Kadın üst düzey memur ya da uzman erkekse ortaöğretim mezunu bu ilişkinin geleceği sizce sağlam olur mu? İleride erkek için duygusal manada bir sorun çıkar mı veya neyse iste olur mu sizce kafam çok karmaşık?
Cevabın nedir?
+1 yılİlişkide insanların tabir ettiği üzere statü farkı sadece saçmalıktan ibarettir. İnsanların beynine girmiştir ve yer etmiştir. Rica ediyorum kafanızdan çıkartın.
Ben 8 Yıllık spor eğitmeniyim. Bundan 6 yıl önce evlilik yaptım. Eşim garsonluk yapıyordu. Aramızda dağlar vardı ancak bu bize engel değildi. Çok seviyorduk birbirimizi. Bunlar yalanlar. Şu anda evlenecek bir potansiyelim yok. Bu statüden dolayı bir engel tanımadık.12 Yorumla
Soran+1 yılAma sizdeki durum tersi olduğundan sizce bizim durumumuzda sorun olmaz mı?
- +1 yıl
Hayır arkadaşım. Hiç bir şekilde sorun olmaz. Ha bayanda. Ha erkekte. İkiside aynı. Cinsiyetleri sınırlandırmayalım.
Allah yolunuzu açık etsin. Kesinlikle bir sorun olmayacak. Sözüme tama edebilirsin.
kimisi okur adam olamaz kimisi okuyamaz adamın dibi olur hem kültürlü hem düzgün bir insan kişiliğe bağlı bu bayan ya da erkek sorun etmezse okuma mevzusunu sorun çıkmaz yani şöyle diyelim ben 3 kazanıyorum sen 1 gibi kibir durumları ortaya çıakrsa sorun baya büyür
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikte bunun lafı olmamalı o zaman birlik sağlanmamış demektir bana göre.
arkadaşım güzel bir soru sormuşsun aynı durum benim için de geçerli sizi çok iyi anlayabiliyorum birbirinizi gerçekten seviyorsanız statü falan hikaye ha zorluklar olur mu dersen illaki olacaktır ilk zamanlar her ne kadar canim cicim geçse de zaman içerisinde sorunlar olur önrmli olan bu zorlukların üstesinden gelebilmek çevrenin ya da ailenin ne dediğinin de önemi yok siz birlik olursanız hepsinin üstesinden gelirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek ilerde bunları sorun yapmaz mı beni o düşündürüyor dışarıdan etkilenmesi ve bunun bizide etkilemesi.
+1 yılBeyin statüsü önemli.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,6b cevap paylaştı. Eee insanlar neden okur? Gelişmek ve modernleşmek için yani cahiliyetten kurtulmak için.
Peki bunu dert edecek taraf modernliğini ve gelişmişliğini napacak hanı cahillikten kurtuluştu amaçç neyse blla bla bla21 Yorumla
Soran+1 yılCiddi sordum beyefendiliğine uygun cevap verebilirdin yinede teşekkür ederim.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 356 cevap paylaştı. Ben bugüne kadar hep sorun yaşadım.. Davul bile dengi dengine çalar
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç oluru yok mu dersiniz?
Soran+1 yılTeşekkür ederim, düşündürüyor evet sonradan olabilecek sorunlar için biraz daha ehvamlıyım bitsin istemiyorum birkaç yıl sonra...
+1 yılinsanların birbirleriyle anlaşmasını sağlayan kültür düzeyidir aslında ortaöğretim mezunu olması önemli değil önemli olan kendini geliştirmiş olması bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılİs konusunda diyorum ben haliyle çevreler de fark edecek erkek için parada sorun olur gibime geliyor az çok kazanma mevzusu hep sıkıntı of.
- +1 yıl
memurlar 2 bin alıyo? hem bide şöyle düşün belki oda okuyup bir yerlere gelebilrdi belki doktor bile olacaktı neden onun okumadığını anlamaya çalışmalısın.
Soran+1 yılBen onun okumamış olmasını anlamaya tabiki çalıştım hem herkesin becerisi, şartları vb imkanları bir olmaz sorunum bunlar değil ki onun genel toplum algısı olan erkek kadın ilişkisinde erkeğin üstünlüğünün benimsenmesinin bizde tersi onu bizi nasıl etkiler ben bundayım.
- +1 yıl
bu senin için çok sıkıntı olacaksa işini bırak ya da onunla aynı işi yap tabi gerçekten bağlıysan ona.
çıkar çıkmayan de yalan söyler çevre faktörü var bir sorun yaşadığında okumuşla evlenme demedik mi diyecekler adama
03 Yorumla
Soran+1 yılSinir bozucu bir durum.
Soran+1 yılİnan öyle şeyler umurumda olmaz ama bunun ondaki ve bizdeki etkisi beni korkutuyor.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sorundur, siz sorun etmeseniz bile mahalle bunu sorun edecektir. mahallede yaşadığımız için mahalle baskısını yaşantımızın her anında hissediyoruz.
06 Yorumla
Soran+1 yılAslına bakarsanız bunu eşim olacak kişinin sorun etmesi ve birlikteliğimize yansıtması ihtimali beni korkutuyor.
Soran+1 yılEvet onun 2-3 katı alacağım yaklaşık olarak.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim yorumunuz için.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben dr gördüm aof okumuş kızla evlendi ama akraba
ben evde kaldım örgün üni mezunuyum yok etrafımda öyle kendim gibisi01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbide
egitim düzeyi yüksekse bence düşünceler bile farklı oluyor bide sana degeri de o yönde oluyor
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 890 cevap paylaştı. Gerçek bir sevgi varsa, ve meslekte üstün olan kişi düşük olan kişiyi aşağılayıp, sürekli başına kakmazsa bir şey olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılBir bayan olarak eşine böyle bir tavırda olmam olamam bağımız bunu kapsamaz ama o zamanla bunu sorun yaparsa...
Soran+1 yılTabi buda olabilir haklısınız teşekkür ederim.
Gelir durumunda sıkıntı yoksa erkeğin çok problem olmaz ayak uydurur.
04 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta vasıfsız hani alacağımız paranın karşılaştırmasını yapamam ama az olursa sorun eder bunu yani?
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için bunları düşünmek zorunda hissediyorum kendimi malesef.
+1 yılkarakter varsa her şey aşılır sevginin güvenin olduğu yerde
10 Yorumlahemde 10 numara sorun olur
02 Yorumla
Soran+1 yılTek şey para değil bakın dediğiniz gibi bir çevrem olacak tabi doğal olarak onunda bunlar arası uyum da soru işaretlerim var ne yazık ki.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 344 cevap paylaştı. Erkekler genelde sorun çıkartır
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet benide bu korkutuyor.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. kişiye bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılHangimize? Genel olarak tepkime olarak haklısınız tabide...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne