Normalde katılmaz giydiğime filan ama bir anda sıkıntı çıkardı. Biz hafta sonu markete diye buluşuyoruz dün de buluştuk. Kalç * tamamen ortadaymış şekli belli oluyormuş eğilince içini gösteriyormuş falan. Biri bakmış zor tuttum yerinde kavga edecekti neredeyse. Hırkasını verdi bana öyle rahat etti. Ya ben bir erkeğin kıyafetime karışmasına izin vermek istemiyorum. Ama onu da üzmek istemiyorum. Ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu tür şeyleri bence kısıtlama olarak görmemelisiniz. Ben sevgilimin giyimine karışırım o da benimkine karışır. Birbirinizin ortak paydasını sorgusuz sualsiz bulmalısınız. Senden bunu istiyorsa gerçekten seni sevdiği için ve senin tenine başka bir erkeğin gözünün değmemesi içindir. Alışın bence kısıtlama olarak görmeyin. Dünya nereye gidiyor anlamıyorum...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
ya tamam kıskanabilir normaldir. ama kavga edecek sekilde değil. kısaca rahatsız oldugu durumları söyler verir hırkasını tamam. bir de şu var bazı taytlar gerçekten dolgun kalçalara elastik oldugu için tülbent etkisi yaratıyor ve iç çamaşırını gösteriyor. acıkcası ben de rahatsız oluyorum kendini gösterir gibi yapıyorlar belki farkında değilsiniz ama sevgiliniz öyle bir durumla karsılaştığı için bu kadar tepki vermiştir.
00 Yorumla
Ben taytı sadece evde giyerim sevgilim karışıyor diye değil kendim istediğim için sevgilim derslerim dışında hiçbirşeyime karışmaz sen giymeyi seviyorsun ve bakilmasindan rahatsız değilsin sevgilinle ayrılın ikinizde kendi isteğinize göre insanlarla birlikte olun
20 Yorumla
+1 yılBacım bende sevgilimin her şeyi belli olurken dolaşmasını İstemem. Kızlar bakar ya da bakmaz, sonuçta o benim. Kıl köklerine kadar. Fazla sahiplenici mi oldum bilmiyorum. Neyse şimdilik bekarız allahtan 😂😂
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. karışmasını istemiyorsan düzgün giyin
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar,
Aslında haklısınız. bir erkek ya da başka biri, sizin rızanız ve isteğiniz olmadan size karışmamalı ama bu durum şu an türkiyede zor çunkü insanlar kıskançlığı sevgi belirtisi olarak yorumluyor, kişiyi olduğu gibi kabul etmeyip değiştirmeye çalışıyor. Ama erkek arkadaşınız hakkında kötü düşünmenizi istemem sonuçta o, da sizin iyiliğiniz için yapıyor. Dışarda insanlıktan nasibini almamış bir dünya abazan var sizi onlardan koruyor. Bu durum sizi rahatsız ediyorsa erkek arkadaşınızı uyarın, sorun ortdan kalkmıyorsa ayrılın derim. işler ciddilesirse bu yolun sonu evlillik çünkü orda da baskı yapar.12 Yorumla
Soran+1 yılYa normalde hiç karışmaz. O kadar miniye posta bikiniye hiçbir şey demedi hatta çok güzel olmuşsun diyordu yazın. Dün bir anda tayttan rahatsız olduğunu söyledi. Önlük bir hareket olmadığı için biraz ne yapacağımı şaşırdım.
- +1 yıl
O zaman anlık öfkeyle demiştir en medeni erkek bile sevgilisine laf atıldığında rahatsız olur. Ama bu bir işarette olabilir çoğu erkek elde enice değişir siz yinede hareketlerini kontrol edin. Durum birkaç kez tekrarlanırsa ilişkiyi gözden geçirin derim. Peki neden giydirmek istemiyor sordun mu?
Bu kısıtlamak değil kıskanmak. İçin belli oluyormuş ve birileri bakıyormuş. Gayet haklı olarak bir daha giymeni istememiş. Bu özgürlüğünü elinden almak olmuyor.
132 YorumlaSoruna çok saçma cevaplar gelmiş, okurken sinir oldum.
(Kim üzerine alınmak isterse alınsın)
Her şeyden önce, şunu unutma ki sen özgür bir bireysin ve başkasının özgürlüğüne girmediğin sürece istediğini yapmaya hakkın var (yasal olmak üzere tabii).
Sen istediğin şeyi (bu içini gösteren tayt dahil) giyebilirsin.
Erkek arkadaşın hiçbir şekilde sana karışamaz.
Sen özgür bir kadınsın ve istediğini yapabilirsin.
Sana bu konuda karışmaya hakkı yok.
Bu durumu erkek arkadaşınla güzelce konuşmayı denemelisin bence.23 Yorumla- +1 yıl
Seninde ananın a*minı si. keyim gerzekalı
- +1 yıl
Zanzivarlı bende senin
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılben de tayt giyiyorumm sevgilim bir kere bile kısıtlamadıı şöyle ki sen çarşafa da girsen sokak abazan dolu yine bakacaklarr mesele burada birilerinin bakması değill onun seni obje gibi görüp kısıtlamasııı buna hakkı yokk canımmm sen taytı kendine yakıştırdığın için giyiyorsun birileri seni taciz etsin diye değilll unutma kediye köpeğe tecavüz edilen bir ülkede yaşıyorsunn kıyafet bahaneee erkek arkadaşın da özgüvensiz aşırı kıskanç herhaldee kendi bakıyor mu tayt giyen kızlara bir empati yapsınn
13 Yorumla- +1 yıl
yobaz olanlar nasıl da eksilemişşş
- +1 yıl
O eksiliyenlere yobaz demekle sen modern mi oluyorsun bence sende yobazsin kusura bakma da eğer modern olsaydın buraya yobaz yazamazdin
- +1 yıl
@tekdilegimmutluolmak çomarın tekisin sen de belli yobazlığın anlamını öğren önce kocanın dibinde oturur kölelik yaparsın ancak
Gizli Üye(25-29)+1 yılTayt niye giyiliyor ki ya da mini elbise bir kadın olarak söylüyorum erkeklere gösterme ilgi odağı olma sadece kızlar değil erkeklerde öyle
Bazı kadınlar diyor ya hanı biz kendimiz için süsleniyoruz erkeklere değil diye o zaman evde süslen kendini sadece sen gör niye evde paspal dışarda seksi kıyafetler giyiyorsunuz erkekler baksın diye işte 😂
Erkeklerin yanından o mini ya da taytla geçsen erkekler bakar kızlarin yanından geçsen bakan olur ama az
bu soruda sevgilin seni kıskanmis bence güzel birşey seven insan kıskanır
Birşey daha soylicem eğer ilgi çekmek istiyorsan sevgiline giy göster bu da benim için normal değil ama neyse41 Yorumla- +1 yıl
👏🏼👏🏼👏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini giymekte özgürsün ama ilişkine de zarar verme. Tayt giymezsen ölmezsin giyilecek binlerce alternatif var. Adam kıskanmış ve normal. Dışarda terbiyesiz insan çok, sen rahat ediyorsun dur ama adam orda farklı dünyalara gidebiliyor. Avare boş adamlar bunlar ama varlar. Ayrıca güzele bakarlar bende bakarım rahatsızlık vermeden. Biri bakar bakar yanaşır. Zaten başka türlü insanlar ilişki de kuramaz. O yüzden sevgilin varsa cazibe sınırlarını zorlama derim. Bunun kendini kısıtlamaktan ziyade olgunca bir davranış olacağını düşünüyorum.
00 Yorumla Kıyafetine karışması çok saçma. Sevgilin biraz cahil sanırım.. ya da hödük.. Modern ve zeki bi erkek sevdiği insanın kıyafetine asla karışmaz. Çıplak bile gezse saygı duyar, sevgisini yine gösterir. Bırakın birilerinin sevgilisine bakmasını kıskanmayı, sevgilisini gözünün önünde s. kseler bile saygısından zerre ödün vermez, asla karışmaz. Çağdaş erkek, sevgilisinin seçimlerine, her türlü kaşarlık olsun, o. rspuluk olsun fikir ve düşüncelerine içtenlikle yaklaşan ve sevgilisini her şartta kabul eden erkektir.
Dolayısıyla yapacağınız şey basit; sıze saygı duyan, sizin gibi medeni ve modern biriyle birlikte olacaksınız.03 Yorumla- +1 yıl
G. vat denir ona modern erkek değil
- +1 yıl
İroni di mi :) Yani ironi olmalı. Saygıymış başlarım saygısına da sevgisine de beni takmıyor derim. Kalsın istemez çağdaş erKEK. Karışmamalı evet ama bunun için istediği özelliklerde biriyle olmalı, kalkıp açığı kapatmaya, kapalıyı açmaya çalışırsa olmaz.
+1 yılO tayt için söylemiş bence çok fazla kalcani belli ettiği ve içini gösterdiği bence haklı da her giydiğine karışamaz ama onun için bir taytından vazgeçebilirsin dışardaykej giymezsin sevgili ya da eşler birbirlerini kısıtlamamalılar ama hayatında bu kadar önemli yeri olan biri kıyafetlerin hakkında görüşlerini belirtebilir diye düşünüyorum
50 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsanız yok neyse... inancınız neyse ona göre giyinin. Yanınızdaki inancınıza uymuyorsa ayrılın.
Yani ben olsam ben de aynı şeyi yapardım. Tamam adam bakmasın diye gidip döverim ama ben kaç tane adam daha döveyim ki?
Ya yanımdaki buna göre hareket edecek, ya da hayatımdan çıkacak.
Karışamaz diyorsanız, sevmiyor diye üzülmeyeceksiniz; seven kıskanır, haliyle engel olmak ister.41 Yorumla- +1 yıl
Şimdi yorumlara baktım da kızların çoğu giyme demiş. Bana karışamaz, ayrıl falan dememişler. ErKEKler ne hikmetse öyle iş mi olur, çağ dışı erKEK ayrıl ondan (Yoksa biz gözümüzü şenllendirecek manzara nerden bulacağız, kimin sevgilisine , karısına, kızına bakacağız) demişler, sonra da adamım diye gezerler
Afedersin ama sevgilin olması senin onun malın olduğun manasına mı geliyor?
İster çıplak gez ister çarşaf giy.
Kimse tanrı değil, seni yargılamak onların haddi değil.23 Yorumla- +1 yıl
@zanzivarlı abi herkese sövmüşün😅
- +1 yıl
zanzivarlı bende ananla babanın kini si*keyim
+1 yılOrtada bir ilişki varsa kişiler birbirleri için kendi karakterlerinden biraz da olsa ödün vermeliler. Ben öyleyim ben böyleyim deyip işin içinden çıkmaya çalışırsanız o iş yürümez. Keyifli günler..
20 Yorumla
+1 yılbazı kızlar gerçekten bir kıyafetin üzerinizde nasıl durduğunu bilemiyorsunuz. erkek arkadaşına hak veriyorum ve anlattığın durumu az cok anlıya biliyorum. taytın biraz şeffaf veya iç gösteren türdendi. sende oturmana kalkmana pek dikkat etmedin ve tayt eğilip kalkınca içini gösterdi. erkek arkadaşında bu durumu görünce müdahale etti. ne var bunda? sen yanlış kıyafet giyince giydiğime müdahalemi oluyor bu? seven insan kıskanır. sevdiğin insanı kırmamak icin giymesen ne olur? giymeyen cok kız var taytı? ve gercektende tayt bir kıza yakışmayan bişey. kızlar sadece cok rahat olduğu icin giyiyorlar ama dışardan her yeriniz belli oluyor. cinsel bölgenizde dahil. böyle rahatlık olmaz olsun. bizde ozaman sallıya sallıya gezelim helikopter misali. rahat oluyoruz deriz. nasıl uyarmı size?
10 YorumlaBence elinin altındaki interneti kullanıp iç göstermeyen tayttan seçip üstünede uygun bi tunik zımbırtısından giysen irkek arkadaşın sorun etmez diye düşünüyorum.
İrkek arkadaşında önü arkası belli olan bi şort tayt (bisiklet taytı gibi) giyse kızların gözü irkekini kaçamak bakışlarla izlese ne düşünürdün?
Sadece görüşüm bu kardeşim.10 YorumlaKıyafet konusunda kimse kimseye karışmamalı bence. Doğru ilişkide olması gereken bu. Ayrıca herkes özgürdür ve aklı başındadır. Yapılan hatalardan biridir bu. Birini sevmek ve aşık olmak demek, onun sahibi olmak demek değil, tam aksine onu her hâliyle kabul etmek ve sevmek demektir. 🙂
10 YorumlaŞimdi şöyle sana karışamaz doğru o ayrı bir konu ama şimdi mesela kendimden örnek vereyim ben de tayt ile toplum içine çıktığımda eğer üstümde uzun bir t shirt yoksa rahatsız oluyorum o yüzden bana söylese dinlerdim dediğini sen dışarıda rahat ediyorsan giy herkesin özgür iradesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. bu tür insanlarla olmaz tayt rahatlık için güzel ancak vücut hatalarını beli ediyor yok şu yok bu bizim insanımız plaja kittimi biriyle ya baksana g*t meme *m diyen bir insan bu kafanın değişmesi zor medeni insanlar bulmazsanız sorun büyük olan adamda kaçıyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence haklı, dozunda giy o sana bisi diyorsa iyiliğin için diyordur o kadar her seyin meydanda olmasi hos degil bence ben de acik bi kizim ama tayt giydiğimde önüm arkam kapali olur yoksa rahat edemem bu karıştırmamakla alakasi yok hani başka kıyafetlerine karışmıyor sonucta her seye karissaydi neyse derdim ama bence haklı
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa arkadaşım ben kendi yorumumu yapiyorum adam her giyimine karışsa istedigini giyer mevzusu olur ben de kadınım olayi baska yere çekmeyin burdaki olay Farklı , istedigini tabiki giyer giysin de banane ben çocuğun hareketinin savunma şeklinde olduğunu iyiliği için dediğini söylüyorum.
Cevap sahibi+1 yılBu benim yorumum bana görede sen yanlış düşünüyorsun Allah Allah
Gizli Üye(25-29)+1 yılTayt gitmekte sorun yokta, eğilince incelen içi gösteren ya da cinsel organı belli edenler hoş değil. Bu özgürlüğe değil yavaştan tehşirciliğe giriyor.
81 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaytla gezmek zorundamısın. Taytla gezen kızlar nasıl cesaret edipte öyle sokağa çıkabiliyor şaşırıyorum. Ha taytla gezmişsin ha bikiniyle. Sonuçta iksindede g.. tün açıkta oluyo. Hem taytla gezince daha seksi olmuyosunuz. Sadece g... tünüz açıkta olmuş oluyor. Bundan ne zevk alıyosunuz. Sevgilin zaten taytlı halini kıskanmasa g.. vattır. İnsan gibi giyinmek çok mu zor.
10 Yorumlasiz kızlar bunu hiçbir zaman anlamak istemiyorsunuz ama erkekler erkeklerin ortamında ne konuşulur çok iyi bildiği için ve her erkeğin iyi bir insan olmadığını da bildiği için değer verdikleri kızların giyimine karışır Ama siz bunu özgürlük kısıtlaması olarak biliyorsunuz ama yanlış düşünüyorsunuz bu bir Tür koruma ya da önlem diyebiliriz aslında
429 Yorumla- +1 yıl
Pekii hher erkek katılır mı bu muhabbete yoksa uzak olan yine testler mi?
- +1 yıl
Sohbete. Meselâ sevgilim var diyelim benim öyle giyinmemi istemiyor. Yani bu düşüncesi sizin yanınızdayken de " yok abi bence kızlar öyle şeyler giymemeli" diye midir?
Yoksa "benim hatun giymesin de kim giyerse giysin, bakabilirim" midir? - +1 yıl
oda o erkeğin asıl kişiliğini gösterir aslında bence çünkü ben şahsen hiç bir kızın giyinmesini istemem ama gidipte tanımadığım birine giyme diyemem ama cevremdekilere diyom şahsen giymeyin diye çünkü ne kadar çaba sarf etsekte nefis var her insandan ve ister istemez bakıyoz ve gönül ister ki hiç kimse giymesin kimse bakmasın ha bu arada bakıyom derken yalnis anlama ilk bakış diyom yani anlatabildim mi 🙈😂
- +1 yıl
Anladım anladım teşekkürler. Üzücü:/
- +1 yıl
Her erkek bakıyor ve düşünceler iyi ya da kötü o kafada bir şeyler dönüyor dönmesin. İlk bakış dediğiniz karşılaşma onu anladım da onu da kaldıramıyorum😂
- +1 yıl
Heh işte o ikinci bakış olmasın. O an ne yapacağım belli olmaz.
- +1 yıl
Sadece reelde değil sanalda da geçerli bu dediğim. Ben zaten giymemesi taraftarıyım da elden bir şey gelmiyor.
- +1 yıl
Sanal giyimi demiyorum ben reelde şöyleyiz böyle kabul etmeyiz deyip birçok amaçsız kızın takip edilmesini diyorum ben. Yok soruyu soran ben değilim.
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Burdan söyleyrbilirsiniz.
- +1 yıl
Ucunda
- +1 yıl
Yok İzmir'in karşısı
- +1 yıl
E karnınız doyunca tekrar düşünürsünüz.
- +1 yıl
İyi Allah kabul etsin. Hayırlı akşamlar.:)
Çok seviyorsan tayt giydiğinde kalça kısmıdı dökümlü aksesuarlarla kamufle edeceksin
Yok ben sevmiyorum uğraşamam kim bakarsa ne görürse görsün diyorsan sevgiline yol vereceksin. Şimdi seçim senin.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKıyafet konusunda her kadın özgürdür hiç bir erkek kısıtlayamaz seni hakkıda yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa seni seviyor kıskanıyor işte ben de istemezdim sevgilimin tayt giymesini cidden belli ediyor çoğu erkek de bakıyor kim ister ki sevdiği insana bakılmasını sen de giymeyiver ne kaybedersin ki hep de dini yönden de günah zaten sadece 1 kıyafet için sevdiğin insanı üzeceksen de sevmiyorsun demektir zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Senin sevgilin sapık zihniyetli. Herkesin arkasından bakarsa en büyük korkusuda başkasıda benimkine bakıp fantezi kuracak. Tüm derdi bu.
50 Yorumla
+1 yılBen tayta tamamen karşıyım, tarafsız olmayacak görüşüm o yüzden. :D:D
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Normalde karışmıyorsa zaten seni olduğun gibi kabul ediyordur nerde ne giyeceğini dair, istisna rahatsız olduysa dün bildiği vardır belki sen fark etmesende, dikine gitme bence. Ne kaybedersin ki anlayış göstersen, sevdiğin sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemi yani rahatça aa nı ötünü sergilemene kimse karışamaz sen devam et güzelim doğru yoldasın parlak olanı giy incesini giy olmadı jartiyer giy her türlü sergile malını bu senin hakkın iyi ki bi bedeniniz var onu sergilemekte gurur duyuyorsan biz bakmaktan sorun görmüyoruz gece fantezi niyetine lazım oluyor
10 YorumlaDeğerli Arkadaşım. Sizi kıskandığından böyle hareket ediyor olmalı. Burada giydiğiniz elbisenin vücut hatlarınızı fazla belli ediyor olmasından rahatsız ki taytlar bu konuda 1 numara biraz bol giyinip meseleyi tatlıya bağlayabilirsiniz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Böyle durumlarda hep diyorum oda tayt giyene çok bakar, insanlarda sana bakınca rahatsız oluyor.
Net bir şekilde söyle derdini, çünkü bununla başlar sonra herşeye karışacak.
Aman değil baban değil neden bu kadar karışma hakkı veriyorsunuz.00 Yorumla
+1 yılsevgilin bu konuda haklı, için gözüküyormuş daha ne olacak?
tamam karıştırma ama biraz düzgün giyin sende..60 Yorumla
+1 yılİyi bari erkek arkadaşın geniş mezhepli değil buna sevinmelisin. Asıl seni kiskanmasaydi bir sorun var diyecektim.
30 Yorumla
+1 yılyaa bakan kişiler sen ne giyersen giy yine bakacak. bunu değiştiremezsin. yok öküzler bakıyor diye seni niye kısıtlıyor. çünkü seninki de bir öküz
30 Yorumla
+1 yılSevgilin ne haklı ne de haksız. O an bulunduğunuz durumda erkek arkadaşınız, diğer erkeklerin düşüncelerini hissetmiş ve sizi korumak istemiş lakin yöntemi yanlış. Bu şekilde konuşması size kendinizi kötü hissettirmiş. Ona bir şans daha verin ancak bu şekilde tekrar davranırsa ilişkinizi gözden geçirirsiniz.
10 YorumlaGiyjnme şekilleri var tayt giyersin üzerine düdük gibi ceket ya da üst ozaman o giyinme değil herkes bana baksın lafım herkese değil tayt giyersin edebinle
00 Yorumla
+1 yılTc erkeği yoruyor ama şu da var etraf sapık kaynadığı için sevgilin tedirgin olur normal olarak. Yine de baban değil bir şeyin değil karışmasını istemiyorsan karıştırtma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılBencede giyme. Bende hoş. bulmuyorum. İnşallah sevgilim izin vermez 😂
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa o senin sevgilin değil mi? Tamam her şeyine her giydigine karismasin ama yani için gozukuyomus baksana o da seni diğer erkeklerin gözlerinden korumaya çalışıyo sen şükret bence haline hem onu üzmek istemiyorum diyosun azıcık sende duzgun giyin o zaman sevgilini üzme bu kadar basit.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya o kadar gösterme meraklisiysan git çıplak gez. Ruhunuz s... k sizin.
61 Yorumla- +1 yıl
Ağır yazmışsın ama benim gibi efendi bi adami bile etkiliyor gerçekten
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana da kızıyo. Neymiş erkek adam tayt giymezmiş :/
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılUlen bende bunu anlamiyorum. Sana tayt giydirmez ama tayt giyene agzinin suyu akarcasina bakar. Gececek bu ayaklari. İstedigini giyebilmelisin. Sen hala onunsan sikinti yok demektir. Karismamasi lazim
17 Yorumla
Soran+1 yılbenden başkasına ağzının suyu akarcasına baksın bir ne göz bırakırım ne ağız. asla bakamaz.
- +1 yıl
Tamam sensin. Bu bakis acin da cok yanlis. Sanirim iki sevgili birbirinizi tam bulmussunuz.
Soran+1 yılSevgilisi varken başka kadına "ağzının suyu akarcasına" bakması normal, benim bakış açım yanlış öyle mi?
- +1 yıl
Bide bu laf var kendin ağzın üstü akarak bakıyosun demekki ya salagı
- +1 yıl
Hadi ordan beyinsiz, isim olmaz benim
- +1 yıl
He he belliii
- +1 yıl
acaba neden kendisi için giyince sorun olmuyor? ACABAAA e bir kıza 10 erkek düşsün o zaman
Başıma böyle bişey gelse elaleme sormam
Bir gariplik var sende22 Yorumla- +1 yıl
knk yalandan ilgi için soruyorlar eşcmeşcöeşfş
Teşhircilik yapman sevgilinin hoşuna gitmemiş.
Bu kadar basit.27 Yorumlaburası avrupa değil ki tayt giyip rahat gezesin abaza kaynıyor dışarıda sevgilin haklı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılTayt giyen kadın v. jinasını ve poposunu sergilemeyi seviyor demektir ve bu sapıklıktır.
22 Yorumla- +1 yıl
Ben giyiyorum ve öyle bir düşüncem yok. Ap. al beyniniz yüzünden ne giyeceğimizi şaşırıyoruz.
- +1 yıl
Vücudunu teşhir ettiğinin, bütün hatlarının ortaya çıktığının ayırdına varamayacak kadar şuursuzsan hiçbir şey giyme anadan doğma çıplak çok sokağa o zaman
+1 yılsevgilin seni kısıtlayarak çok büyük bir hata yapıyor farkında değil
23 Yorumla- +1 yıl
@Ararat344 o ne demek
+1 yılBunu kavgaya dönüştğrmeden sana usulca sebebini anlatsa belkide olumlu karşılıcaksındır amaa bu şekilde tepki vermesi saçma
00 Yorumla
+1 yılHem ayran dökülmesin hemde tatsız olaylar yaşanmasın istiyosun ama olmaz öyle ayrılmalısın o delikanlıdan, kendin için uygun birini bulabilirsin umursamayan gittiğine karışmayan birini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bıraksaydın, Allah aşkına. Ne yapacaktı acaba en iyi ihtimal adamdan dayak yerdi. Ya da karakolluk olurdu. Of bırakın artık şu erkek düşüncesi. Karıştırma o zaman kendinden ödün verme. Bir birey olun
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ararat344 aynen öyle evlense bile herkes mezara tek giriyor. Allah için yapacak insan ne yapıyorsa
Cevap sahibi+1 yıl@Ararat344 doğru 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Ararat344 bilmem 😂. Ama söz dinlemem sanmam. Öyle bir erkek de doğmamıştır
- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde eşim istemiyordu tunikle giyiyorum bisey demiyor ya da normal den az uzun tişört popoyu kapatacak kadar
00 Yorumla
+1 yılAçıkcası sevgilin haklı sayılabilir bu abazaların işleri güçleri yok kızlara bakıyorlar zaten.
10 YorumlaAyy benimki öyle yapsa olay çıkardı sen yine iyi davranmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakma ama iç gösteren taytlar hiç hoş durmuyor, hiç tarzım değil. Ya pantalon ya da etek giyinin tayt nedir ya giyecek birşey bulamadığnda üzerine uzun birşey giyin bari 😄
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@denge32 Olabilir al birini vur ötekine , renkli parlak kalın taytlar bile daha iyi en azından iç göstermiyor 😛😄
Ne giyeceğine kendin karar vermelisin. Kedi değilsin sahibin belirlesin.
13 Yorumla- +1 yıl
Züriyetini si*keyim
- +1 yıl
Zanzivarli bende anan la baba nın zürriyetini sı*keyim
+1 yılOlay çıkaran bir popon var demekki. Şahanesin seenn 😛😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bence gayet hoşuna gitmiş sen istemem yan cebime koy gibisin
10 Yorumla
+1 yılSevgilin seni seviyo ve sahiplenmiş iyice bence birde bu yönden bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayt eğer çok inceyse ve sevgilinin belirttiği gibi içini gösteriyorsa tepkisi kabul edilebilir.
Ara yolu bulmanızı tavsiye ederim. Tayt giyersin ama biraz daha mat ve kalın olanları seçersin.10 Yorumlaçok dar bir tayt demekki giydiğin bende giydirmezdim valla
10 Yorumla
+1 yılGiyme o zaman sizin mutluluğunuzdan önemli değildi diye düşünüyorum bir tayt
10 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem