Kadınlara yaş sorulmuyor karşı cins olarak. Peki başka neler sorulmaz? Sanırım maaş da sorulmuyor.. Başka?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir keresinde bir kızla konuşuyorum yaşını sordum söylemedi ne yapacan yaşımı dedi hoşlanıyorsan söyle dedi nasıl bir erkeksin sen dedi bana çocuk muamelesi mi yapacaksın yaşımı sorup dedi, ben de hayır dedim. Sonra dedim okuyor musun, peki evet dedi ve sonra lisede mi üniverstede mi okuyorsun diye sordum bana lise 3 dedi sonra ben de dedim ki ha tamam işte 17 yaşındasın o zaman dedim bu salağa böyle bir sinirlendi deliye döndü. Artık ne diyeceği mi bilemedim kızlar ancak bu kadar mal anlayacağınız.
13 Yorumla- +1 yıl
Kötü bir şey dememişsin ki hayret o da :)
- +1 yıl
Sen salak olanı bulduysan biz napalım genelleme yapmayalım lütfen her kız mal değil her erkeğin mal olmadiği gibi :)
Cevap sahibi+1 yılAl işte bir tane daha.
En İyi Cevaplar
+1 yıl1- Neden, ayağıma bastın? 2- Kaç kez ilişkde bulundunuz ( cinsel manada, değil) 3- Arabesk dinler misiniz? 4- Neden beni hiç anlamıyorsun? 5- Çok mu yedin, sen?6-Neden çok gülüyorsun çevredekiler bize bakıcak:) 7 - Çok konuşmanın sebebi ne? bunlar bence, sorulmamalı :) sorulması gerekenleri söylemicem
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten benzer soruları kadınlar da sormuyor değil.. Hem kadınlar daha fazla soruyor :)
+1 yılBakire olup olmaması sorulmaz bence, çok tuhaf bir sorudur o yani insan bir durur ne desem şimdi der kendine saklasa muhafazakar olur söylese geniş. Gereksizdir :D Aynen birisi yazmış bilerek söylemediği şeyleri gelip özellikle sormak hoş bir davranış değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana... İnsan olsun insan..
Valla ben seviyeli olmak şartıyla her soruya açığım :) cevabı veremeyecek kişi sorudan korkar :) sorulmaz dediğiniz soruların hepsine cevap verebilirim yani o derece :D
45 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi beğendim :)
- +1 yıl
iyi telefon numaran ne?
- +1 yıl
bacım sorulacak soru var sorulmayacak soru var. bunun seviyeli sormakla alakası yok. yeni tanıştığım kişiler nüfus memuru gibi gbt sorgusu gibi sorular sorarsa tepemin tası atar. bir çok kişide de böyle olur.
- +1 yıl
Helal sana kız bende sağlıkçıtım ve genel yapım sen gibi.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
134
Cevap
52Cevap
"Nasılsın" sorusu ardından sorulan "ne yapıyon" sorularından,
Kilo boy sorularından,
Sarışınmısın esmermi sorularından,
Sevgilin var mı sorularından,
Benimle çıkarmısın sorularından,
Ayakların güzelmi sorularından,
Üstünde ne var sorularından,
Nef-ret ediyorum.36 Yorumla- +1 yıl
Nasılsın ve ne yapıyorsun sorusu neden garip olsun ki? İyiyim değil desen ona imkanı olduğu kadar yardım etmeli..
- +1 yıl
Tamam onda hemfikiriz :)
- +1 yıl
Sürekli soran olduğu zaman ona cevap olarak zıkkımın kökü diyebilirsin :)
- +1 yıl
Biliyordum ama :)
bundan önceki evde otururken bir gün bizim apartmana tanımadığımız iki kadın gelip bizim zile basarak evlenecek kız var mı? lise mezunu? diye sormuşlardı. lanet olsun bu gerçekten olmuştu. hııeee? nee! nası ya? gibi kelimeler ağzımdan istemsizce çıkıyordu. ben olay karşısında dumurdan dumura uğrarken ve kendime gelmeye çalışıyorken annem bunu çok normal karşılamıştı. lanet olsun neler oluyordu. burası nasıl bir yerdi ve ben burada napıyordum zenci?
26 Yorumla- +1 yıl
O profil fotosu ne mk kabir azabi gibi
- +1 yıl
Öyle bir şey olmaz..
- +1 yıl
Şuanki yaşama göre söyle
Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı. Benim yasimi sorabilirsiniz.. :DD
Neyse Bakire olup olmadigi, adet dönemi ve gögüs ölcüleri vs vss bunlari sormayin hatunlara cixs cixss :D216 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum :) Peki bu yaşın doğrumu? :)
- +1 yıl
Aslında 20 ile 30 yaş arası elektrik hızı gibi geçer sonradında ise yalnızlık :(
- +1 yıl
Yalnız olunca pek sağlık olmuyor :(
- +1 yıl
Geliyorum :)) Esra Erol u izliyorum.. Bir tane adama da gıcık oluyorum bir sürü kadın geldi hiç birini beğenmedi sonunda erkekle evlenip gidecek :)) Neden kalbin yalnız?
- +1 yıl
Bende senden yana olurum :))
- +1 yıl
Olmaz mı :) Bir de şekil olsun diye keçi sakalı bırakırdım :)) Rengi de biraz kızıl olurdu tamam :))
- +1 yıl
Senin de saçların öyle olurdu :)
- +1 yıl
Kıskanmıştır kesin :) Bence bir dene kızıla güzel durabilir :)
- +1 yıl
Saçın zaten kızılmış... :))
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
Zor be çekiniyor insan...
Ona iyi geliyosan sen sormadan o herseyi söyler zamana ihtiyaç var kimse kimseyi ne bir günde ne bir yilda soru sorarak tanıyabilir sen ona iyi bak ve sadece ima et o anlar ve söyler... ama regl olduğu zaman sen bisey yapma o senin aklını alır konu ne olursa olsun zaten konuyu da o bulur :)))
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum..
ne sorulmaz bilmem ama yaş sorulur abi. Yaş niye sorulmuyo ya var mı böyle saçmalık arkadaş. Yaşlıysan ve de genç görünüyosan mutlu ol, gurur duy.. Sırf iltifat almak için böyle bir saçmalık adet olmamışsa bende neyim.
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum..
Bakiremisin sevgili olayi iliski olayi regel olayi maas sorulmaz onu anladiksa en salakcasida yas niye sorulmaz hangi mantiksiz bunu cikartmis acaba mezarinda ters donesice bana cok sacma geliyor
14 Yorumla- +1 yıl
Yaş olayı ayıp bir şey değil ayıp olan yaşıyla ilgili dalga geçmektir mesela nedir yaşın başın geldi utanmıyormusun evlenmemeye gibi saçmaca düşünce hoş değil.
- +1 yıl
Tuhaf insanlar..
+1 yıltipin düzgünse baban zenginse götünde ne renk don var ona kadar sorarsın fukraysan çirkinsen nasılsın bile diyemezsin allah tüm kadınların belasını versin
13 Yorumla- +1 yıl
Tüm kadınların belasını versin olmaz.. Biraz düzgün yaz..!
- +1 yıl
Sana katılıyorum ruhyaşım. Kahrolsun sınıf ayrımı
- +1 yıl
obsesifman, şu sitede hakkımı teslim eden ilk ve büyük ihtimalle de tek kişisin sağol varol...
- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılDudakların dolgumu? tırnakların takmamı sacın dogal rengi ne renk babam boyle basta yapmayı nerden ogrendii? Falan filan
23 Yorumla- +1 yıl
Söylediklerinin hiç birini sormam ama tek gerçek olarak merak ettiğim saç rengi olabilir :)
- +1 yıl
Dimi ama durmazzınız biyerde patlak verirsiniz: D
- +1 yıl
Cıkg katılmıyorum sana :) Ama saç rengi hariç :) Samimi söylüyorum öyle.. Zaten diğer söylediklerin kendi içimde konuşurum sorgularım kendime :) Cevabıda bulurum :)
Eğer anlatmak istemiyorsa derdini sorma nasil derseniz yani bir derdi vardır size mal mal cevaolar verir bir derdinnmi var dersin yok üstüme gelme der gelirsen çok kötü olur diye düşünüyorum :)
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam sorarım derdin mi var diye bir şey söyleme diyorsa susarım :)
- +1 yıl
Sorun çözülmüştür :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olup olmadigini. Kisaysa boyunu. Kilosunu. yasini , ic camasirlarini , mast. yapip yapmadigini ve daha once birseyler yasayip yasamadigini sormamali kimse.
33 Yorumla- +1 yıl
Hepsine katılıyorum.. Teşekkürler..
- +1 yıl
bunun altında sapik bir zihniyet mi yatiyo kendileri sütten cikma ak klasik hic bir iyi niyeti olamaz bu soruların.
- +1 yıl
Katılıyorum @gonulyorgunu3
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaaş da sorulabilir. O erkeklere sorulmaz diye biliyorum..
Bana birisi 'Bakire misin ' diye sorsa adamı ne hale sokarım bilmem!!13 Yorumla- +1 yıl
Yapıştır bir tane..
- +1 yıl
aynen :D :D
- +1 yıl
Aoovv :)
+1 yılGenelde pek makyaj yapmayan biriyseniz ve o gun ozendiginiz de -genellikle kizlar- fondoten mi surdun , makyaj mi yaptin tarzi fazla samimiyetten dogan deli sacmasi sorular sorulmaz
10 Yorumla
+1 yılAsla "neden bu kadar çok konuşuyorsun?" diye sorulmaz anında başlar daha çok konuşmaya seni ikna ettiğini hissedene kadar da durmaz :)
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum @idarecikraliçe35
- +1 yıl
Neden birinin seninle inatlasmasi hoşuna mi gidiyor? @emregnl
+1 yılAslinda karsiliklı bir cok şey sorulur
Kilo goruntu olarak bellidir belki ama kadinlarin daha stres yaparak kendilerine öz guven saglayacak o goruntunun sorulmasi bence hoşolmazdi
Kilo sorulmamali05 Yorumla- +1 yıl
Güzel anlatım, teşekkür :) Kilo aslında sormaya gerek yok nasıl olsa belli oluyor.. Fakat kadının kilo sorulacak bir iş görüşmesin de mutlaka söylemelidir :)
- +1 yıl
Mmm hakli olabilirsin :)
- +1 yıl
Aslında orada da uyanıklık yapabilirler :) Mesela gerçek kilosu diyelim 55 kilo ama 52 kilo diyebilir :) Soru soranın şansı hala da yok çünkü doğru söylemedi..
- +1 yıl
Anladım
Sizce ne sorulmamalı? - +1 yıl
Ayrıntılı sormamak..
maasi, yasi, baska kadin hakkindaki dusunceleri, arabalar hakkindaki dusunceleri, futbol hakkindaki dusunceleri daha bircok sey var
03 Yorumla- +1 yıl
Baya da varmış :)
- +1 yıl
Haklısın :)
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılnerden, kaç yaşındasın, evlimisin gibi ayaktakımı ayaktakımı sorular sorulmaz. seni istemiyosa ısrar edilmez.
04 Yorumla- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Dali'yle akrabalığın var mı?
Bu ne güzel bir nick... :)
@hoşafınferyadı - +1 yıl
@maviışık :D
- +1 yıl
bakiremisin sorusu da çok denyo bir soru. bakirelerde de bakire olmayanlarda da rahatsızlık uyandıran hakaret gibi gelen bir soru
Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı. canlandırma süper :)
https://www.youtube.com/watch?v=X7dp3Llipn801 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde her sorulanı cevaplarım fakat bu tip sorular gelse sinir olurdum ve cevaplamazdım.
Bakire misin?
Daha önce ilişkin oldu mu?
Hiç seks yaptın mı?
Ne kadar maaş alıyorsun?
Eski sevgililerle alakalı şeyler vs.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence değil. Şöyle düşünebilirsin tanışırsın baktın takılmalık bir kız gibi duruyorsa sorarsın ama düzgün bir kız ise sormak hatadır. Geçmişte yaşamıştır yaşamamıştır bilemeyiz ama sorulması rahatsız eder. Benim şuana kadar hiç ilişkim olmadı sevgilimde olmadı. Birinle tanıştık ama bana bakire misin diye sorunca o kişi beni iyi tanımamış benden şüpheleniyor olarka karar verdim. Sanane dedim ve konuşmayı bıraktım konuşmuyoruz. Bakireyim ama bana bu soruyu sorması bile hakarettir. Ben hiç ona benden önce kaç hiç başka kızlarla ilişkiye girdin mi diye soruyor muyum? Hayır.
Eskiler mesela zaten geçmişte kalmıştır diyerek bu konular açılmaz.
Maaş ise ne erkeğe ne bayana sorulmalıdır. Eğer nişanlın veya eşinse sorabilirsin elbet ama öyle arkadaşsan filan ya da yabancıysa soramazsın. Mesela bu sitede özelden yazan abazanlar direk bakire misin? Hiç seks yaptın mı? Diye yazıyorlar sürekli haliyle rahatsız olur böyle sorulardan insan.- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sorularına :) çirkin bişi..
+1 yılYaşın sorulması niye ayıp anlamam. yaş utanılıcak bir şey değil ki. her insan yaşlanır bu kaçınılmaz. erkeğin bu tip takıntıları yok. kadın neden rencide olmuş hissediyor tuhaf.
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.. Belki zamanında biri birşeyler demiştir o nesilden nesile aktarılmıştır. Hah tamam artık Kadınlara yaş sorulmaz.. Böyle mi dediler acaba..
- +1 yıl
Tarihçesini bilmiyorum ama saçma bir mantık. her yaşın getirdiği ayrı bir hava var. insan kendine her zaman saygı duymalı. olduğu şeyden utanmamalı.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum..
+1 yıleski ilskileriyle ilgili seyler
. kilosu
. vucuttaki herhngibir yerin orjinal olup olmadığı.
neden cok makyaj yaptigi.
faln faln.. :)013 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum hepsine :)
- +1 yıl
dogru yapiyosun vlla kadin milletine blli olmaz. bn de dahil sagim solum bazen biribirine dolaniyo :D ama bazen sorabilicegin zaman da olabilir tabi 😉
- +1 yıl
Makyaj konusuna kibarca değinmem lazım ama 😊 Ama ne demek lazım azıcık sürsün yani öyle 10 kilo boya olmasın 😛
- +1 yıl
aynen :) kibarca degin baklm tepki nolcak. bn biraz mkyji abartsam sevgilim kiziyodu. benim hosuma gidiyodu :) blki sennki de dusunmedigin bir tepki verir
- +1 yıl
Senin hoşuna giden fazla makyaj sürüyorsun diye mi söylendiğin de hoşuna gidiyor? Sevdiğim yok ki kime diyeyim.. :(
- +1 yıl
makyaj konusuna degnmem lazm dedin ya sevgilin icn soylemissindr diye dusundum.. hosuma giden sey bana iltifat eden erkleri gorunce kiskanmisti o yani.. nzaten ormalde cok mkyj yapmm.:) dogal guzel bnce
- +1 yıl
Seni gidi seni :) Tabii hoşuna gider başkası tarafından beğenilip sevgilin seni kıskandığını belli etmesi :)
- +1 yıl
yani :) o zamn küçüktüm de. lisedeydim daha yani o kafyla hosuma gitmisti
- +1 yıl
Yoo bence yanlış düşünüyorsun.. Şimdi de olmalıdır.. Şimdi de hoşuna gider. Liseyle ilgisi yok :)
- +1 yıl
simdi yanimda değil . blki olsa yine aynisey olur. emin deilim :)
- +1 yıl
Olur olur ama karşındaki kişinin kıskanç olmalı :)
- +1 yıl
baya kisknc kndisi. yalniz ne kadar cok yorum yazmisiz..:) tskrler
- +1 yıl
Yazmaya devam :)
Kadının kendince özel gördüğü şeyleri ve dışarı vurmaktadır içinde tuttuğu şeyleri özellikle gelip kadına sormak yanlış bir davranış bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Onu da bilincinde olmalı soran kişi.
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılÇantayı mı seviyorsun beni mi diye sorma şüphesiz ki çanta diyeceklerdir :)
13 Yorumla- +1 yıl
Bundan bir cacık çıkmaz zorlama :)
- +1 yıl
O zaman bir ayar çekelim :) Ayakkabı numarası sorulmaz :D
- +1 yıl
Ayağım büyükmü çirkinmi demek istiyorsun der tehlikeli :)
Biseyi de sormadan kendiniz anlayiverin :) en son ne zaman bir iliskisi oldugunu sorma asla sorma sakin sormaaaa
03 Yorumla- +1 yıl
Ne edeyim ben iliskisini ! Hiç umrunda değil ama küçük sürprizler içten tatlı duygular söylerim gözlerinin içine bakarak gülümserim olurmu? :) Anlamış oldum. Derimki bırak yemek yapma bugün dışarıda yiyelim. Maç izlemeyi bıraktım romantik film izleyelim kokulu mum ışığında yanımızada yiyecek içecek alırız olmazmı? :)
- +1 yıl
Yoo eğitilmedim kendi düşüncelerim :)
bir kadın özel günündeyse hiç bişe sorma yararına olur :p normalde istedigini sor her soruya bir cevap veririz diye düşünüyorum...
03 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka cevapları vardır.. İyi amma kötü duruma göre..
- +1 yıl
adet döneminden sonra azgınlaşıo mu kızlar
Kiloyla yasin sorulmasinda ne var ya abartmayin boyle seyleri. Sanirim sadece bakirelik sorulmamali
06 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sadece bakirelik sorulmamalı.. Diğerlerini zaten adam gibi sohbet eder paylaşır..
- +1 yıl
Çok mu önemli o sorulsun, anlamsız sorulması..
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
aynen bakirelik niye soruluyo ki ne gerek var
bakireliği, regl günleri, cinsel hayatı, kilosu (ASLA) sormazsan iyi olur
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam teşekkür ettim :)
+1 yıltabiki ozeliyle ilgili sorular ve sorusu tarzin da çokoönemli sulu davranmamak gerek tokati yersin.
04 Yorumla- +1 yıl
Ovv dikkat etmek lazım :)
- +1 yıl
yani nerde o eski beyefendi insanlar örf adet klmadi
- +1 yıl
Vardır ama hissetmiyorsundur. O da aynısıdır diyorsundur..
- +1 yıl
hklisin var da bu gonulde yeri geldiğinde beyefendidusudüşünceli yeri geldiğinde esprili birini ariyo yok kismetim kapali. karamsarim ben
daha önce eline osurup sonra elini kokladın mı... diye soran oldu mesela
02 Yorumla- +1 yıl
Fagafsgaj
- +1 yıl
Iyy ne iğrenç onu soranın yüzüne kürekle sağlam vurasım var..
Kadınlara cevaplayamayacağını düşündüğün hiçbir soruyu sorma :)
09 Yorumla- +1 yıl
Yapma bunu ama zor bişi dedin ama :) Olmaz ki böyle.. Şöyle demiş gibi oluyorsun her şeyi sorabilirsin ama cevap verebilirse. (cevap verebilir ama kötü cevapta gelebilir bu sakat) :)
- +1 yıl
Tamam onu düşünürüm.. En hassas ağır cevap geleceği konu cinselliktir.. Bir de normali var o da güzel olduğunu söylersin, kıyafetinin üstünde güzel göründüğünü söylersin kimileri olumsuz cevap gelebilir.. Ne yapacağım bu durumda? :)
- +1 yıl
Yaşa ne bakıyorsun ki bildiğin çocukta ne isem şimdi de öyleyim :) Tecrübe cık yok :) Şaka yapmıyorum ama gerçekten de anlayamıyorum valla sana danışmak isterim, düşünceni almak isterim..
- +1 yıl
Zor bee :) Ama uzun zaman sonra böyle hani çok güzel görünürsün de güzelsin ya da harikasın değil de daha da özel bir kelime söylersin onu işte zar zor söyledim teşekkür etti. Ama öyle her seferde de söylemedim ve devamını getirmedim.. Bu seviye de devam ettim. Bir de çok komik olduğunu ablasına anlatmış ve bana da söyledi.. Bu ne ifade edebilir? :) bir açıklama yapsam..
- +1 yıl
Çok gülüyor ve ablası da öyle.. Bir de gülüyorlar ama yanına da manyak, deli gibi kelimeler de kullanıyor... Valla bu kelimeleri ne anlamda söylüyor anlayamadım :) Bir yardımcı olsan.
+1 yılcinsel şeyler sorulmaz çantan niye bu kadar ağır içinde ne var diye sorulmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Çanta güzel tespit :)
+1 yılKilo ayak numarası yas ic camasırıyla alakalı herhangi birsey
01 Yorumla- +1 yıl
Hımm tamam..
Eski iliskileri ve dereceleri sorulmaz; eger sevgilinse :)
11 Yorumla- +1 yıl
Olmasan bile evliyken bile sorulmamalı.
Bence yaş sorulmalıdır çünkü ben aradaki yaş farkını bilmeliyim ki ona göre kendimi ayarlarim
02 Yorumla- +1 yıl
Kararsızlık aslında
+1 yılKadınlara hiç bir şey sorma, onlar sordukça cevapla. Başın hiç ağrımayacak bunu garanti ediyorum.
016 Yorumla- +1 yıl
Bir tek sorumuz var sağlığını soruyoruz hepsi bu..
- +1 yıl
Dostum, çoğu hatunda şu var, eski sevgilisinden kalan hıncını intikamını senden almak isteyecektir. Ortalık ruh hastası dolu. Onu sorsan bile suçlusun bu zamanda.
- +1 yıl
Doğrudur sonrada derler tüm erkekler aynı.. Yanaşmazlar sevgi yok aşk yok nasıl olacak bu evlilik.. Kime içten ilgi göstersen yok..
- +1 yıl
Sağlıklı birisi karşına çıkarsa, kalp bile kırmaz. erkeksi giyinmez ve konuşmaz. Hareketleri fevri değildir. Yaşınız kaç, ne kadar maaş oluyorsunuz gibi saçma sapan sorulara takılmaz. Eski geçmiş hayatında yaşamaz. Feminist düşünceleri yoktur. Gıcık ve ters cevaplar vermez, her soru sormanızda sizi pişman etmez. Genelde güler yüzlüdürler. Kuşkulu ve baskın bakışları yoktur. Azı alınmayacak küfür etmez. Sinir ve öfke kontrolleri yüksektir. Çocukları ve hayvanları sever, doğaya müthiş saygılıdırlar, bir şey yapılması gerekince, rica da bulunarak hareket ederler. Bol okurlar, kendilerini geliştirirler. Yeniliğe açıktırlar. Genelde öğretici tiplerdir. Hayatları düzenlidir. Aile kurma yanlısıdır.
Bu saydığım özelliklerin büyük bir bölümünü taşıyan bayanlara rastlarsan çok sağlıklı kişilerdir. Eğer bu bayanlardan birisi sizinle ilgileniyorsa hayatınızın fırsatını kaçırmayın derim. - +1 yıl
Güzel davrananlar çıkıyor ama belki de ben konuşmasından anlayamıyorum.. Biri var ara sıra çok nadir de olsa iş bulabildinmi soruyor.. Biri var söylediklerime gülüyor manyak, deli gibi kelimeler kullanıyor ne demekse.. Bir de komik olduğumu ablasına söylemiş ve bana söylüyor..
- +1 yıl
Ben kişilik bozuklarıyla ilgili pek çok araştırma yaptım tavsiye ederim bununla ilgili çok sayıda kitap var, bir kişi önceki yaşadığı ilişkilerde ağır problemler geçirmişse, uzak durmanı tavsiye ederim. Evlilik işleri de gülerek, eğlenerek olacak işler değil. İki aklı selim insanın yürütebileceği , sürekli aylık giderleri olan ciddi sorumluluk isteyen bir mutluluk kalesi gibi düşün.
- +1 yıl
Bir bayanın sizi nasıl gördüğü, saygısı , size karşı konuşmaları ve hareket tarzları ileri safhada önemlidir. Eğer karşınızdaki insanı iyi inceleyebilirseniz. O kişinin normal olup olmadığını biraz zaman geçirdikten sonra anlayabilirsiniz. Size tavsiyem öncelikle iyi bir dinleyici olun. Bir şeyleri ispatlamaya çalışmayın. Doğal davranın.
- +1 yıl
Sözleri biraz heveslendiriyor gibi oluyor ama kendimi geri çekiyorum.. Farkındayım bir şeyler olmayacağını ama beyin var diye söyleniyor.. Mesela bir hafta hiç sormayayım o da sormaz.. illa ben yazacağımda ondan sonra.. Hiçte hoş bir durum değil kadının duygusu varda erkeğinde duygusu var.. Bu yaşa kadar aşk ilişki yaşamadım ve kısmet olursa aşk sevgi evlilik bir arada ve ömür sonu yettiği kadarıyla devam etmek. Ama işte insan gibi davransan adam gibi sorsan yine hatalı kendimiz olabiliyoruz.. Aslında hatalı değil onların algılaması aynı olduğundan.. Kız sevgilisinden ayrılmış ve sorununu benimle paylaşıyor.. Ilgilendim iyi ki varsın ve doğru diyorsun dedi. Madem kendine göre doğru ise bana neden yanaşmıyorsun! işte sadece kendi mutluluğu için var, başkası önemli değil..
- +1 yıl
2 tane vardır sohbet eden.. Biraz önce anlattıklarım..
- +1 yıl
İşte hala sevgilisini anlatıyorsa, büyük bir problem. Geçmişte yaşıyor. Geçmiş sadece tecrübe kazandırır. Gidip başkasına anlatmak anıları tazelemekten başka hiç bir şey yapmaz.
Uzak durun, gidiniz, geleceğe umutla bakan, güler yüzlü, gözleri parlayan bayanlara yönelin, onlar size çok şey katacaklardır, arada ki farkı çok iyi anlayacaksınız. - +1 yıl
Farkındayım aslında kendisi eğleniyor keyif alıyor gülmesinden çünkü onu mutlu edebiliyorum bir anlık durumdan. Bu ona ilaç gibi geliyor ama bana bir faydası yok sadece ben de bir anlık okyanusa kapılma gibi bir durum oluyor. Bir deney yapmak istiyorum 2 hafta hiç yazmasam.. Büyük ihtimalle o da yazmayacak..
- +1 yıl
Kimseyi beklemenize ve deney yapmanıza gerek yok, kendi hayatınıza odaklanın, inanın çok mutlu olacaksınız.
- +1 yıl
Anladım teşekkürler paylaşımınız için.. Hayatın için de en iyi teselli eden kendimizdir..
- +1 yıl
İnsanın en iyi dostu kendisidir. Kendinize en yakın karakter size nasip olup bir eş olursa bir mucizedir :D
- +1 yıl
Kısmet :)
- +1 yıl
Kısmet yapılan bir işin sonucudur, havadan gelmez.
+1 yılNeyini merak ediyosan onu sor ama sordugun konu hakkinda biraz bilgin olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki onda hem fikirim..
Bakirelik sorulmaması gereken en önemli şey. Çünkü bu hiçkimseyi ilgilendirmez. Kilo, ayakkabı numarası falan çok merak ediyorlarsa söylerim :D
13 Yorumla- +1 yıl
Bakirelik konusuna kesinlikle katılıyorum.. Kilo görünür zaten ona da gerek yok.. Ayakkabı numarası neden sorulur hayret ediyorum.. :)
- +1 yıl
Ayakkabı numarası bana sorsun işe alacam onu :))
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKilo, yaş, geçmişteki ilişkileri, regl, falan filan sen en iyisi hiç birşey sorma onlar her halükarda anlatıyor zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişteki sevgililer hakkında soru sorulmaz bence başlı başına ayrılık sebebi olur ayrıca sinirliyken yanına bile yaklaşma bence :))
024 Yorumla- +1 yıl
Sevgili konusuna bende katılıyorum ama sinirliyken en azından teselli etmek mutlu etmek lazım.. Sussam yine hatalı olurum :)
- +1 yıl
Evet o konuda haklısın ama biri sinirliyken yanına gidipte ne oldu kim ne dedi dersen suçlu duruma düşebilirsin o kişinin gözünde :))
- +1 yıl
Yani bana diyeceği söz şu olurdu senin Yüzünden :) Ne yaptım desem ohoo tüm yaptıklarımı sayar en iyisi ben susayım tıp sustum :))
- +1 yıl
Hahah işte sırf bu yüzden :Dd
- +1 yıl
Biliyorum zaten ben de ona göre davranırım. Sakinleşmesini beklerim sessizce hoşlandığı beğendiği şeyleri yaparım sonra kendine gelince sinemaya götürürüm güzel film izleriz keyfi yerinde olur :) canım o benim canım canım :)
- +1 yıl
Şanslıymış o zaman :))
- +1 yıl
Hemde ne şanslı onu kedim gibi severim göğsümün üstüne uzanır saçlarını severim mışıl mışıl uyur :)
- +1 yıl
Tamam ya sende kıskandırma hemen :Dd
- +1 yıl
Sonra yüzüne bakıp gülümserim o da bakar o huzurla o da gülümser. Küçük öpücük kondururum ve sevdiğimi söylerim :)
- +1 yıl
Hiçte kıskanmadım hıh :Dd
- +1 yıl
Oy oy kıskanma saçlarını seveyim gel :)
- +1 yıl
Hahah tamam o zaman :))
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Ama yok ya öyle de yanlış anlaşılır bir yanlış anlamaya daha kurban gidemem :))
- +1 yıl
Algılama ve anlayabilme önemlidir..
- +1 yıl
Evet haklısın da işte..
- +1 yıl
Milleti düşünme kendi mutluluğunu düşün :)
- +1 yıl
Peki diyelim ki arkadaşınla aynı kişiyle konuşuyorsun arkadaşın onunla konuşmanı istemiyor sende gizlice konuşuyorsun bir şekilde herkes bunu öğreniyor haliyle arkadaşlarının % 90'nı sana sırt çeviriyor bu durumda olsan ne yapardın? :))
- +1 yıl
Biraz daha detaylı anlatabilirmisin tam anlayamadım bir de telefon şarjı çok çok az eve varınca cevap yazacağım :)
- +1 yıl
Arkadaşın sana birinin numarasini veriyor sana da 'bu kisiye yaz bak mesajin ona gidecek mi yoksa beni engellemiş mi 'diyor sende yazıyorsun o kişiye sonra onunla muhabbeti kuruyorsun arkadaşına soruyorsun ki bu kızdan hoşlanıyor musun ilk seferde yok diyor ama sonraki sefer evet onunla konuşma diyor sende konuşmaya devam ediyorsun ve o bunu öğreniyor sana arkadaşlarının önünde kızıyor numarasini dahi zorla sildirtiyor arkadaşlarının %90'ı sana ters tavranmaya başlıyor... bu durumda olsan ne yapardın o kişiyle konuşmaya devam eder miydin? Yoksa arkadaşını mı tercih ederdin?
Umarım anlatabilmişimdir :)) - +1 yıl
Kızla da muhabbet etmem, arkadaşımlada pek muhatap olmam.. Öyle saygısızca olmaz.. Evet anladım teşekürler :)
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Çirkin bir şey yani..
- +1 yıl
Kesinlikle..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende Trikotillomani diye bir rahatsızlık var ve kim olursa olsun erkek de olsa kız da olsa bana gelip saçını neden sıfıra vurdun yakışmamış.. Eskiden saçların ne güzeldi şimdi de uzat.. Saçlarına dokunma! Demelerinden nefret ediyorum..
07 Yorumla- +1 yıl
Bazen bir şeyler söyleniliyor.
Cevap sahibi+1 yılNe gibi anlamadım
- +1 yıl
Biraz uzun olsun diye..
Cevap sahibi+1 yılOlmuyorsa elinde olan birşey değilse?
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok.
Cevap sahibi+1 yılAynen yapacak hiç birşey olmadığı için söylemenin de anlamı kalmaz
- +1 yıl
Evet
+1 yılyaşı, maaşı, kilosu, önceki kaç sevgilisi... bu liste daha uzar
04 Yorumla- +1 yıl
Bunlar bilindik peki diğerleri?
- +1 yıl
herkesin farklı ama benim için cinsellikle ilgili herhangi bir soru sorulabilir çekinecek bir hayatım yok şükür ki
- +1 yıl
Cinselliği bilgi olarak sorabilir sonra eğer sevgiliyse veyahut eşi ise nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını cinsel konu da sorabilir.. Ama bunu sorarken karşılıklı dürüstçe sorulmalı. Onu rencide edecek onu kızdıracak ve öylesine soru sorulmamalı.. Güzellikle olmalı.
- +1 yıl
eş veya sevgili tamamda herhangi birisinin sormasından bahsediyorum ben zaten
+1 yılKaç yaşındasın?
Kilo mu aldın sen?
Benden önce kaç kişiyle çıktın?01 Yorumla- +1 yıl
Benden önce kaç kişiyle çıktın sorusu iğrenç..
Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Bekaret sorulmaz! Ben bu soruyu hakaret olarak algılıyorum şahsen..
00 Yorumlakanka durumuna gore kivamina getirdin mi herseyide sorarsin
01 Yorumla- +1 yıl
Yine de dikkatli olmak lazım..
Ben kaçıncıyım?
Kilo mu aldın sen?
Ne zaman ayrılırız? Bunları sinirlensen bile sorma bence21 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılkilosunu eski kırıklarından neden ayrıldığını çok irdelememekte fayda var
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
en salakçası "benden önce kaç erkek hayatına girdi" olurdu sanırım ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBöyle bir soru sorulmaz bence çünkü açık etmiş olunuyoruz
020 Yorumla- +1 yıl
Bilgi mi verilmiş oluyor?
- +1 yıl
Yani :)
- +1 yıl
Ohooo sorun ettiğin şeye bak millet çoktan unutur bile ne sorulmamalıydı diye :)
- +1 yıl
Hahahah olsun :) :)
- +1 yıl
Hatta kadına soruyu sorar gibi olur ama sorulmadığını dile getirir :)
- +1 yıl
O yüzden Ben öyle dedim zaten :)
- +1 yıl
Tehlikeli dikkat etmesi lazım :) Ancak kadın durumu farketmemesi lazım soru sorulduğundan :) Farkederse baaddin amcayı geçer pııırtçaklar ama :))
- +1 yıl
Sen bana dua şu durumda :) :)
- +1 yıl
Tamam tamam sustum :))
- +1 yıl
Ama şunu söyleyeyim bir iki defa doğum gününü öğrendim ve onun doğum gününü unutmam :)
- +1 yıl
Hehehehehh 😄
- +1 yıl
İşaret parmağımı kaldırdım (bişi diyebilirmiyim demek istiyorum) :)
- +1 yıl
Hmm söyle bakalım ne diyeceksin
- +1 yıl
Şimdi mutfağa gidip 1 bardak su içebilir miyim? :)) Ama fare gibi gidip geleceğim karanlık olduğu için arkamdan öcüler geliyor :)
- +1 yıl
Hee tamam gidebilirsin ya korkma öcüleri kovdum ben 😄 😄 😄
- +1 yıl
Öyle deme şimdi gelirler bir de çıplak ayakla giderken hamam böceği dokunması hele de ışığı açıp birbirimizi görünce o sağa sola kaçışıyor ben de odama kaçışıyorum :)) acaba şimdi varmıdır? Neden aklıma getiriyorsun hayret bişi :))
- +1 yıl
Ben mi getirdim manyağa bak sen :)
- +1 yıl
Geldim valla terlik ile gittim ayağıma dokunmasın diye ama sanki odadaki karanlıkta hortlak hayalet bakacakmış gibi olup hızlı hızlı haraket ettim valla :)) Birde aklıma geldi kıza şu da sorulmaz mesela kendisi gidecek mutfağa ışığı yakıp su içmeye acaba hamam böceği varmıdır fare varmıdır diye sorulmaz dimi? :))
- +1 yıl
Gereksiz bir bilgi evet sorulmaz
- +1 yıl
Tamam sormuyorum sustum :)
Bugüne kadar kaç kişiyle çıktın sorusundan nefret ediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ve iğrenç bir soru..
+1 yılAslında her şeyi sorabilirsin. Çünkü bizlerin her şeye ve
08 Yorumla- +1 yıl
yanlışlık oldu devam :D
verecek cevabımız var. Ama kiloyu sorma. - +1 yıl
Her şey sorular aslında kilo da sorulur da cevaplar çok sert olur o yüzden soramıyorum :) Hatta normal soru bile sormaya insan çekiniyor bee hayret bişiiii :)
- +1 yıl
Kiloyu kilolu birine sorarsan üstüne oturur. :D
- +1 yıl
Peki şöyle desem kibarca.. Bugün bir çorba yiyelim yanına pilav ve onun yanına da salata yaparız içecek olarakta su içeriz. Sonra da akşam 9 dan sonra da çay içeriz desem kızar mı? (yani üstüme otururmu) :)
- +1 yıl
Kendine gel! Nasıl olurda yemekten sonra tatlı yedirmezsin. :Djaj
- +1 yıl
Okudum cümleni ve aynı duygumu hissettiğimi yazarak belirtiyorum, harfiylen.. :) Okur okumaz sol elim iç kısmını açıp ağzıma götürüp uff dedim :) Kaçırdık :)) Düzelteyim bunu derim ki buzdolabın da sevdiğin böğürtlenli dondurman var deyip getiririm.. Of of ya bu sefer bana derse yaa yaaa bana dondurma getiriyorsun akşam akşam sonra kiloları alacağım beğenmeyeceksin niye kilo aldın diyeceksin derse ne edecem? :)
- +1 yıl
Saçmalama aşkım tabikide seni kiloluda severim diyebilirsin :D
- +1 yıl
Yok yok der yine içi içine kuruntu olur düşünür düşünür yok bu benim zayıflamamı istemiyor der.. Yok yok olmaz @palemoonlight_ :)
+1 yıl''Ne yapıyorsun''
''Sevgilin Var mı''
Ve cinsel sorular e tabi herkes kendine göre yorum yapar şahsen en nefret ettiğim laflar bunlar :D03 Yorumla- +1 yıl
Şu sözüne kesinlikle katılmıyorum :) "Ne yapıyorsun.." Bunun neresi garip soru? :)
- +1 yıl
İnsan uyurken ''ne yapıyorsun'' diye mesaj atması garip değilmi :D
- +1 yıl
Baştan beri söyle ki bilelim :) Sorulmaz tabi :) Bir de derler ya evi arar ve geldinmi sorar, zaten evde :)
kadınlara yaşını maaşını sorun. ama ona alacaklı gibi yaklaşmayın. incitecek sorularda sormayın. zaten zamanla anlarsınız ne nedir.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum, dozunda olmalı..
Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı. Benimle cikmak ister misin, bana senle tanisma firsatini verir misin gibi sanki onsuz yapamazmis gibi ozguvensiz sorular
01 Yorumla- +1 yıl
Bu soru çok çirkin zaten.. Sorulmaz..
Mahrem alanina girilemez kimsenin kadin erkek fark etmez
01 Yorumla- +1 yıl
Yani, o kendine özeldir.
sınıftan erkeğin biri kızlar neden zıbın giyer diye sormuştu sinir olmuştum -_-
05 Yorumla- +1 yıl
Zıbın ne olduğunu bilmiyorum :)
- +1 yıl
Baktım güzelmiş :) Ama cıkg sorulmaz..
- +1 yıl
Aman allahım erkeğin biri de giyinmiş çok çirkin görünüyor :))
+1 yılKadının yaşı erkeğinn maaşı sorulmaz
-Bu kadar açık
-Bu kadar net :D:D:D11 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçileceği için mi sorulmuyor.. Bu Türkiye de maaş belli hiç maaş alamıyoruz bu hükümet berbat.. 3 milyon işsiz artık sorabilir kaç tl maaş alıyorsun hiç deriz :)
+1 yılKadınların yasi erkeklerin maaslari sorulmazmis nedenini bende bilmem :)
01 Yorumla- +1 yıl
Sanki evren değişiyor :)
+1 yılbence kilo da sorulmamalı. d morali bozuluyo insanın. d
01 Yorumla- +1 yıl
Sormuyorum bak sana bile sormadım :)
+1 yılDaha önce biriyle birlikte oldun mu gibi bisey asla sorulmaz!
03 Yorumla- +1 yıl
Bu soruya zaten gerek yok bu resmen binayı bombalamak gibi bir şey :)
- +1 yıl
Sadece bu yeter, gerisi öyle ya da boyle sorulabilir ;)
- +1 yıl
Temel nasıl olsa yıkıldı diyor sor gitsin :)
İkisinide sorarım. Cinsel konular sorulmaz bana göre.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet o da var.
- +1 yıl
Sorulmak nasıl olabilir zaman geçtikçe birbirini tanır güven olur ve hakaret etmeden soru sorabilir.. Ama karşı tarafında kabul etmesi gerekir yoksa olmaz..
- Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem