Kıskançlar.. Gelin bakiimm..
Ya en çok sevgiliniz de neyi kıskanırsınız ?
Kızlar , erkekler..
Ya en çok sevgiliniz de neyi kıskanırsınız ?
Kızlar , erkekler..
Dün sevgilime bilet almaya gitmiştik telefonum çalldı ben gelıyorum dedım çıktım dışarı. Tabı camdan bunları süzüyorum bilet satan kız pek bı açık gıyınmış. daha demın somurtan kız çıktım geldım gülümsüyorlar nasıl ayar oldum nasıl kıskandım sorma.Sevgilimin yakışıklı olmasını kıskanıyorum herkes sarkıyor. =/
Çok çok kıskanırım bir kızla konuşuyorsa o kızın herşeyini öğrenirim , gerçekten arkadaş olduklarını bildiğim kişiler dışında kızlarla pek samimi olsun istemem vs...
Giyimi, karşı cinsine karşı tavrı, muhabbeti, davranışları vs.
biri yan bile baksa nevrim döner.
Cevap
7Cevap
paylaşma olayı kimseyle paylaşamam çok kıskanırım kız arkadaşı falan yok öyle bi dunya benim için yeri gelir ailesinden erkek arkadaşlarından kıskanırım aşırı bende bu kıskançlık
Herşeyini kıskanırım ama belli etmem hastalık derecesinde kıskançlığım çok sıkıcı oluyorum ama belli etmiyorum artık ilşkim de bu sayede uzun sürüyor
O çok kıskanç belli ediyorda ama bu benim çok hoşuma gidiyor zaten neredeyse tüm günüm onunla geçiyor kıskanıcağı birşey yapmama imkan yok :)
Hakikaten acayp kskancm aklnza gelbleck herseyi kskanrm buna bi cozm bulamazsam cldracgm ztn
yanındayken..başka bişeylerle ilgilenmesini kıskanırım
ben ona güveniyorum kıskanmam desem kimse inanmaz kıskanırım birkaç birşey :)
bende kalsın ;)
herşeyini ama herşeyini kıskanırım ben
onu kuzeninden bile kıskanırım :(
herşeyini kıskanırım :)
tabi herşey dedimde. normalin üstündeki davranışlar... abartılı gibi oldu ama değil... makul :)
kıskanırım ama belli etmem
bu güne kadar kimle birlikte olsam hiç kıskanmadım yani belli etmedim 1 kıişi dışında bana hatta bana hep domuz gibisin hiç kıskanmıyosun derdi bu tabi beni kıskandırmak için elinden geleni yaptı sonrasında da ben tabi ister istemez tepki vermeye başladım ve bunun adı kıskançlık oldu ama bana göre güvensizlikti evet artık ona güvenememeye başladım sırf beni kıskandırmak için başka erkekler le konusması acık giyinmesi telefonlarıma bakmaması onu merak etmemi sağlamaya çalışması derken
artık tamamen güvenimi kaybetmiştim ve artık kimseyi ne olursa olsun kıskanmıcam ne yaparsa yapsın kıskansam bile belli etmicem.
birinin kucağına oturursa çok kıskanırım
yok şu an zaten ama umarım yapmaz her kimse haha
=)))
Kıskanırım seni benn kıskanırım kalbimden ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar