3 saat için boşluğa para atmaya gerek yok. :D
Düğün yapmadan evlenir miydiniz?

3 saat için boşluğa para atmaya gerek yok. :D
Düğün yapmadan evlenir miydiniz?
Oldum olası hiç sevmem düğünleri. İki koca şeyli kadın gelecek yiyip içip göbek atacak bir de bitmeyen dedikodu yapacak diye saçma sapan paralar dökülüyor o para balayına harcansa çok daha anlamlı ve keyifli olur
Evet hatta öyle istiyorum ama sağ olsun milletimizin gözü çok tok banada anca o tok gözlü bir eş ve ailesi düşer
Hep derler ya benim kızımın neyi eksik o da yapılcak bu da yapılcak her şey yapılcak hiç bişey eksik olmıycak tamam senin kızının eksiği yok ama bizlerde arap şeyhi değiliz be ablam😀😀😀
Boşluğa para atmak nedir :D ahaha ben sade nikahtan yanayım, eve son model teknolojik bir şeyler alırız, olmadı araba, olmadı ev, olmadı balayında harcarız. Düğün kadar gereksiz başka bir organizasyon bilmiyorum
Sade bi nikah olsun düğüne para verileceğine o parayı biriktirip mantıklı şeylere harcamak daha iyi.
Cevap
26Cevap
Evet düğün yapmadan evlenirim zaten düğünleri aşırı gereksiz buluyorum. gereksiz yere para harcamaktır.. sade olması yeterli
Neden boşa olsun ki insan öylesi şeylere anı biriktirir gadası
Anneler ve Babalar razı olsa + damat+ aileside mis gibi olrudu tutulurlar düyünsüz evlilik mi olur yok tek çocuğum var ves Düyünsüz çok güzel evlilik olrudu ben isterdim
Tabii, neden olmasın, ne lüzum var düğüne, kalpler bir olsun , hiç sevmemişimdir düğünleri, bomboş kalabalıklar, sahte kalabalıklar, zaten kalabalık ortamları da sevmem. Herkeslerden uzak, sade bir nikah kâfi ya
Ben yapardım ama kendi aramızda yani en yakın arkadaşlarım ve ailem olurdu 🤣🤣🤣zaten bu bile bir düğün için yeter biz hiç yabancı çağirmayiz ki zaten 🤣🤣🤣
@sozsuzzaman
Düğün kadar rezalet bir şey yok 😂
Hadi be ordan 😂
Onlar akraba değil düşman 😂🤣
Evlenmeye zaten sicak bakmiyorum, isteseydim bile dugun yapmazdim. Bana gore cok sıkıcı ve eglencesiz birsey. Ona vercegim para ile 7 kere 2 haftalik uzakdogu tatili yaparim (veya sevgilimin istedigi baska bir yer) hem cok daha eglenceli, hem cok daha romantik, hemde dugun gibi tek gece degil toplamda 98 gun, gunduzuyle birlikte.
Para dünya malı kardeş sjksks sevdigim için dünyaları önüne sererim yeterki beni gerçekten sevdiğini bileyim
Düğün değilde eğlenmek için en güzel günümüzü kutlayıp arkadaşlarımla ve canım kocamla olmak isterdim tabiki😽
Olabilir zaten çok saçma geliyor bana özellikle doğu düğünleri lanet olsun 😂
Gösteriz gereksiz
Eğer bir gün olursa bu ki mümkün değil düğünlerden nefret ediyorum
Düğün yoksa evlenmem 😃 Hint düğünleri gibi düğün isterim ben.
Hind düğünlerinde masrafı kız ailesi karşılar ev eşyasını beye araba ev vs da alıyor kız ailesi haberin olsun
Evet. Dugun olmasa da olur. Bir gunluk bir sey zaten. Ona harcanan masraf yerine guzel bir balayi da olur.
düğün bir saçmalıktır ölsem o parayı hayatımda zerre önemi ve katkısı olmayan insanlar göbek atacak diye vermem
Nikah ve ardından küçük bir kutlama yemeği. de makul. Bazen gençler sade nikah istese aileler düğün istiyor orta yolun bulunması zor..
şimdi düğünü sadece para toplamak için yapıyorlar. paran varsa sorun yok al git balayına hayatın tadını çıkar ne milletin dırdırını çekeceksin.
ya bu mantığı da anlamıyorum. şimdi düğün yapınca takı gelir mantığı var ya. nikahta yapsam zaten büyük takılar benim yakın ailemden gelmeyecek mi? yakın ailem de mecbur nikahıma geleceğine göre sırf düğünde amcamın dayısının oğlunun kızı 100 lira taksın diye mi giriyorum onca masrafa? yine kaybım yok kazancım var aslında:D mekana onca para verince yine takılan gidiyor. bu aileler de bi tuhaf. canları düğün çekiyor da işte bahane arıyorlar:D
Düğün yapmadan evlenirim. Düğünde milleti eğlendirmek için o kadar para dökeceğime evin ihtiyaçlarını alırım.
Hayır evlenmezdim.
Gelinliğimi giyip eğlene eğlene evlenmeme kimse engel olamazdı.
normalde dügün yapmak istemem ama hayat amacı halay çekmek olan kuzenlerim ve aile meclisi beni kurşuna dizer dügün yapmazsam :D
Düğünlerden nefret ediyorum. Yapmayı hiç düşünmüyorum
En mantıklısı bu bence. Direkt nikahtan evlenmek en güzeli.
Kesinlikle istediğim şey tam olarak bu. Düğün anlamsız ve gereksiz geliyor bana.
Düğün kadar saçmalamış bir organizasyon yok. Püi🤪
Evlenirdim boşa masraf o parayla yurt dışına giderdim
Ben zaten düğün yapmadım.
Onun yerine balayına gttik
Dügün zaten yapmam millet pasta yiyecek diye niye düğün yapayım
amorti ediyorsa yapmak lazım herkesin ailesi kalabalık değil
kalabalık olan yapsın takıya göre :D
Zaten benim de istediğim bu 😅 düğünsuz evlilik isterim işime Gelir
Düğüne harcayacağınız parayla karavan kiralayıp balayı yaparız
Düğün yapmadım benim için önemli değil, boş bir şey, boşa zaman ve para kaybı, o parayla balayına gidersin borcun da yoksa tabi
düğün yapmadan sade bir nikahla evlendim soruları alayım:D
şu an ülkenin durumuna bakarsak düğüne verilen para gerçekten gereksiz
Düğün saçma sapan bir şey gibi geliyor bana artık
Kesinlikle ne upraşcam bi de bin zahmet bin masraf hiç gerek yok
düğün olmalı 😄
Adamı maddi olarak zorlayacaksın yani dj :D İliğini sömüreceksin
çok şey istemiyorum ama ya sjsj
Ama ya maddi olarak sıkıntıda ise :^
Evet evlenirdim gereksiz buluorum cunku
Düğün yapmak evlilik yapmak kadar saçma
Evet sade bir nikah yeterli
Çok güzel olur ama aileler istemez
hiçbir koşulda evlenmem
Ay öyle istiyorum ben zaten 🫢😄
Evlenirim ya😏
yangından mal kaçırma nikahı evet severim
Şu an olsa ewet. O zaman bedawaya yakındı
ben düğünü saçma buluyorum
Yokkk isterim düyün mutalaka
tabi ki neden olmasın ya
Hayalim sade bir nikah. Bunu isteyen birini bulmak mesele
Evlenmem. Üç gün üç gece düğün yapacam 😄
Hayalim kır düğünü olmazsa olmz
Keşke düğün diye bir şey olmasıymış hakikaten de.
Eşim istemiyordu ama ben zorla yaptırdım
Her kadın ister ama bazen maddiyat insanı zorluyor. Yinede iyi yapmissin
Sonuçta bir kere oluyor
Yani o konuda haklısın
Ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir evlilik dilerim 🙏
Çok teşekkürler
İlerideki eşim kabul ederse düğün istemiyorum
Yapmadık aileler bir olup ev aldılar bize
Düğün gereksiz bi olay
Evet ama kadının ailesi kabul etmez
Kesinlikle istediğim bu
Evet neden olmasın ki