Beyler bu güne kadar tanıdığınız kadınların rahatsız olduğu ortak soru neydi sizce?

Bana kalırsa o kadının hangi rol modeli ile hayatımızda olduğu ile ilgili bir durum.
Hayatta sınırlar vardır. Arkadaşınıza her şeyi soramazsınız.
Dostlarınıza bir kısmını sorabilirsiniz.
Ancak hayatınızda olacak olan bir kadın ise, elbette her şeyi, düzgün kırıcı olmayan bir üslüp ile sorup, konuşabilmeliyiz, anlama adına... Elbette, bu birliktelik isteniyor ise, şeffaflık adına, kadın da sorabilir aynı şekilde...
Güven başka türlü inşa edilemez.
Bu tür şeyler güzeldir, iyidir. Şeffaflık, ve güven ile kırmadan yapılabiliryor ise, sağlıklı bir ilişki modeli oluşturabilir. Ki bunları yapabilen bu denli içine kapamayan, çift kişilikli görünmeyen insan o kadar az ki...
Sonuç negatif olsa, dahi bu tür karakterli insanları tanımak güzeldir yaşam da. Çünkü, bir pişmaniyet değil farklılıkları gösterir insana...
Elbette, gülümseyecek bir şey ler arıyor ve de buluyoruz, her zaman...:)
# by Neşeliadam
Herkese her soru sorulmalı =)) Bu sorgulama olayı ülkenin en güçlüsünden (CB) en güçsüzüne kadar geçerli olmalı. Benim için güçlü, karakterli ve iyi insan bu sorulara karşısındakileri ikna edecek cevaplar verebilecek olmasıdır. Ayrıca bir kişinin saklayacak bir şeyleri varsa güven duygusu oluşmaz. Kadına/erkeğe yaşı, kilosu, maaşı vs vs sorulmaz olayı çok saçma, herkese her şey sorulabilir. Sorgulayan, bilinçli, aydın kişiler yetiştirmek istiyorsak sorulmaz diye olmaz bu işler. Ya soru sormasına meydan vermeyeceksin ya da her şeyi açık açık konuşacaksınız.

Hak edene çok iyi bir dost, baba veya adam olmak zorundayız.
Ben edepsizlik yapılmadan kibarca her sorunun sorulabileceğini düşünüyorum. (bazı özel sorular hariç tabii ki)
Şu görüşe gelen mavililer mümkünse kadınlara hiç birşey sormasın))😀 görüşlere bakkk
Valla sonra kadınları anlamak neden zor.. sonuç 😀
Cevap
39Cevap
Ben genelde sormam muhabbet olursa önce karşı taraf sorar ki onların bana sormadığı bi soruyu sormam misal burda birisiyle koştuk ismini bile sormam banane çok gerekseydi ismiyle kullanıcı adı açardı demekki rahatsız oluyor diye düşünürüm sorularda kadınlara öncelik verilmeli ona göre soru sorulması daha mantıklı bana göre
Bu sorunun cevabı çok kolay:
Vs vs vs
Gereksiz sorular sorulmaz, lakayit şekilde cambazlik yapmaya çalışarak üzerine vazife olmayan, içinde bulunan durumla alakalı olmayan , sırf yalakalık , yaklaşma girişimi adına sorular soran erkekleri gördükçe iğreti oluyorum. Ne kadar düşük olduklarının farkında değiller ya da hallerinden memnunlar.
Mast yapıyor musun sorusu. Sanane abi ben sana 31 çekiyor musun diyor muyum da sen bana soruyorsun. Bunu genellikle erkekler soruyor. Erkeklerin cinsel ihtiyacı olduğu kadar kadınların da var. Ama biz nasıl erkeklere sormuyorsak erkekler de kadınlara sorup özellerimize burunlarını sokmasınlar.
Ben hiç bi erkeğe sormadım. Cinsellik yaşadığım sevgilime bile sormam biliyorum ben yanında değilken yapıyor gayet normal bişey ama neden sorayımki sevgiliyi geçelim ama sıradan bi erkeğin gelip sorması kadar saçma bişey olamaz. Kızların da sorması saçma ama bunu daha çok erkekler soruyor. Çünkü cinsel ihtiyaç sadece erkekteymiş gibi görülüyor bizim ülkede ve kadınlarda cinsellik tabu haline getirilmeye çalışılıyor. Dolayısıyla erkeğin mastürbasyon yaptığını hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz. Fakat kadınlar için durum tam tersi olduğu için erkekler merak edip soruyor. Özetle; kadın erkek herkesin cinselliğe ihtiyacı vardır mesela regl dönemlerinde kadınların, cinselliğe en çok ihtiyaç duyduğu dönemdir. Yani biz de kendi kendimizi tatmin edebiliriz. Gayet normal bişey.
Erkeklerin "daha çok" ihtiyacıymış gibi hissedilmesi, erkeklerin bu konuda daha rahat olması ve bunu dile getirmesi gibi birçok sebep var.
Hiç yapmayan kadın oranının hiç yapmayan erkek oranından daha yüksek olması veya yapsa bile bunu reddetmesi, gizlemesi kadınlara bu tür soruların daha çok sorulmasında bir etken.
Kadında bu eylemin erkeğinkinden daha komplike olması da bir etken.
Aynı şekilde yapma sıklığı da erkekte kadına göre daha fazla çünkü erkek çok basit bir şekilde mesela her duşa girdiğinde yapabiliyorken kadın (özellikle yaşadığı yerde yalnız değilse) risk altında veya rahatsız veya konsantre hissedemeyebiliyor.
Dini ve ananevi sebepler de kadının erkek kadar rahat ve sık bunu yapabilmesine engel olabiliyor.
Bu yüzden sorulardan biri "yapıyor musun?".
Tabii mevzulara kısa yoldan giriş sorusu olarak kullanıldığı da doğrudur...
- Boy kilo
- Beden ölçüleri
- Sevgilin oldu mu
- Daha önce biriyle yattın mı seviştin mi
- Bakire misin
- Mahrem sorular özel sorular sorulmamalı, boy kilo beden ölçüleri soranlara da mesafeli duruyorum
Kilo
Eski sevgilileri
Vücut ölçüleri
Cinsellikle ilgili aşırıya kaçan sorular
Boyu
Estetik geçmişi
Maaşı
Bakireliği
İçine ne giydiği
Sanırım "Regl mi oldun sen çok kötü kokuyorsun?" Bu soruyu duyan kadın ya üzülür ya utanır. O yüzden bu soru bir kadına sorulmaması gereken sorulardan bir tanesi grubuna girmeli diye düşünüyorum.
Maalesef...
Eğitimsiz bir milletten herşey beklenir.
Bana "Neden kilolusun, bir hastalığın mı var? diye bir soru sorulmuştu. Bu soruyu duyduğum an nedense pek önem vermemiştim ama sonradan ne kadar hadsizce sorulmuş bir soru olduğunun farkına varınca sorunun sahibine yol verdim geç de olsa.
Eski sevgilisi, eşi veya flörtü sorulmaması gerekenlerin başında geliyor. Kızlar soranlarada defteri kapattım diye söyleyip kapatın konuyu. ilerleyen zamanda soruyu soran kişiyle olabilecek ilişkinizi anlattıklarınız zedeler. Karşı taraf bunu bir noktada kullanabilir. Sonra en başında söylemiştim ben demeyin.
"Kadına yaşı, erkeğe maaşı sorulmaz." derler ama ben sadece olur olmaz insanların sorduğu cinsel sorulara anlam veremiyorum. Geriye kalan tüm sorular iyi ya da kötü birer cevabı hak edebilir...
geçmişi sorulmaz mesela..
o uygun görürse anlatır..
Bakire misin sorusundan rahatsız oluyorlar. Hslbu ki basit bir soru cevabı da basit. Merak edilen hiçbirşeye kırılıp gücenmeye gerek yok
Evlilik ne zaman
Ee var mi hayatinda birileri
Maaş ne kadar
Kaç yaşındasın
Çocuk düşünür müsünüz
Bu tarz sorular
Aslında sorulmamasi gereken soru yoktur. Sadece kimin ne sorduğu ve ilişkimizin hangi aşamasındayken sorduğu önemli
bakire misin sevgilin var mı diye sorulmaz bana da soruyorlar sinirimi bozuyor sanane seni ne ilgilendirir değil mi
Kilosunu sormayın, ölene dek öğrenemezsiniz. Ne zaman ki zayıflar o zaman...
Sinirli olduğumda falan reglimisin diye sorduklarında daha da öfkeleniyorum
Sevgilin var mı? Yav sana neeeeee? Varsa var yoksa yok sana ne be aşşalık herif
İnsanlara özele kaçmadan herşey sorulabilir, gereksiz egoya gerek yok
Pantolon bedeni ve ayakkabı numarami soran biri vardı. Arkama bakmadan kaçtım.
Abartmıyormusun dersen s. ctın sen ölene kadar daha susmaz
İç çamaşır rengini göğüs bedenini çok varda neler diyorlar bunları demek işte
Kadınları ciddiye alırsan hiçbişey sorulmaz herşeye bi sorun çıkarırlar
Kendini bilen insan bunu ayarlar.. Gerekirse bişey sormayın
Ne sorulur ne sorulmaz bilemiyorum ama kesinlikle pembe mi diye sorulmalıdır.
Cinsel geçmişim hakkında soru sorulması aşırı patavatsızca mesela
Kilosu.
Ne zaman evleneceksin.
Evli kadınlarda cocuk düşünmüyormusunuz.
Soran kişiye samimiyet derecesine göre değişir bu elbette.
Kilo, yaş, estetik, eski sevgili, bekar ise seni alan yok mu ne zaman evleniyorsun. 🖖
Kilosunu sormak iyi değil. Bunun dışında samimeyete ve karakterine bağlı olarak herşey sorulabilir.
Sorulması gereken ama aslında sorulması gerekmeyen o kadsr çok soru var ki boşverelim
Seninki kaç cm kalın mı diye sorulmaz mesela çünkü kadınlarda yok😂😂
Öfff o biçim sorma hiç 😂😂
Sevgilim var mı?
Regl mi oldun?
Kilo mu aldın?
Estetik mi oldun?
Bir kadına kilosunu sorarsanız karşılığında size cevap olarak uçan tekme atabilir
Sorular soran kişiye göre değişiyor kanka.
Kac sevgilin oldu sevgilinle ne kadar yakinlastin sorulari sanane oğlum kacsa kaç 😂 Allahtan evlendimde kurtuldum salak saçma sorulardan 🤗
İlk once bakiremisin diye sorulmaz yaşı sorulmaz egitim durumu vs 🙃
bence tacize kaçmadan hersey sorulabilir insani olarak ne olacak ki
Kaçtığım bir soru yok😊cok sukur herseyim açık ve net
erkeğe çapraz sorgu dahil her soru serbest kadına gelince özel oluyor bu mu sizin eşitlik anlayışınız
Özel olan herşey sorulmamalı bence
Kaç kilosun diye sorulmaz bence ağlıyorlar hemen
Kadın =insan her insana herşeyi sorarım
Kaç kilosun, kaç yaşındasın, bakire misin?
Klasik yaşı ve kilosu
Sen kilo mu aldın?
Yaşı, kilosu, özel hayatı, hassas olduğu konular
Mahrem hiçbir şey sorulmaz.
Soruyu sorana göre değişiyor
Vücut ölçüleri... kimseyi ilgilendirmiyor çünkü
Yaşı.
Kılavuzu
Aile içi olaylardan banane veya sanane?
kac sevgilin oldu gibi sorulardan nefret ediyorum
bakiremisin.
Kilosu yaşı 😬