Tayt giymeyeceksin. Bu kadar basit. Sevgilim diyorsun, onun sözünün değeri yok mu.. Herkesin hayatına kimse karışamaz diye bir şey yok.. Diğer taraftan pantolon giyenlere bile bakılıyorken, tayt gibi vücut hatlarını daha çok gösteren bir şey daha çok dikkat çekecek.. Sevgilin de bundan rahatsız oluyor olabilir.. Baktın yoldan çıktı her şeyine karışıyor, o zamanda karşına al konuş.. Baktın olmuyor, istediğini giy istediğin kadar baksınlar sana..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bu sorunun cevabını.. ve şimdiki sevgilinin neden böyle bişey istediğini 30 yaşın üzerine geldiğinde ve evde kaldığında... sana asılan 40 yaşındaki adamları görünce anlayacaksın... hiç boşuna feminist tavırlar içine giripte karıştırmam ayakları yapmayın bize... o zaman git bir tane godoş bul mini etekte giyersin beyaz keten pantolon içine siyah dantelli külotta... analdınmı..
05 Yorumla
Soran+1 yılIyide kocam değil sonuçta
- +1 yıl
tamam işte o sana değer verdiği için tayt giymeni istemiyor belki seni ilerde eşi olarak çocuklarının anası olarak hayal ediyor... ya cahil cahil konuşup hasta ediyosunuz adamları yaa... valla erkek arkadaşın inşallah bırakır seni de ondan sonra arar durursun adam gibi adam yok mu diye yazarsın buralara...
Soran+1 yılPek niyeti yok bırakmaya da neyse.. bu arada cahil deyip tepemi attırma sanki erkek ne derse olcak hemen.
Soran+1 yılTamam bildirim geliyo
Ya allah askina tayt nedir arkadasim.
Kendini niye teshir ediyosunki , cocuk cok hakli hatlarin belli hersey ortada.
Bunu herkez normal karsilar giymemelisin.
Millet sahiplensin diye ugrasir sen ozgurlugumu kisitliyor diyorsun? Senin ozgurluk dedigin bu mu yani.
Bu kiskancliktan ziyade sahiplenmek, seni dusunmek ve kiskanmak, lafini dinle.33 Yorumla- +1 yıl
Sizde şort giymeyin yazın ya da kapri. Sizin de kıllı bacaklarınızı görmek zorunda değiliz.
Soran+1 yılOkumadım ki laf vereyim yazık sana :D
sevgilisinin tayt giymesine izin veren erkek vurduruyodur :D
65 Yorumla
Soran+1 yılWuuu :D ya tamam da ne biliyim işte :D
Soran+1 yılHaklısın galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılince tayt giyme sende, ayrıca tayt giyilecek yer var giyilmeyecek yer var, modern bir caddedesindir ya da şehirde giyersin o zaman. ama giyilmemesi gereken bir yerde giyiyorsan ve sana bakılıyorsa bu da olmaz. sevgilin de ayrıca herşeyine karışacak değil sen yine de giymek istiyorsan giyebilirisn sevgilin de yol alır bu kadar basit.
00 YorumlaŞorta ve tayta karışır şu göbeği açık olan tişörte de karışır,
şahsen karışırım çünkü sevgilimin orasının burasının erkekler tarafından dikizlenmesini sevmem yani yanımda olsa kavga sebebidir emin ol.14 Yorumla
Soran+1 yılKavga etmemek için mi yani
- +1 yıl
Hayır kendimi onun yerine koyarak söylüyorum " Benden başka kimse seni özel görmemeli Sen benimsin seni kendime saklıyorum kendini açamazsın " gibi gibi yani bence doğrusu bu.
ama onu da anlamaya çalış tayt çok sıkı hele şu abazalar görünce örneğin kekolar aralarında laf yapıyorlar. arkadaşımın sevgilisine sahilde taciz ettiklerinde sırf bacağına biri elledi diye gittik beraber çocuklar kaçtı hemen fotoğraf falan da çekmeye çalışmışlardı. yani gerek yok yapmana çocuk kıskanır, canı sıkılır.
bu şekilde üzebilirsin.
