AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Saçma bir düşünce bence
Anammisin babammisin de.
Ya bir yürüsün gitsin
sevgin varsa eğer ikna et bence
Kabul etmiyorsa ayrıl
Akıllı insanı severimiyi yapıyor
?
hiç kendini haklı çıkarma
açık giyinip başkaların gözlerini üstüne çekecek adamı çığrından çıkaracaksın
ben olsam bende izin vermem kızacaksanda kız
Off abi sana kizsam ne fayda bossun yani seni bilgilendirmeyi cok isterdim ama cidden bossun
kim boş kim dolu onu allah bilir
Sana tavsiyem sevdiğine aykırı hareket etme.
Bu zihinle tavsiye vermene gerek yok :qq
Beni aydınlat o vakit
Çocuk haklı çıplak çık bir de istersen
Dogru benim hayatım benim vücudum bir günde çıplak çıkarım saol
güzel kardeşim mi istiyosun insan olun biraz ya erkekler boxerla mi geziyor sen de düzgün giyin çocuk hakli
boş yapma yaaa hadi uzaaa1
Sen boş yapma normal karsilamasini mi bekliyosun ciplak dolasmani. Istemiyor işte normal karşılamasını bekleyemezsin.
Beklerim canim normal karsilamazsada ayrilirim bu kadar basit 😘
Sen haksızsın
Bu arada saygı bekliyorsun ama sevdiğin kişinin isteklerine hiç kulak asmıyorsun. Uyum göstermen lazım
Benim hayatima degistirmeye yonelik seyler yaparsa siktirii bir sure sonra basarim sabrederim ama bir yere kadar
Abicim hayirdir bu kadar takildin tamam senden yorum isteyen yok
Sonradan aklima bunu yazmak geldi icimde kalmasin dedim abicin degilim ve vi tek sen feminist degilsin. Sevgilin bazı alıskanliklarindan rahatsiz oluyorsa senin se saygi göstermen gerekir hep kendine saygi bekliyorsun ama sen ona saygi göstermiyorsun. Çiplk gezmeni normal karsilamasini bekleyemezsin anlayisi sadece kendine isteme sinir oldum sana
Istedigim zaman istedigim yerde istedigim seyi giyerim ve sen bu durumlara saygi duymayi ogrenceksin... senin asil sorunun acik giyinmene ailenin izin vermiyo olusu olabilirmi acabaa..
Bu da bir özgürlükçu kendisi saniyor hayir efendim nasil erkegin kiz arkadasinin rahatsiz oldugu alıskanliklarini törpülemesini savunuyorsam kiz icin de ayni seyi düşünüyorum. Pabucumun feministi seni sevgili senin neyine bul bir güzel kardeşim paylaşsın seni
Fazlasiyla komiksin dusuncelerin beni guldurdu kimse icin kimse degismesin kardesim tamammi biri icin degisirsen kendi benliğini unutursun.. ozgurlukcu bir yapim var evet beni kisitlayanlarla ve asagi ceken zihniyetlerle ayni yerde bulunmuyorum
Tabi sen kesin sevgiline karışmıyorsundur. Kızım bir tek sen mi kendini özgürlükçü sanıyorsun özgürlükçülük bu değil sana ögürlükçülüğün kitabını yazar veririm boş yapma. Karşılıklı saygı duymayı öğren bencillik senin yaptığın. Giyimine kuşamına usturup vermektense sevgilinden ayrılmayi düşünüyorsan zaten sevmiyorsundur.
Sen tecavuz edilen insanlara karsi kesin gonlu var dicek bir insansin ya bu dediklerinden sonra bunu anladim.. tek ben ozgurlukcu degilim dogru turkiyenin %25 lik kismi da nerdeyse ozgurlukcu
Sen nesin biliyor musun, sırf kendine saygı bekleyen bencil bir insansın. Tecavüze uğrayan kadınlar için kesinlikle art niyet arasmıyorum rızalarının olduğunu da aslaz düşünmüyorum. Dediğim gibi ben de feministim ve bir kadınım, kadın haklarını canla başla savunuyorum ama karşılıklı saygı ve arayı bulmak insan ilişklilerinin en önemli kurali. Erkekler sevgililerini kıskanır senden usturuplu giyinmeni istemesi gayet anlaşilir. Ama gördüğüm kadarıyla ön yargılı ve empatiden uzaksın
Sevgilinle bu konuda konuşup uzlaşabilirsin orta bir yol illa bulunur ama kime anlatiyorum.
Akıl sağlığını kontrol ettir
Iyi ki sevgilim yok be. knk sen de fikirleriniz uyusmuyosa birlikteligi bir daha dusun
Fikirlerimiz o kadar zıttı. Belki de bu zıtık bizi 7 ay sevgili yapti
Ayril bu barzodsb kaç yaşındasin
19
Benimle sevgili olsan hiç karismazdim😊
Ahaha sulanmasana kiza
@GeriDöndümBebek sanami sulanayim ya😂
Yavaş yürü be bilader 😂😂
@multimate kimseye yürüyen yok 😄
Yüz vermişsin bir kere
Kıskanıyor sanırım seviyorda ehh hayırlısı
Kiskanmak sevgi belirtisi degil be abicim
Ne yani sevmiyormu seni
bence iyi yapiyo giyinme kiskaniyo
Ayrıl ne yapacaksın öyle sevgiliyi
acın ddekoltelerı be renklensın dunya :)
Sevgilini boşamalısın.
:) sütyen no basarili
Sevgilin nikahlı kocan değil.
Onu seviyosan gitmeyecektin. bu kadar basit.
Köpeği misin bırak havlasın
Köle misin kızım sen?
Kole de olduk :(()))
Sevmek başkalarına kölelik yapmak degildir her koşulda yanyana olup birbire saygı duymaktir... ben yaparım ben ederim onu yapama bunu yapama demekle sevemek olmaz.. he seven kiskanir belirli seviyelrde
Sana karışmasına izin verme
Saçma😏
Ayrık. acik giyinmekle ol
Alttan mesaj veriyorum derken
Ay nasıl dayanıyorsun Ayrık gitsin
Bende sevgililerinden izin alan kizlara cok kiziyodum basima geldi maalesef... kurtulmaliyim
Sanki önceden kapalıydın sonra mı açıldın seni bu şekilde görüp istemiş kimsenin hayatına müdahale etmesine izin vermie
Ayn oyle hatirladikca sinirlerim bozuluyo... bana davranislari aklima geldi arkadaslarini hep iliskimizden once tuttu beni aldatti buyuk ihtimall ayrildim yaa mesaj attim ayrildim diye
Ayril
Yakın
Yakin deme hemen ayril seni birey olarak gormuyo
Inadına gidersen tekmeyi vurur diyim
O mu bana vurucak ?
Giyindigin şey doğru değil eğer seviyorsan sözünü dinle kapalı giyin
Giydigim seyin dogru olup olmadigini nerden biliyosun da aptal aptal konusuyosun.. ben bir kadinim ve kararlarimi ve giydigim seylerin en dogrusunu yaparim bir erkege bagli kalmam.. cunku okuyorum ailem beni bir erkege bagli kalmayim diye okutuyo... sana da tavsiye ederim
Okuyorsun açık saçık erkeklere kendini gösteriyorsun hiç okuma otur evinde daha iyi
Konuşmalarına dikakt et kardeşim soruyu soran sensin bende cevapladım hem soru soruyorsm hem laf atıyorsn yazık sana cidden tekmeyi vursa yeridir hak edersin..
Hahsmsmsjw komik sey senii yaa.. sana biri tekmeyi vurmus sanirim cok tecrubeli konustun ama bos yaptin
Merak etme ben okudum senin gibi degilm sana tavsiyem okuyorsan düzgün oku yoksa okuma ailen de nasıl izin veriyor bilmiyorum belki de izinsiz giyiniyorsh dadadada
Şükür öyle bir seyim olmadı ama giyindiğin kiyafet o... spu kıyafeti k. bada
Bu kafayla gidersen çok dayak yersin
Herşeyden önce beynini düzelt güzel konuş herşeyi seynden anlama
Yanlış anlıyorsun laf çarpıyorsn yazdığım sorunun karşılığını güzel ver bana cevirme azcik laf türet😉
Neyse senin gibi seviyesizle uğraşmaya değmez kendini burda gosterdin ne giyindiğin ne olduğun belli tekmeyi yiyeceksn...🙂😊
🖕🖕🖕
Istersen jartiyer giyin sana girsin😉😂😂
Bu halinle sana acırım sadece:) halin kötü psikologa gitmeni tavsiye ederim 😊👋
Senden tavsiye alcak degilim.. tavsiye alcak olsaydim ilk yorumuna dogru derdim
Tabiki doğru demezsin öyle olduğun için çünkü
Bence senin psikoljik sorunların var kesin eminim buna
Sen bozulmussun kafa gıdık...
Oki
Ben ızın verdım gıyebılırsın kanks
Açık giyinmeyeceksin
Hmm ok
Bana deme sevgiline de
çok abartıyorsan haklı
Abartiyomuyum sgg
bana ne sövdun :D
Kapalı birini bulsun o zaman herkes dengini
Ayn oyle insanlari basta gorup begenip sonra da onu degistiremezsin
Geniş erkek seviyorsan söyle o zaman
Karsindaki insanin fikirlerine giyimine soylediklerine saygi duyan insan seviyorum 😉
Valla bizim orda ona geniş erkek derler :)
Senin cevren kimlere deniliyo.. ezik ozguvensiz bireyleremi
Geniş erkek olmayınca ezik ve ozguvensiz mi olunuyor? :)
Doğru yapıyot
Kes
Kess sesini be
Yok mu daha linç etcek. Yok öyle açık saçık dolanma, dizinizi kırıp oturcaksınız kocanızın yanında. Çalışınca ne oluyor
#Erkekyerinibilsin
#kadınyerinibilsin
Ama dolaniyoruz kudur :d
Kasin ya
Ya ne axmk
@anladımcanim ne diyon kanka
@Nazarrrrww sevgiline foto çekip onay alıcaksın her çıktığında
Erkek yerini bilecek arkadas oyle seyini sallaya sallaya gezmicek
Kadir aksam cikarken boydan foto at canim yoksa yasak sana.
Bekliyorum aksam
Tabi sizde atabilirsiniz simdi ayrimcilik olmasin
@anladımcanim KSOXMEOSKSMSKZKSMSMSM
@Nazarrrrww kızlar akşam sevgilinizden izin alın gelin şeyimi sallamadan gezmeyim :)
Ahahhah sevgilim yok kanka kimsenin kölesi olmam ben merak etme
@Nazarrrrww olucaksın ve tıpış tıpış hesap vericeksin
Hıhı tamam
Neyin kafası bu
Igrenc bir zihin iste yobazligin ustu
Aybrn öyle
Neden giyiniuorsun
Tarzim bu
Ama ni sebebi olmalı
Bir şey yapmana gerek yok olduğun gibi kabullensin
Seni degistirecegine gidip degisigini bulsun
Başka birini bul..
Tasma al ver ona al tak de
Ona neymis
Ayılıkta bugün
Ayrilik yakindir azizim
Sıkı tutun
Düşüş cok sert olmasa bari
Nasıl ayrıldığınıza bağlı :d
Nekadar suredır sevgılısınız pekı?
7 ay
pekı en basından bellımı boyle
Hayir yapmiyodu basta daha sonra sevgili olunca basladi arada bana kufur de ediyodu maalesef
pekı soyle yapsak olurmu senyazsanbana ordankonussak bunu
Olmaz bb
on yargılısın
İnadına açık giyin.
Mantıklı
Ne mantili
Mantikli
Nasıl giyindinki
Bustiyer tul tarzi seyler ama insanlari kiyafetine gore yargilamak sacma yaa ve karismak tabiki de...
Bildiğini yap
ayrıl boşver
Merak ettim giyimini
Aslinda çok açık degil büstiyer pantalon etek sort
mesaj atar mısın
Yaw ayril adam kendini bir bok saniyor senin kendi fikrin yok mu onun dedigini yapacaksin
Bunu bir erkek yapsa kadın herşeyi yapar
İkisinden birini seç
ayrıl
ayrıl
Sevgiline bravo
Ayrıl
Çıplak git