+1 yılBilmiyorum evlenmem sanırım. Sonuçta bir kez evleniyorsun ve şöyle hatırlanır güzel bir düğünüm olmasını isterim arkadaşlarımla birlikte eğlenceli bir kına yapmak isterim güzel bir gelinliğim olsun isterim 😄 ama şu an büyük konuşmak da istemedim hayırlısı olsun muhteşem bir düğün yapıp 2 ay sonra boşana da bilirsin 😄
32 Yorumla- +1 yıl
Sağolun ben teşekkür ederim 😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNisanmis kinaymis dugunmus falan bana gore gereksiz o kadar parayi ev esyasi icin harcarim daha mantikli
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler 😁
Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı. tamam kız için sorun yok ama ailesine çevredekiler dost komşu neler diyecek neler. kız sanki sorunluymuş kötü yolluymuş da erkek tarafından düğün nişan falan istememiş gibi laflar duyacaklar. nişan nikah en basiti böyle yapacaksın düğün falan gereksiz masraf tabi ki
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılFikir olarak bende istemem bisekilde duyurulsun ama sirf zarar yahu gercekten ama esim olacak insanin fikride benim icin cok cok onemlidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılEvlilik öncesi tantanalarin uzaması bence gereksiz ama bunu para için kisa kesmekten bahsederse evlenmekten vazgecerim sanirim adam şimdiden paraciysa sonradan ne sorunlar ne sorunlar birikim ev falan elbette olmalı ama zamanla olabilecek şeyler dilediğin gibi yaşama imkanın varken para tutuculugu cimrelige girer bence :D
14 Yorumla- +1 yıl
Cimrilikten bahsediyorum tutumlu olmaktan degil ve kına falan herneyse gelinlik vsnin para için boş bir şeymiş gibi görülmesinin cimrilik oldugunu düşünüyorum. Ayrıca evliliğin ne oldugunu ve iki kişinin bir yuva kurmasının ne denli zor bir şey oldugunu da biliyorum sadece daha cok para ugruna kısıtlamalari yanlis buluyorum yarına çıkacağımız belli mi yaşama ihtiyaçlarına yeten kısmı dışındaki para için diyorum yaşanmalı diye
- +1 yıl
Herkes kendini düşünüyor erkek köpek gibi borçların batağında yüzüyor hayaller Gereksiz şeyler yüzünden 1 v 2 günlük mutluluk senelerce ödenmesi gereken burçlara mal oluyor kızlar bunu görmüyor sonuçta ödüyecek bedeli kocası olacağından aklıma karısının kocasını ne kadar seviyor akıllara getiriyor sade makul bir şey varken aşırı ya kacılması erkekleri evlilikten soğutan başlıca sebepler
- +1 yıl
Yanlis anliyosun beni haklısın da zaten farkindaysan ihtiyaçların dışında imkan varken diyorum yani boşta paran varken yoksa borca zaten karşıyım borçlar evliliği yıpratan şeylerin en başında yer alırlar
+1 yılbence gelinligede gerek yok uzun beyaz bir elbise yeterli sadece nikah toreni duzenleriz yeter ben sahsen oyle yapmayi dusunuyorum
14 Yorumla- +1 yıl
akillilik mi bilmiyorum ama bunca tantanaya gerek kalabaligi cekemem zaten bide hepsi masraf
nikahtan bir hafta sonra yemekli bir mevlut verilmeli bence
+1 yılZaten öyle yapıcam. Düğün de yapmıcaz. Şık bir yerde davet verip nikah kıyarız oldu bitti. Hepsi para tuzağı
112 Yorumla- +1 yıl
Şerefsiz bir de kıymetimi bilse
- +1 yıl
Benim için yapacağı tek masraf, mekan parası. Eşya da aldırmıyorum. Eski evliliğinden kalma eşyalar var ve tamam ulan kabul dedim hala yaranamıyorum anasını satayım.
- +1 yıl
Allahtan o yok :D
- +1 yıl
Bu arada evlenip boşanan ben değilim, o
- +1 yıl
Ulan ben ayrılmadım diyorum. Do you speak Turkish?
- +1 yıl
Hayır
+1 yılDüğüne bile gerek yok bence. Alkollü küçük bir parti olsa yeter. Gelinlik falan oldum olası gereksiz ve fazla abartıdır benim için.
11 YorumlaErkek parasi yiyenlerden degilim bunun icin cok gururluyum ama cimri erkekler cok itici hatta nefret ediyorum diyebilirim.. öyle bir günde mutlulugumuzu degilde parayi düsünüyorsa bos insandir demek.. hic ev felan bahane etmesin hersey zamaninda güzel bir dügün yapsan bidaha hic ev sahibi olamican anlamina gelmez.. zamani geldiginde oda olur.. eger dügün yapmak icin gücü yetmiyor olsaydi dügünsüz evlenirdim ama sirf böyle düsünüyo diye yapmiyorsa evlenmem cünkü öyle biri bana göre degil
01 Yorumla
+1 yılEvlenirim sonuçta ev alcak o evde ikimizin olacağına göre o fedakarlık yapıyorsa karşı tarafında yapması lazım evlenirim illa nişana kınaya gerek yok yalnız grlinlik kiralik olamaz
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFakir olduğu için ağlayan, kadınları fakir erkeklerle evlenmeye ikna etmeye çalışan, bir erkek olarak para kazanmayı beceremediği için herkesin yapabildiği düğünü yapamayan ve kadından anlayış bekleyen tuhaf bir erkeksin. Seninle hiçbir kadın evlenmez, evlenenin de aklı yoktur
00 Yorumla
+1 yılSade bir düğün yemeği iyi olur... Zaten hiç sevmem öyle davullu zurnalı hengameyi... Ancak nişan olmasa da kına isterim ve ben yaparım herşeyiyle.. Yani nişan yerine kına olsun...:)
11 Yorumla
+1 yılHayıır evlenmem. Ben cimri insanları hiç sevmem. O yüzden öyle para tuzağı falan diyip yırtamaz. Evlenmeden biraz para harcatırım, gerçek yüzünü bir görürüm :D
29 Yorumla- +1 yıl
Yok be değilim manyak :D ama anlattığına göre beyefendi biraz cimri gibi geldi bana. Cimri insanları cidden sevmiyorum. Ay anlatamıyorum galiba ama bak CİMRİ İNSANLARI HİÇ SEVMİYORUM biliyo musun ya :Dd
- +1 yıl
Adam cimri değil lüzumsuz görüyor parayı sokağa atmış gibi oluyor diyelim onun yerine en iyi eşyaları almaya kullansa balayını yabancı bir ülkede filan ev için kullansa ya da araba için daha mantıklı değil mi 1 günlük eğlence için araba parası harcanması gereksiz değil mi bankaya borç öde dur senelerce
- +1 yıl
Beraber kalkarız altından biz onunla be. Ben de çalışcam inşallah. Hem zaten nişanı kız tarafı yapıyo, kınayı da kankilerime kitlerim. Cebimizde kalan parayı da balayında yeriz :Dd
- +1 yıl
Hayırdır sen evlenicek misin :D agresif gibisin :D
- +1 yıl
Hayırlısı olsun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılşart drgil Nisan . ama o varken başkası gelip isterse kendi düşünür.
bence de evliliğin kolayı mamakbul gelinlik güzel ama süslü. tek esin görmesi lazım. düğün desen çalgıli olamaz olursa bayan erkek ayrı olur. olur. sohbetli yemekli en güzeli.110 Yorumla- +1 yıl
islam a goresini kabul ediyorum.
- +1 yıl
bunu senle evlenmek isteyene söyle. bana değil.
- +1 yıl
bence sende arsizsin.
- +1 yıl
yazdıklarına bak.
- +1 yıl
mantıklı. olarak goruyorsan problemli ukala kardeşim. Yorum dahi aatma. seviyesiz
nişan ve kına yapmam zaten. saçma. söz yaparız düğün yaparız. gelinlik kiralık olmaz artık :))
18 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne alaka insan bir kere evleniyor tabiki dügnüde olmalı nisanı da kınasıda. Onun anıları bir ömür hatıra kalacak sana.
Baba gelince ben bir evlnmeye karar versem kırk gün kırk gece düğn yapcm ahaha :D13 YorumlaNisan olmali ama kina we dugun gereksiz Sade guzel bir nikah toreni guzel olur tabi nikah mekani yatta olsa iyi olur :)
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdigim iliski turu. Direkt netice.
Insanlari bin kere toplamaya luzum yok.
Git arkadaslarinla eglen evlen!10 Yorumla Her kız guzel bir şekilde evelnemek ister her seyi yasiyarak bence olur dese bile içinde n ister kina gecesi vs.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanın düğün gibi olmasına gerek yok aile arasında bir yemek ya da çay olsun yeter düğün de evet evet bile olsa bir yemek olsun bari. Gelinlik kiralık falan olmaz artık o kadar
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kiralık gelinlik üzerime oturcak mı bilemem şimdi. Alsın adam gibi gerekirse sonra satsın
Cevap sahibi+1 yıltabiki
+1 yılDüğünde yapmayalım o zaman ne gerek var hatta ev tutmayalım annemlerle yaşarız
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaddi sıkıntıya gireceksek yapmayız sorun değil o kadar ya da para biriktirmeyi teklif ederdim yani
10 Yorumla
+1 yılVallah su gelinliği görünce evlenesim geldi bak şimdi :D
06 Yorumla- +1 yıl
Evlenme ye karsiyim ama oylesine giyerim :D
- +1 yıl
Ne alaka kardeşim kimseyi istemiyorum hayatimda o kadar tabi suanlik fikrim bu ilerki zamanlari bilemem.
- +1 yıl
Yaw he he
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmem. zaten 40 yılın başı evleniyom tadını çıkarayım
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu gidişle öyle olcak zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılben istedim onu. ama o evlenmedi
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl5yıl çıktık. ne beğenmemesi
Cevap sahibi+1 yılterkeden benim
Asıl bu kafadakiler gereksiz.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı. Onun telaşı var çok, uğraşmak istemem
03 Yorumla
+1 yılIlk evliligim olacak sonucta. Kabul etmem.
10 YorumlaHayatta evlenmem öyle :D
13 Yorumla
+1 yılSade bir nikah cok hos ama para tuzagi demesin
00 YorumlaHayir sonucta her gun evlenmiyorsun
12 YorumlaEvlenmem o ne öyle dul kadın gibi :o
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. para için değil sadece kalabalık ortam sevmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılevet ben yapıyorum nişan yok ama kına var :)
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Özel bişey ama çok masraflı
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet evlenirim
11 Yorumlahayır
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır Evlenmem
15 Yorumla- +1 yıl
bir defa evlenicem..:))
- +1 yıl
şu an yapamayan sonra nasıl yapacak..
Gizli Üye(30-35)+1 yılEzikcee
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen anlamazsin;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet evlenirim
01 Yorumlaİstemem :d
01 YorumlaHayır olmaz
10 YorumlaOlmaz