Sevgilinin değerini bul hele seni sahipleniyorsa.
Soran+1 yılPeki onu anlıyorum da bende yıllardır giyiyorum çocukluğumdan beri dolap dolu şimdi birden giymicemmi
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. vallaha ben de bunu anlamıyorum kızın sevgılsııın dıye ozgurlugunu elınden almazsın arkads annası babsı var sanane ya dünyaya brı daha mı gelcek ıstedıgını gıyer arkadaş kendıne ne yakısoyasa onu goymelı evlendıgın zaman karın olrusa müdahale edersın zaten
00 Yorumla
+1 yılNe demek giymeyeceksin kusura bakmayn ama kadını ezemezsiniz siz istediğiniz gbi giyinin bze gelince karışn çok zekisinizz. istedgni yapmalsn bence bu senin hayatin gunahida sana sewabida şu wardr braz dikkat edersin oda kendin için başkası dedi diye degl.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin kıskanç, benim gibi. O seni düşünüyor, sana kendinden başkasının bakmasını istemiyor. Eğer dinlemezsen senden soğur, bunu kendimden biliyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yaa kafam allak bullak oldu kızlar karıştırma diyor erkekler karışır diyor
- +1 yıl
Erkeklerin sözünü dinle kızlar nerden anlayacak erkekleri? Bak sevgilini anlıyorum çünkü aynı sevgilin gibiyim, sevgilim -olsa- ne etek; ne tayt ne de dar bir şeyler giydirmem. Ha eğer benim söylememe rağmen giyiyorsa iyice soğurum ki oldu bu, ayrılığa kadar gitti.
+1 yılTarzından ödün vermek istemiyorsan sevgilini değiştir 😄 sevgilinden vazgeçemeyeceksen kişiliğini değiştir başkalarının sana karışmasına alış 😄
30 YorumlaGetir la o cocugun ellerinden opucem iyi yapiyor helal olsun valla bunun aileylen bir alakasi yok bende gorduklerime sunu giymetin derim oranizi buranizi sergilemekten ne anliyorsunuz ki yani
10 Yorumlagiy kızım ya ne kendine karıştırıyosun. Kocan değil ya. kocama bile karışamaz bana. Ben oturup kalkmasını bilmiyor muyum. böyle düşün.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılYa karışması harika bişey sahipleniyo işte ne istiyosun sende tayt giyme dediyse şort giy bak dediğini yap ama biraz üstünede git cidden kıskanıldığını sahiplenildiğini sevildiğini bilmek güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim sevgilimde bunu giymeme karışıyor ben ne yapayım sende karıştırma giyimine istediğini giy bence :))
www.aliexpress.com/.../907220645.html00 Yorumla
+1 yılbaştan bu tavizi vermişsinki senin ne giydiğine karışıyor bence bu saatten sonra bu soruyu sormanın mantığı yok. ipler onun elinde ;)
10 Yorumlagıymeyeceksın.. bırakacaksın o ben ne ıstersem gıyerım sacmalıgını... tabııkı onunla mutlu olmak ıstıyorsan..
10 YorumlaOzgurlugunu kisitlamiyor sana bakmalarini istemiyor o yuzden sevgilinin mutlu olmasini istiyorsan giyme sevgilin tayttan daha onemli
15 Yorumla
Soran+1 yılAlışmaya calussa
Soran+1 yılÇalışsa
Soran+1 yılIşimiz var valla
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBence tayt da giyilmemelisin mağdem bir amaç için ugrasiyosun kilotla çık ne gerek var özgürlüğünü kısıtlama
05 Yorumla
Soran+1 yılSen çok yanlış gelmişsin.
- +1 yıl
Hadi canım ciddimisin sen
Soran+1 yılCiddiyim fotoya bak :D
- +1 yıl
Sana belediye baksin
Soran+1 yılHe he :D
Sevgilin geri kafalı bence, giy sen bir şey olmaz sevgilin karışırsa, konuşmayı dene. Olursa olur olmazsa olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi yapsam..
