tokat atarsa tepki veririm de vurmam yani ama yanlış bişey yapmış olsam Allah korusun o zaman tokat atsa haklı yani
31 Yorumla
+1 yılHaklı veya haksız kimse şiddeti hak etmez. Tokat attığı an bitmiştir 😏
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yıloha n oluyor ya. iyyy.
insanın içi var ya Tuzla buz olur. .
dayanamam ben... haklı haksız tokat atamaz bana.
babam bile bir fiske vurmamisken hele.123 Yorumla- +1 yıl
e yalan mı gıcık sin
- +1 yıl
ok.
- +1 yıl
doğru
- +1 yıl
o ne alaka
- +1 yıl
hmm
- +1 yıl
pfs sıkıldım ben
iyi akşamlar :( - +1 yıl
somurtkan im bildin.
- +1 yıl
uykum geldi. ondabnolmalı.
- +1 yıl
galiba.
- +1 yıl
:Dd güldüm ya.
- +1 yıl
evet
Valla anasından emdiği sütü burnundan getirirdim heralde
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffetmem aciz yok öyle yok byle.. Bazen bırak tokadı dayak bile yesen kıpırdayamıyosun götün üstünden bir yere. Lafta olduğu gbi olmuyo
31 Yorumlahaklı veya haksız el kaldırmamalı bence. gözümden düşer herhalde
11 Yorumla
+1 yılBende ona vururum. Bana vuramaz kimse tokatla bayıltırım adamı.
12 Yorumla- +1 yıl
Her zaman.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sinir oldum boğazını sıktım bana once vurdu insan gibi oturtum dedim konuşalım bunu yapan bayan ya sonra kalktı tekrar vurdu ayagıyla sertçe çok sinirlendim boğazına yapışıp ittim boyle mi seviyorsun dedim senim yaptıgın sevgi degil dedim
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bir onceki gun sabahtan akşamankadar trip attı boş bişey için neyse gonlunu almak için akşama kadar ugraştım gecede aradım konuşuruz her gece hala duzelmedi kızdım sonunda yeter dedim sınava hazırlanıyoruz hem hemde uykum vardı baya artık kendisi gonlumu almaya çalıştı yok dedim her zaman yap en sonda ozur dile adalet mi dedim biraz duşun ben acı çekiyorum boyle dedim sabah uyudum sabah oldu okula geldim voleybol oynuyordum beni gormuş yanıma gelmedi mesaj atıyo gorme sen beni hiç diye ya görmesem neden gitmeyim gerçektende görmemiştim salına salona geldi gittim yanına kızdı bagırdı çagırdı neyse dışarı çıktık oturuyoduk gonlunu almaya çalıştım iltifat ettim baya somurttu yuz vermedi dedim yeter gidiyorum arkadaşım gelcekti zaten tuttu gitme dedi konuşcaz tamam dedi bir anda vurdu kadında olsan kimsenin kimseye vurmaya hakkı yoktur o sıradada anlattıklarım oldu işte
Cevap sahibi+1 yılHayatım boyunca hiç bir kadına vurmamıştım sayesinde onuda yaptım oyle bir insan degildim ama oldu
Cevap sahibi+1 yılGeçti zaten kardeşim hemen ardından barıştık biraz takıldı tabi arada aklına geliyor ama gonlunu alıyorun 2 yıldır sevgiliyiz :)
Cevap sahibi+1 yılBir daja yapmam zaten
+1 yılolmadı ama neden bağlı olarak değişir gülüp geçebilirim bile. asla karşılık vermem en fazla elini tutarım
21 Yorumla
+1 yılomzuma felan vurmasına izin veriyorum sempatik geliyor ama yüzüme sert (artık bir kızın nekadar gücü varsa) tokat atarsa 2 yol var, ya gerçekten hatalıyımdır şöyle beynim bir kapa aç olur hatamı anlarım ama beni rezil etmek içinse sonuçlarına katlanır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. İntikam istersem gider Darp raporu alır Polise şikayet ederim ya da direk silerim
13 Yorumla
+1 yılhaksız yere attıysa sessizliğe bürünürüm, haklıysa nerde hata yaptığımı anlamaya çalışır ve özür dilemenin yollarına bakarım.
11 Yorumlaşiddeti hakettim mantığına karşıyım.
tam anlamıyla acizlik.13 Yorumla
+1 yılnedeni önemli bir keresinde sutyen ile oynarken cekip cekip bırakıyordum ondan dolayı tokat atı bende ona geri tokat attım ama :) ( eski sevgilim )
23 Yorumla- +1 yıl
bizde böyle mıgo :)
+1 yılben saglam bir tane vurduktan sonra sarilmisti bana kendine geldi sanirim :D
12 Yorumla- +1 yıl
Sagol canim :D
+1 yılo haksızdı ve atmıştı tokat. sonra da karşılık verceğimi sanıp geri çekilmişti. arkamı dönüp gitmiştim o kadar
11 YorumlaErkeklik bir tokatsa önce bir aynaya baksıbn ;)
118 YorumlaBen tek hareketimle yere sererim. Evliysem direk boşarım.
15 YorumlaBüyük konuşmamak gerek ama bana tokat atabilecek adam yok daha görmedim göreceğimi sanmam gorursemde kesin kafası güzeldir sonuçlarına ayıldığında katlanır :)
12 Yorumla
+1 yılbende ona yumruk atarim. hic sempatikde falan gelmez yani :D
17 Yorumla- +1 yıl
hee dayiii :D
- +1 yıl
25 yasindaain be ne dememi bekliyosun :D
- +1 yıl
saka yapiyorum ya fazla takilma :D
+1 yılSinirle bile vurmuş olsa biter. Bana o an tokat atan ileride döver de.
11 Yorumla3 sn içinde naparsam yapayım tepki olarak görülüyorddu dimi...
yapıştır hayalara.21 Yorumladurduk yerde kimse kimseye tokat atmaz. hak ettiğimizi düşünüyorum :D
35 Yorumlagözümde "şiddete başvurmadan meselelerin içinden çıkamayan bir aciz" olarak kalır..
41 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cidden sevdigim birisi olsun da , tokat atmasına bile rağzıyım :)
31 Yorumla
+1 yılSevgilim bana tokat atamaz. Kimse bana tokat atamaz bir insana vurmak acizliktir.
14 Yorumla- +1 yıl
Çeker giderim daha yüzüne bakmam
Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Malum bölgesine tüm gücümle tekme atar doğmamış çocuklarının katili olurdum ne demek tokat atmak bana?
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbayan erkeğe tokat atıyosa vardır bir bildği ama erkek bayana atamaz sokarm öyle erkekliğe
81 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldirek diz kapağımla penisine vururum. o kim oluyo da bana tokat atıyo öyle bir dünya yok
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla tokat atarsa yaparım hiç acımam. Çok ağrıyo dimi o
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman kesin vururum hatta daha sert vururum iki kere vururum
Haksızsam karşılık vermem haklıysam gömerim olduğu yere! Hayırdır l*n :)))
11 Yorumlasonuclarina katlanabilecegini düsünüyorsa denesin...
11 Yorumla
+1 yılAyy sen hani geliyodun kandırdın beni yiycen tokatı :D
111 Yorumla- +1 yıl
Tokat Kesmez yumruk atarım :D
- +1 yıl
Kıyamam ben zaten :)
- +1 yıl
Karşılık verirsen sinek gibi yapışırım yere ama :D
- +1 yıl
Nasıl olur :D
- +1 yıl
Merak etmiştim :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılben kafa yedim be, tokat ne... şakasınaydı ama acıttı gavurun kızı.
25 Yorumla- +1 yıl
:Dbıraktık işte, yaptık bir hata. bugün ikinciye geçiyo muhabbeti. hayırdır bakalım.
- +1 yıl
:)) hepimiz için hayırlısı olsun
Çok kötüü. ne yapayım karşılık veririm artık neresi denk gelirse
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana sevgilim tokat atmıştı. Vicdansız birde sert vurdu. Aynı şekilde karşılık vermedim sadece yüzüne baktım. Sonra da hüngür hüngür ağladı :D
21 Yorumla
+1 yılO an şok geçiririm ki yemişliğim var çok sinir olmuştum ve canım acımıştı 😁
22 Yorumla- +1 yıl
Aynn ya :(
+1 yılTokat yıye yıye alıstık bagımlılık yaptı artıkın dokanmıyo
24 Yorumla- +1 yıl
cok anlık oluo yakalamayızkı
- +1 yıl
hahah aynn oyle
Konu ne olursa olsun kimse fiziksel şiddeti haketmez! acizliktir
111 Yorumla- +1 yıl
Git al kokla sonra sevgiline hediye et :) www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx
Ben de ona tokatı basarım. Ayrılmak istediğimi söylerim ve giderim. Yüzüne bile bakmam
11 Yorumlabir tokatta ben kendime atarım öyle birini hayatıma soktuğum için
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklı ya da haksız önemli değil bir bayana el kalkmaz eğer kalkarsa daha sertini özel bölgesine sert bir tekme olarak yer
11 YorumlaKafasına lahmacun küreğiyle vurup, yüzüne tavayı yapıştırırım hayırdır kime tokat atıyor :Dd
13 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat