Açık giyinen bir insanım alltan mesajını vermeye çalışıyorum... geçen gün kavga ettik.. ben büstiyer giymistim bundan kavga etti şimdide evden çıkarken bana resim atcaksın diye , ben sana şunu giyme dicem sende giymiceksin diyo napmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kanka sende haklısın bak sana hak veriyorum ama oda haklı çünlü bu sitedede gördüğün gibi her yer abaza erkek kaynıyor sevgilin bunu bir erkek olarak senden daha iyi biliyor doğal olarak ve seni düşünüyor. Ona kibar bir dille anlat bunu bir daha söyle sonra olmazsa maalesefki ayrıl kanka 😊
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama cevremdeki abazalar anca bakar.. abazalarla muhattap olmam yani
Soran+1 yılAma senin sevgiline anca bakarlar ama sevgilin senin elini tutmus seninle birlikte bide boyle dusun
En İyi Cevaplar
okuduğum cevaplara inanamıyorum, milletimiz ne kadar cahil ne kadar bilgisiz.. lütfen bu yazdiklarimi okuöncelikle kimse kimseye karışamaz. sen kendin bir bireysin. senin "sahibin" yok. ayni şey onun icin de geçerli. ailen karismiyorsa bir baskasi asla karışamaz zaten, ailenin de aslinda karışmaya hakki yok ama yasin genc ise bazen mecbur kalabiliyorsun. dekolteli veya açık giyinmek seni bacım yapmaz. bu "istediğin" anlamına gelmez. eğer etrafındaki insanlar boyle düşünüyorsa yeni bir cevre edin lütfen. benim de eskiden boyle düşünen arkadaşlarım vardi su anda hiçbiri ile konuşmuyorum kültürlü, akli basında insanlarlayim. bir insani giydiği seyler ile yargılayamaz kimse. sevgilin olduğu icin anlıyorum kıskanıyor olabilir. eğer alakasız yerlerde (markete veya sinemaya giderken vs) mini etek ve bralet giyiyorsan eger biraz ne alaka oluyor. yine senin secimin ama ne alaka yani. seni kontrol etmeye calisan, boyle her gün fotograf isteyen, kendini senin sahibinmis gibi goren biri ile neden iliski icindesin anlamış degilim. lütfen ayrıl. cok ciddiyim. daha iliskinin basında bunlar yaşanıyorsa ilerde neler olur. onun kafa yapisini değiştiremezsin bosuna kendini harcama. daha önünde upuzun bir hayat var. sevgilim diyip güvenme her gün bir suru şiddet, cinayet haberleri alıyoruz keni gelecegini karartma. yeni insanlarla tanisip onlarla birlikte seksi giyinmek istemez misin?:pumarim ne demek istediğimi anlamissindir. bu salakları da sakin dinleme yok dinden cikmis yok kıskanıyor yok hakki falanbok hakkikimse kimseye karışamaz nokta
32 Yorumla
Soran+1 yılYorumun icin guzel dusuncelerin cok tesekkur ederim... dedigin seyler de o kadar haklisinki 🙏🏻🙏🏻 benimde giyimime davranisima laf soyleyen arkadaslarim vardi cahil diyip arkadasligimi bende sonlandirdim 😌 ama is sevgilige gelince bir durdum cunku ona asiktim seviyodum ama bana simdi bunlari yapan biri ilerde nasil baski yapar diye dusunuyorum ve vazgeciyorum sonra bu salak kalp onu unutamiyo ve tekrar aklima getiriyo.. ben onu kiskaniyorum kiskancligin bir guven ve ozguven sorunu olduguna inaniyorum ama sonumuz ayrilik tabikide boyle bir iliski olmaz olamaz.. tekrardan tesekkur ederim
Soran+1 yılKiskanmiyorum *
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen severim karışmasını ya.. Gözünden sakınacak, kıskanacak tabi ki ileri boyutta değil.. Onu giyme demesi, boyu kısa veya açık demesi değiştirsen demesi ben de ters etki yapmaz madem rahatsız oluyorsun giymem derim tabi ki.. Ama zorla olacak bir şey değil sana saygı duyması gerek istemiyorsan ve oda kabul etmiyorsa yol belli zaten yol vermek gerek gidip kendine uygun birini bulsun o zaman
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Hayatından derhal çıkar
Biz sevgilimize dekolte dar elbiseler giy mini etek Teşhir giy diye söyleniyoruz
Elin oğlu giyen bir kız bulmuş giyme diyor
Senin gibi kızlar niye bizimle sevgili olmaz ki denk gelmeyiz ki05 Yorumla
Soran+1 yılDekolte kiyafetlerimin bir parcasi.. ben erkek olsam sevgilime dekolte giy fizigini goster derdim sevgilimi herkes gorsun diye
- +1 yıl
İyi ki erkek değilsin yoksa gavatlar başkanı olurdun
Soran+1 yılIyki sende degilsin yobazlar başkanı olurdun
- +1 yıl
poponu başını açmakla aydın olunmuyor basit et parçası
Soran+1 yıl👍👏🏻👏🏻👏🏻
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılKarışmasına müsade etmen bir hata tabii ama buna müsade ettiysen ya dinleyeceksin ya da siklemeyecek tavrını koyacaksın. O ne der korkusuyla olacak iş değil. Birde Kıyafet yani bu. Görende sevgilim annem kıyafetlerimin hepsini yıkamış o yüzden çıplak çıkıyorum diyip çıplak çıkmışsın sanacak kıyafete kavga ne amkkkk
22 Yorumla
Soran+1 yılHmcmcmcmc aynn haa
- +1 yıl
Sonuçta herşryin dozu var sınırı var ölçüsü var. Günümüzde annesinin babasının karışmadığı kadınlar erkek arkadaşları tarafından kısıtlanıyor annenin babanın bebekliğinden bu yaşlara getirene kadar elini kaldırmadığı kadınlar erkek arkadaşlarınca darp ediliyor hakarete maruz kalıyor çok acı.
Ama hep şunu düşünüyorum kadınlarda da suç var. Yüz vermeyin amkkk böylelerine. Çekin siktiriiii direk düşünmeyin. Napayım seviyorum napayım özlüyorum trşplerine girip kişiliğinizden ödün vermeyin bedeninize zarar verilmesine göz yummayın.
Birde günde en az 3 lt su için. Su iyidir 🦋
Amaaaan gene zaman bildiğinizi yapacaksınız. 30 yaşındakiniz bile bu konularda ergen gibi en iyisi ne 💩 yiyorsanız yiyin bana ne amkkkk 😂
+1 yılseni öyle sevmiş, öyle beğenmiş, madem gidip kapalı biriyle sevgili olsaydı. kimse için değişmeyin. eğer değiştirmeye çalışıyorsa da vurun tekmeyi gitsin
72 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle kapali giyinmiyorum zaten bu yetistirilis bicimi aile de etkili sonucta anlamiyo ama
- +1 yıl
anlamıyorsa açık açık söyle beni böyle beğendin böyle sevdin. kabul etmiyorsan işte yol orada diyeceksin
+1 yılHayatım boyunca hiç bir zaman hiç bir kıza karışmadım ama yerine göre de kız dediğin giyinmesini bilmeli. Dekolteli bir elbise topuklu ayakkabı ile 5 yıldızlı otele davete gidebiliriz ama o kıyafetle bakkaldan ekmek alıyorsa veya gündelikte giyiniyorsa o kızı otomatikman hayatıma almam zaten.
12 Yorumla- +1 yıl
Hayatında hiç 5 yıldızlı otele davete gittin mi
- +1 yıl
Defalarca gittim
+1 yılKarakterine yasam tarzina uygun sevgili bul. Bir insandan hoşlanıyor olman onu hayatina alman icin doğru insan yapmaz. Kafaniz uyuyor mu o önemli. Madem hayatına aldin ya katlan çünkü onun değişeceğini düşünmüyorum ya da ayrıl Kendine gore birisini bul. Senin tarzin yasam tarzin buni gerektiriyorsa karsi taraf saygi duymak zorunda. Saygi duymuyorsa o iliski yürümez zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılAyn oyle arkadas cevresinde tanistik ve flort olduk sevgili olursan bile bana sormadi emri vaki yapti dusun bende seviyorum sonucta sevgili olduk dedim daha sonra kiskanclik basladi.. hayat yasayislarimiz farkli benim en buyuk hayalim dunya turuna cikmak kendime sunu sordum bu insanla dunya gezilirmi cevabim hayirdi.. 😔
- +1 yıl
Hayat senin tercih senin seviyor da olsan kırmızı cizgilerin olmalı.
Ayrılın böyle aptal insanlardan da sizin de bir birey olduğunuzu unutuyorlar. Size saygı göstermiyorlar fkirlerinizi isteklerinizi umursamıyorlar böyle insanları hayatınıza almayın. Bugün kıyafete karışır yarın kiminle görüşeceğine
20 Yorumla
+1 yılBen olsam o sevgilimden ayrılırdkm, bu ne ya iyi misin sen. Seni kısıtlayamaz
19 Yorumla
Soran+1 yılBana yaptigi bisey den dolayi çok kinledim Şu an ve ayrilalim ben istemiyorum yazdim
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın, aklı başına gelirse yazar geri zaten
Soran+1 yılAynisini ona demistim yakinda pece takmami istermisin diye o da sacmalama falan filan demisti
Soran+1 yılEvet evet ego falan degil yanlis anlama fizigim cok iyi ve guzelim etrafimdakiler oyle der ona sey diyodum ben seninim zaten etrafin beni begenmesi hosuna gitmeli onlar bakar ama ben seninleyim diye
Soran+1 yılCanımm yaa :( sana da biri çıkar
Var mı lan öyle delikanlılar ben usulca ayrılıyorum :D
14 Yorumla- +1 yıl
Neresi delikanli malin teki
- +1 yıl
@Nazarrrrww bir kızı bişeylerden vazgeçirtebiliyorsa benim gözümde delikanlıdır. Kıyafet sebebiyle demedim.
Soran+1 yılDelikanli mi? Kiskanan biri ozguveni dusuk bir eziktir anca yanlis sulardasin aslanim
+1 yılyaa o seni öyle tanımış ne kadar yanlış bir zihniyet bir insanı değiştirmeye çalışmak sırf kendin için kimse kimsenin malı değil sende özgürsün sen bilirisn ama ben s. git der tekmeyide basardım
20 Yorumla
+1 yılYapabileceğin iki şey var:
1-) Sevgilin olacak dangalağa bu konudaki düşüncelerini söyleyip gerekirse ayrılacaksın.
2-) Sevgilinin köpeği olmayı kabul edip tasmanı da kendin kendine takacaksın.22 Yorumla
Soran+1 yılSoyluyorum anlamiyoki aptal yine sinirlendim yaa
- +1 yıl
E ayrıl o zaman, zorla mı tutuyorlar.
+1 yılMerhaba hanımefendi.
Size saygısı olmayan kabullenemeyen insanlarla devam etmeyin. İzin almayın ipleri eline vermeyin. Özgürsünüz büstiyer şimdi giyemezseniz 40 yaşında giymeniz absürt kaçar değil mi özgür olun sizi özgürleştiren insanlarla olun.21 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
+1 yıl"Benim sevgilim etek de giyinir şort da. Laf edene etek de giyindiririm şort da" de sen bir . Ayrıca anlıyorum de korumacisin ve fazlasıyla beni paylaşamıyorsun ama bu benim bedenim ne kadar açık giyinip giyinmeyecegimi ortamdan ortama ben bilebilirim dersen ve bu insan gelişmiş bir bireyde susabilir:)
10 YorumlaEğer açık giyinmeyi seviyorsan ve bundan vazgeçemiyorsan ayrılmalısın. Çünkü karşındaki insan öyle olmandan rahatsız oluyor. Bundan dolayı her zaman sorun çıkacak ve ilişkiniz mutsuzluk getirecektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Bırak kendisini bende fazla açık birini istemem gider öyle giyinen birini bulurum açık giyinen birini kapatmaya çalışmam
10 YorumlaÖyle bir hakkı yok adı üstünde sevgili. Satın onunla evlenme çok kötü olur. Vay anam vayy
20 Yorumla
+1 yılAslında açık giyindiğini bilseydi baştan sevgili olmamalıydı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence onunla konuş her her erkek evlenmek istediği kadının ailesi gibi olmasını ister onun ailesonin giyim tarzına bak ve ona giyin onu kessinlikle mutlu edecektir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme gibi bir planimiz yokki :( Daha 19 yasindayim 😔
- +1 yıl
Sen yinede ailesi gibi giyinmeyi dene abartmadan
+1 yılYanlış anlama ama bu senin elinde olan bir şey sana yazarken insta fotolarına bakmıştır mesela ya da dışarda görmüştür seni değiştirirse sen sadece oyuncak olursun ve senden bir şey kalmaz bazı konularda yumruğunu masaya vur vurki anlasın
30 YorumlaAnaniniza babaniza bu hakki vermiyorsunuz ama mk elin pi. cine her hakki taniyorsunuz Tam sopaliksiniz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızlar lütfen kendi kararlarınız olsun. Başkaları ne derse her şeye evet demeyin. Seni olduğun gibi kabul edemeyen biriyle olma. O kim ki karışıyor bugun var yarın yok yapmayın şöyle şeyler.
22 Yorumla
Soran+1 yılOzluyorum maalesef
+1 yılSaçma senin ne giyeceğin ona mı kalmış. Yobaz ya. d
10 Yorumla
+1 yılSevgili olmadan önce öyle giyindiğini biliyordu keşke değiştirmeye çalışmasa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsimdi sana tavsiye verirdimde yorumlarinda insanlara o kadar sert cikismissinki sana gunahimi bile vermem 😏
20 YorumlaYahu sizi olduğunu gibi kabul etmeyen insanlarla işiniz ne?
22 Yorumla
Soran+1 yılBasta boyle oldugunu bilmiyodum kisin tanistik
Ben de acayip kıskanıyorum o konuda illa diyor açık giyincem ama o kadar da abartmıyorum biraz diyorum illa öyle çıkıcam derse tamam sen bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKiz yakinda ayrilir senden knk cok sıkma
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam haklı neden ona ait bir bedeni başkası görsün ki zaten bunu sevgilin için değil cenab-i hak için kapatmam lazım bedenini şahsen açık giyinip oranı buranı göstermekle kız olunmuyor
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim kendi bedenim neden sevgilimin olsun , Benim vucudum ona ait olsun.. yorumun icin saol yinede
Cevap sahibi+1 yılSevgilim dediğin adam ilerde müstakbel esin olursa diye yaptım zaten yorumu
Soran+1 yılEvlilik dusundugum en son sey su hayatta canim
Cevap sahibi+1 yılLaylaylomculardansin anlaşılan yazık
Soran+1 yılLaylaylomcu? Daha 19 yasindayim ciddi iliski su yasta niye dusunuyum
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Cok aciksa giyme yani zaten ayip dinde de. Ailen bir sey demiyor herhalde
11 Yorumla
Soran+1 yılAilem allahtan cocuklarida olsam benim hayatima karisamayacaginin farkinda :ee
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVermiyor derken bir insan yanlızca ailesine ve evli olduğu adama karşı sorumluluk alır bence bidaha düşün
10 Yorumla
+1 yılHerkesin ortak problemi katlancaksin buda seni kıskandığıni ve sevdiğini gösterir
16 Yorumla
Soran+1 yılKiskanmak sevgi belirtisi degil guven problemidir ya da ozguvensizliktir
- +1 yıl
Hicte oyle deqil senin oyle acik giyinmeni istemiyosa kıskançlıktan kıskaniyosada seviyo anlamina gelir insan sevdigini kıskanır sevmedigi umrunda bile olmaz
Soran+1 yılBen oyle dusunmuyorum iyi gunler !
- +1 yıl
Sanada senin aradığın cevap ne yapmalıyım değil bian once ayril demelerini bekliyosun senin aradigin gorus hemen ayril 1 dakika bile dusunme
Soran+1 yılCanım Şu an kavgaliyim zaten sevgilimle ayrilmam yakindir sevgilim ben hayatima fikirlerime karistigi icin ayrilmak uzereyim... baskasinin fikirleriyle iliskim uzerinden sey yapmam.. bu durum dogru degil diye soru sordum insanlarin fikirlerini merak ettim sadece
- +1 yıl
Anldm nasıl biliosan oyle yp
Ona göre birini bulsaydın ya açık giyinmekten vazgeçeceksin ya da sevgilinden
20 Yorumla
+1 yılgiyinme cok mu zor.. açıl saçıl diyendrn kork bu devirde..
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi kizlar bir bitmedi yaa... bu benim giyim tarzim , kiyafet tarzini degistirmek sevgili degistirmekten daha zor.. cunku yillardir o tarz giyiniyosun
- +1 yıl
keyfin bilir ama ait olma duygusunu bilmeden mutlulugu tadamazsın..
Soran+1 yılBiryere ait olmak istemiyorum.. aitlik beni korkutuyo
- +1 yıl
geniş bir kavram bu simdi kıymetini bilmedigin seyleri yaşın büyüdükçe özler ve ararsın..
Soran+1 yılYaşınız buyuk saygi duyuyorum yaşanmîşlıklarınız benden fazla evet ama neden bilmiyorum biryere ait birine ait bir esyaya ait olamiyorum
- +1 yıl
o zaman sevme yetin azalır kendine zarar verirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe izni yahu o senin ebeveynin de haberimiz mi yok :D İstediğini giy, ona ne
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinnnn.. ama insan asik olunca bir sure karsi tarafa tolerans gosteriyomus sonra bunu farkettim ve asla dedim annen baban karismiyoken o kim dedim ve o igrenc kabustan uyandim
Sen de bazen giy hep giyme. Arada anlaşma olursa daha iyi olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılkatlanmak zorunda değilsin. hakaret ediyorsa seni kısıtlıyorsa ayrıl..
00 Yorumla
+1 yılAvca etmek yerine birbirinize uygun birilerini bulabilirsiniz. Herkesin kendi tercihi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Seni bilerek sevgilin oldu ama sende seviyorsan dinle
00 YorumlaYa bence yeni sevgili bul. Giymek istediklerini giyemeyince üzülüyosan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Erkeklerin bakışlarından nasıl rahatsız olmuyorsun giymemen doğru olan zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki herkesin kendi görüşü ama bende sevgilimin falan giyinmesine karisirim sende bence k kadar sorun haline getirmemelisn
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgililik bu degil iste ona yüz kere anlattim ben senin sevgilinim bana baskasi baksa hosuna gitmeli
Cevap sahibi+1 yılBana başkası baksa hoşuna gitmeli mi 😂😂
+1 yılsenin hayatın bir erkeğe bağlı değilsin üzücü bir durum ama sen ona ayak uydurmak yerine bırak o sana ayak uydursun madem seviyor seni :))))
11 Yorumla- +1 yıl
Ve ayrıca en iyisi felan filan çok saçma senin anne baban bir şey demiyorsa sen de o şekilde rahatsan buna karşı taraf karışamaz ilişki ciddi olsa bile
+1 yılBence evli ve nişanlı değilsen karışamaz senin özgürlük hakkın bana böyle birşey deseydi sevgilim ayrılırdım çünkü isteğimi giyme hakkım var
10 Yorumla
+1 yılLn kadirrrr shdjdjshagzhdhd niye engelledin ln süt. Aksam engeli ac o fotoyu istiyorum canim.
22 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl bir kralsin ya aksnskskzns
- +1 yıl
Yiaaa sapsikk deme oyle
+1 yılÇok açık şeyler gitmezsen aslında bu sorun olmayacaktı
00 YorumlaIlk baştan mesajı vermeliydin sonra böyle her şeyi yapabileceklerini düşünüyorlar. Sen bir bireysin sanki sen düşünemiyormussun gibi onu yap şunu yap diyemez. Belki sana fazla gelir ama ayrıl bu kısıtlamalar sonra daha çok olacak çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan giyininde bakalım bee iç geçirip hem de malzeme çıkıyor ooyş
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekten bu dogru mu ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İçerden açık giyin sende mesela pantolon giy ama don giyme, uzun kol tsirt giy ama südyen giyme sonra foto çekip siteye yükle gülelim sana🤣🤣🤩
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun sevgiline valla sevgilisine karışmayan erkek pembe kimliklidir ılıktır tatlıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılKarisan pembe donlu eziktir 🦄🦄
- +1 yıl
Hadi oradan karışmayan gavattır
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sana ne giyip giyemecegini söyleyemez. Almayın şöyle insanları hayatınıza ya.
10 Yorumlaİlerde sorun yaratabilir acilen kurtulmanın yollarını ara bence
10 Yorumla
+1 yılKardeşim işinize gelmiyorsa ayrılın bu önemli bir konu. Ya dekoltenden vazgeçeceksin ya da sevgilinden? Ben şahsen giyinsin benim eşim alem taş toprak görsün diyen gavatlardan olamıyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlerde kapanırım de bir müddet oyalar ama sonra ayrılırsınız 😂
00 YorumlaÇok doğru bir insanla berabersin eğer bir erkek gerçekten kadınını seviyorsa herşeyden herkesten sakınır... Benim düşüncem
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatimi kisitliyo bu zamana kadar kimse bana karismadi ne annem ne babam bundan dolayi ne kadar sevsemde ayrilcam
Değiştir ama kıyafeti değil
11 Yorumla
Soran+1 yılGuzel djjdjdkdkd
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bune böyle ya. Bide ip bağlasın boynuna
20 Yorumla
+1 yılOrtasını bulmaya çalış
20 Yorumla
+1 yılHer zaman derim k*çına tekmeyi bas
20 Yorumla
+1 yılacık giyineni kabul eden bir sevgili bulcan
20 YorumlaAçık - Kapalı ne fark eder onun değil misin zaten sanki bir şey olacak git ona bana biraz daha güvenmeni istiyorum de.
00 YorumlaDemek sana güvenmiyor dikkat et ilerleyen zamanda daha kötü olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılGuven problemi yasiyo ayn.. peki kotu seyler derken neler¿
+1 yılRahatsız oluyorsa sende onun dediğini yapmayı deneyebilirsin her insan bir olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılO benim kararlarimi deneyebilir
- +1 yıl
Çağımız baya değişmiş
Soran+1 yılErkekler iliskide kendini bisey sanip iliskiyi yonlendirmeye calisiyo haklisin cağ igrenclesti
- +1 yıl
Bunu sadece ekler olarak düşünme bence herkes doğru olanı yapsa sıkıntı yok aslında
O abartı olmuş ama eğer sevgilim diyorsan katlanacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılma nedeni benim icin son raddedeyim
- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?