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birileri seyredince adamın sinirleri hopluyor işte tayt giymek bu durumu yaşatmaya değer mi bilmiyorum..
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar bakma oluyor mu ki
Tayt genelde erkeklerin dikkatini çeker tahrik eder o yüzden söylemiştir
11 Yorumla
+1 yılTayt giyme sende. Bu kısıtlama değil ki sevgilin seni önemsiyo ki başkalarının sana bakmasını istemiyo güzel bişey bu.
20 Yorumla
+1 yılOzgurluk dersen giy
Sevdigim degerli dersej giyme
Ben giymezdim kiyafet oldan onemlimi10 Yorumla''Sorun şu ki bugun tayta karışan yarın nelere karışır bunu düşünüyorum.'' bugün tayt giyen yarın neler giyer.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen yıllardır taytı giyiyorum. Ama o hayatımda yeni.
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılBende bunu anlamıyorum madem sevmiyor niye tayt giyen kızla sevgili oluyor? Kimse kimse için gönülsüz değişemez, herkes dengini bulsun yeterli
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem git ona söyle
Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Kesin bu siteye takılıyordur çocuğun psikolojisi bozuldu tabi 50bin tane taytlı sorulardan:)
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir :P
+1 yılTayt giyemediğin için mi özgürlüğün kısıtlandı , ilginç..
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun tayt mı? Bu başlangıç kimbilir nelere karışır. ..
- +1 yıl
Kıskanç demek ki napıcan. Eğer olacakları tahmin edebiliyorsan ayrıl.
Soran+1 yılSevmesem çoktaaan bırakmıştım giyme dediği an.
- +1 yıl
O zaman kabullen anlayışlı ol , uzlaşın.
Benimki de izin vermiyor. Giymeyeceğiz ne yapalım..
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
+1 yılgiyme canım sende allah allah. göğüs dekolteli bluzler, v yaka tshirtler, transparan kıyafetler, mini etekler ve tayt giymeyin yani. çok şey mi istiyoruz sanki
10 Yorumla
+1 yılBence izin vermeli. çünkü seven insan sevdiği kişiyi değiştirmeye çalışması yanlış birşeydir. sen onu öyle kabullenmissin. daha değiştirmeye çalışmanın bir anlamı yok.
00 Yorumla
+1 yılMilletin kıçına bakması hoşuna gidiyorsa ve onun böyle sahiplenmesi seni rahatsız ediyorsa izin verme.
04 Yorumla
Soran+1 yılBakmaları değilde kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum kocam sanki
- +1 yıl
Kısıtlanmak yerine sahiplendiğini hissetmeyi dene bir de.
Soran+1 yılTamam diyelim ki giymedim yarın kimbilir neler karışır. ..
- +1 yıl
Ayrıl o zaman. Kısıtlanmak istemiyorsan gevşek biri lazım sana.
Annen baban karışmıyorsa ona neymiş?
İlerde ne konularsa baskı kuracak kim bilir benim dediklerimi yapıyor diyerek10 YorumlaVücut hatların olduğu gibi belli olacak doğal olarak kıskanacaktır diğer arkadaşlar vermis cevabı : Giymeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşının tayt giymene müsade etmemesi, özgürlüğünü kısıtladığı anlamına mı geliyor?
00 YorumlaBence değmez kıskanıyor demek ne mutlu sana gerçekten seviyomuş
00 Yorumla
+1 yılBende olsam izin vermem Tayt mış Külotlu Çorap tan farkı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil.
- +1 yıl
Öyle tabi
+1 yılKarışmakta haklı baldırı cıbıldakmı gezeceksin ortalarda
02 Yorumla
Soran+1 yılTayt çıplaklık mı
- +1 yıl
lafın gelişi dedim ya :)
Giyme dikkat çekmek istiyorsun ama sevgilin varken sence mantıklımı?
02 Yorumla
Soran+1 yılDikkatten çok çocukluktan beri girdiğim için çok alıştım rahat bişey bide dolabımda dolu. Birden biri giyemezsin deyince şok etkisi oluyor insanda.
Giyme neden giyiyorsunuz ki zaten sıcak tutuyor triplerini duymak dahi istemiyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılSıcak tuttuğu yok sadece yıllardır giyiyorum ve rahat.
Soran+1 yılBöyle düşünmek senin görüşün tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEig secelien arkadaşım bende hala giymek isteyen vurdurnak istiyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İzin vrrmiyorsa. Giymyecksim arkdas en azndan saygını göstermiş olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Haklı tayt, özellikle kalçayı çok belli ediyor. ve ülke sapık dolu.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadarda değil aslında
Giyme sende etek giy baharda ruzgar var havalanir ne guzel ;)))
00 Yorumla
+1 yılbence giymelisin sen özgürsün kimse karışmamalı :))
(yarına bir cenaze var ) :DD00 Yorumla
+1 yılTayt giymeyi okadar cokmu istiuon sevgilini kiracak kadar
00 Yorumlailerde bakkala bile gitmene kızar kızım gerici manita bu ayrıl gitsin adsasdas
00 Yorumlakarıştırma ya saçmalığa bak.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende ne yapacağımı bilemedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesin. nım g. tün ortaya çıkıyordur da ondan vermiyordur. giyme sen de alla ala
04 Yorumla
Soran+1 yılBasit sanki
Cevap sahibi+1 yılnesi zor?
Soran+1 yılAlışkanlık
Cevap sahibi+1 yılbir taytlı fotonu koysana buraya ya da bana yollasana bakalım yasakladığı bir sebep var mı
+1 yılabi tayt çok fena ya :D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
tayt iyi yani seksi duruyor D::D
Sanki giymek zorundasın tayt sende giymeyiver
010 Yorumla
Soran+1 yılSorun karışma hakkı
Soran+1 yılİçimden kıskançlık felan gelmiyoku
Soran+1 yılNeden ki ne özelliği var grinin :D
Soran+1 yılSende fazla büyüksün de neyse :D :D :D
Soran+1 yılBişey için söylemedim yaşlanmışsın işte :D
+1 yılSana kalmş bu bize niye soruyosun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKarar veremediğim için
+1 yılUzun çeket giy popişi kapatacak no problm
01 Yorumla
Soran+1 yılOna da izin yoj
giymeyivericeksin olup bitcek.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen verdim kararımı
Soran+1 yıl:)))))
+1 yılsana karismasina izin verme
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Dinliceksin yoksa ilgi vermez soğur senden
02 Yorumla
Soran+1 yılIlgi vermez :D :D :D
Simdi buna karisan ilerde nelere karisir
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen iste o yüzden zaten.
+1 yılBende izin vermiyordum.
02 Yorumla
Soran+1 yılEe yani normal mi diyorsun
- +1 yıl
Bana göre normal olan bu kişiden kişiye değişir.
+1 yılAnan baban izin veriyorsa sorun yok
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet izin veriyorlar
- +1 yıl
Gerisini boşver o zaman
Alıp herifin yapacak mısın?
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
tabikide giymeyeceksin taytlamı özgürlük oluyor?
10 Yorumla
+1 yılGiyme diyorsa giyme ne kaybedeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAlışkanlık
Adam haklı tabiki. Giymiyeceksin bu kadar basit.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden haklı
Soran+1 yılKapatıp giymeye de izin yok.
çok basit bir cevabı var giymeyeceksin :D
00 Yorumla
+1 yılcıbıl gez sende giyme tayt filan
04 Yorumla
Soran+1 yılOffff
- +1 yıl
kanka tayta karışan her şeye karışmaz tayt çok abartılı çünkü hani ben miniye kızmam ama tayta kızarım arkadaş o ne öyle
Soran+1 yılTasma takıp arada çişe çıkarsın bari.
- +1 yıl
tuvalet eğitimi almadın mı :D
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler