iş yerinden bi kızı çok beğendim, konuşma tanışma gırsatım olmadı diğer insanlar yanlış anlar diye, ve sevgilisi var mı yokmu bilmiyorum. instadan buldum kızı eklesem nasıl tepki verir?
Ben fırıncıya aşık oldum seninki en azından hesabı var yürü ordan ben napim ekmeğin tarifini mi alıyım ne yapayım🤕
0
43 Yorumla
Soran
+1 yıl
hahahah ne söylenir bilmiyorum ama birlikte inşallah nice ekmekler yapmaya, işin şakası ben birazcık mantıksız buluyorum bu durumu yani şu an yaşı başı almış adamlarız Instagram falan değilde keşke sote biyerde görsem konuşma fırsatım olsa
Ya zaten yaşı başı almış adamlarız diyorsun iş cikisinda konus ya da Instagram'dan kusura bakma iş yerinde müsait olmadığın için buradan yazdım de bence sevgilisi yoksa terslemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiç bir şey jaybetmezsin
dimi
ama sonradan ne gözle bakar bilmiyorum
Açıkçası bence şaşırır ama sanki bize yazan erkek yok gibi aman sapık demez
teşekkür ederiiiiim haber bekle istersen benden yarın kızın nasıl bi tepki verdiğini yazayım
Ben fırıncıya aşık oldum seninki en azından hesabı var yürü ordan ben napim ekmeğin tarifini mi alıyım ne yapayım🤕
hahahah ne söylenir bilmiyorum ama birlikte inşallah nice ekmekler yapmaya, işin şakası ben birazcık mantıksız buluyorum bu durumu yani şu an yaşı başı almış adamlarız Instagram falan değilde keşke sote biyerde görsem konuşma fırsatım olsa
Senin güldüğün şeyler benim dramım
Konuş o zaman ilk başta arkadaş ol sonra konuş bu konuyu
kusura bakma şaka yapıyorsun zannettim 🙂
Keşke şaka olsa sorun değil
hiç boşta kalmıyorki hep arkadaşlarıyla bu seferde sevgilisi varsa tersler falan diye korkuyorum
düzeltiyorum çekiniyorum
Ya zaten yaşı başı almış adamlarız diyorsun iş cikisinda konus ya da Instagram'dan kusura bakma iş yerinde müsait olmadığın için buradan yazdım de bence sevgilisi yoksa terslemez
zaten konuya öyle giriş yapayım diye düşünmedim değil gittim yanına bi bahaneyle bu nasıl diye elim ayağım titredi
Of bende öyleyim elim ayağım birbirine dolanıyor ama en fazla bir kez çekinirsin kıza açıldıktan sonra rahat
nolcaz biz böyle yemin ederim en ufak bi fikrim yok🫣
Valla ben en son eline insagrami verip kaçıcam
bence iyi fiki 😂
En fazla ne olur ki
yoksa başka çaresi yok instagramı yapan adam cennetlikmi bilemem
söyliyimmi ne olacağını?
Söyle ne olacak
ne gerek vardı, veya iyimisin?
Bunu fırıncı mı yazacak anlamadım
evet ya neyi anlamadınki😂
Belki de anlamak istemiyorumdur hshs
Eee yani imkansız mı
böyle bi ilişkimi istiyorsun diyicektir😁
Ee nasıl olacak o zaman
sadece senin fikrin hoşuma gitti sonrası allaha kalmış ne derse o😅
ihtimalleri göz önüne getiriyorum
Ay ölücemm
haha
şu an deniyelim bunu
Neyi deneyelim
instagramı isteme muhabbeti falan işte bakalım ne kadar iknacısın
Ya fırın kalbalik bana bir ekmek bir de Instagram hesabını verir misin diyim
bravooo böyle bişeyle karşılaşmamıştım al... skkskdks
Heee
bugün iyi güldüm, aydınlanmam lazım
Sana iyi aydınlanmalar o zaman
teşekkür ederim güzel fikirlerin için :)
Rica ederim dua et bana
yarın tekrar konuşalım :) istersen instanı verebilirsin
Burdan konusabiliriz
hay hay iyi gecelerin olsun
Seninde
buralardamısın?