Aşk İlişkileri Sevgiliniz size tokat atsa ne yaparsınız? Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ben de ona tokat atarım. Tartışırna çıkarırım. Hiçbir şey yapmam Diğer yanağımı çeviririm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgiliniz size tokat atsa ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Bir şey yapmam sevgilim bana tokat atabilir onun tokatı bile bana güzel gelirdi çünkü.. ayrıca hak etmişimdir 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tartışma çıkarırım. Hırsımı aldıktan sonra da çeker giderim. Şiddet gördüğüm biriyle birlikte olmaya devam edemem. 2 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hiç yaşamadım bunu. 🤔Bir düşüneyim. Daha sonra bir sonuca ulaşabilirsem dönüp yazarım. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Hic çiçeklere tokat atılr mı ya allahn belası herif 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Haklı mı yoksa değil mi? Duruma göre tepki veririm ya da vermem! Ama el kaldırmam, bir kadına el kaldıracak kadar küçülmedim daha... 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. :D cevap vermiyorum bile 1 0 Yorumla
Nisan54 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şiddetin ş si geçse ayrılırım net 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. tartışma çıkarır şikayet eder ayrılırım 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Üzülürüm 1 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. bir şey yapmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir şey yapmam sevgilim bana tokat atabilir onun tokatı bile bana güzel gelirdi çünkü.. ayrıca hak etmişimdir
Tartışma çıkarırım. Hırsımı aldıktan sonra da çeker giderim. Şiddet gördüğüm biriyle birlikte olmaya devam edemem.
Hiç yaşamadım bunu. 🤔
Bir düşüneyim. Daha sonra bir sonuca ulaşabilirsem dönüp yazarım.
Hic çiçeklere tokat atılr mı ya allahn belası herif
Haklı mı yoksa değil mi? Duruma göre tepki veririm ya da vermem! Ama el kaldırmam, bir kadına el kaldıracak kadar küçülmedim daha...
Döner tekme atarım :D
diğer yanağını çevirenler hangi kafada
:D cevap vermiyorum bile
Şiddetin ş si geçse ayrılırım net
İlk şıkkı yapar ayrılırım
Ayıp eder.. bende yumruk atarımn
tartışma çıkarır şikayet eder ayrılırım
Tartışma çıkarır, parçalarım onu.
Çok mutlu olurum (!) 🫶🏻
Atmam
Üzülürüm
Balıklama dalarım Bi tokada bin tokat