Aşk İlişkileri Sevgilim bana soru sor diyor devamlı aklıma bişey gelmiyor genelde bayanlar nasıl soru ister ve ne yapsa sevgiliniz hoşunuza gider bayanlar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana yardımcı olun bayanlar lütfen ne sorabilirim ve ne yapsam sevgilimin hoşuna gider mutlu olur ve duymak istedikleri nelerdir Güncellemeler+1 yıl yok mu yardımcı olacak Sevgilim bana soru sor diyor devamlı aklıma bişey gelmiyor genelde bayanlar nasıl soru ister ve ne yapsa sevgiliniz hoşunuza gider bayanlar? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Prokon Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Kıskandırmaya çalış sende soru sor deyince hahhh 0 4 Yorumla SlmaSEN +1 yıl Kıskandirmak hoşumanuza mi gidiyor Yorumla Prokon +1 yıl Sorunu sahibi sen değilsin ama diyim o beni bunaltmak isterse bende onu bunaltırım böyle işte :) Yorumla Soran +1 yıl o anlamda sormadım zaten çok kıskanç :) Yorumla Prokon +1 yıl Uğraş istiyor işte hatun canı sıkılmış heyecan kat biraz tepki ver biraz :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kıskandırmaya çalış sende soru sor deyince hahhh
Kıskandirmak hoşumanuza mi gidiyor
Sorunu sahibi sen değilsin ama diyim o beni bunaltmak isterse bende onu bunaltırım böyle işte :)
o anlamda sormadım zaten çok kıskanç :)
Uğraş istiyor işte hatun canı sıkılmış heyecan kat biraz tepki ver biraz :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!