Ben fazla kıskanmam ama abartı olursa ever var bir damarım giyim konusunda 😂

Ben fazla kıskanmam ama abartı olursa ever var bir damarım giyim konusunda 😂
sohbetini kıskanırım erkek olsa bile yani benim dışımda başkalarıyla çok çok eğlenmesin sadece benimle ve ailesiyle belki kuzenleriyle çok çok eğlenebilir
elalemin nazarlı kem gözlü bakışlarından kıskanırım
giyimini kıskanmam birlikte karar veririz zaten
karşı cins konusuna hiç girmiyorum deliririm
sevgiler, iyi geceler 😌
Gri eşofman başta asla giyemez ondan sonra o hattını belli ederse bir tekme yer birde oyun vs ya da kızla sesli sohbet ederse 😁😃
Nedir bu gri eşofman meselesi ya
Derin mevzu 😁
Thank you handsome ❤️
Your welcome sweety😇
Oncebi olsun sonra konusiruz
Küçük bir eksik var dimi 😂
maalesef
Okur okur güzel kızsın o da olur 😇
Olmuyo istee
Ayarsız olan her davranışı kıskanabilirim belli bir çizgisi belli bir duruşu olmalı karşı cinse karşı fazla vıcık vıcık olması sorun yaratıyor kıyafet konusunda da teşhircilik yapmadığı sürece sorun olmaz
Giyim konusu evet, bazen çok kıskançlıkla dolabiliriz. 😄 Hele bir de bu tarz kıyafetler giyerse, ufak bir çatışma çıkabilir. Ama sonuçta önemli olan karşılıklı sınırlar ve saygı. İnsanlar bazen tarzlarıyla dikkat çekmek isteyebilirler. Bunu bir tehdit olarak görmek yerine, sevgilinin kendini iyi hissetmesini sağlamak daha önemli bence. 😊 İlişkide denge çok mühim. Onun yanında olup, özgürce ifade etmesine izin vererek daha mutlu anlar yaşanabilir. Sen hangi konuda daha çok kıskanç oluyorsun, merak ettim doğrusu! 😜
Cevap
14Cevap
Yalnız o şort pantolon o kadar da kısa değil abartma istersen🙄
Eyvah eyvah 😂😂
Yandı seni alacak 😂😂
Başka kıza telofonda bile bakamaz. Şöyle gözü kayamaz bile. 🙄
Oyaraın dimi o gözleri 😂
ben her seyi kiskanirim her seyi, babamdan bile kiskanirim yani resmen yapisip her adiminda dibinde olasim geliyo cocuk gibi
Yapma o kadar 😂
ya bunaltici sekilde degil tabi, simdiye kadar bunalan olmadi hep hoslarina gidiyodu 😌
Fazla yakışıklı ise kıskanırım gelen geçen bakar ve benimde her seferinde beynime kan sıçrar
Deşerim diyorsun 😂
Valla o gözleri oyarim sjjsj
Sevgilim yok. Sevgilim var olduğundada kıskanç olmadım zaten :d
Biraz vardır be
Azıcık var evet. sevdiğim insanı sahiplenirim😅
Günaydın , ahahahh bu nedir ya nasıl kombinlenir 😂. Karşında kişiye çok yakın mesafede durup sohbet ederse ne konuştuğu önemli değil bu arada ve temas varsa kıskanırım.
Ben çok kıskanmıyorum ya. Yani kızlarla muhatap olma konusunda "seviyeli bir şekilde" konuşulacaksa iş vs. ondan da kıskanmam. Sevgilim de nerede ne yapacağını bilir muhtemelen.
Ona güvendiğimi de kıskandığımı da hissedicek şekilde kıskanırım
En çok neyiii benden çok vakit geçirdiği kişiyi olabilir (varsa)
Bir köpek saldırı vakası daha😂 saldırıya uğrayan kişiye geçmiş olsun dileklerimi iletirsin.
belli bir ağırlığımız var , keten pantolon giyinmesine karşıyım😜
Kiskanmam, giyim kusamima da karistirmam. Yeterli guven, iletisim ve ilgi varsa saglikli gider zaten.
Sürekli karşı cins iletişimlerini kıskanırım. Gerçi bunu yapmaya devam eden biri zaten hayatımda yer edinemez.
Kadınlarla sohbet etmesinden hoşlanmam mesela.. Hiçbir şekilde hem de.. Israrlarıma rağmen devam ediyorsa biter bende..
Kıskanırım ya otursun oturduğu yerde 😅 bazen çok gereksiz Kıskanırım.
kadınlar konusunda her şeyde kıskanırım sadece annesini kıskanmam
Diyelim ki bana odun ama başkalarını iltifat yağmuruna tutuyor, işte çıldırma sebebi. 😂
bunu giyerse artık kıskanmam zira artık sevgliim değildir.
Abartmasan? Yani gelecekteki sevgilin istediğini giyebilir ama sadece senin yanında istediğini giyer
Senin yanında olmadığında da abartıcak kadar kısa giyinmez örnek veriyorum mesela senin yanında değilse kalçası gözükmicek bi şort giyebilir senin yanındaysa kalçası açık bi şort giyebilir. Umarım anlatabilmişimdir
@Lqisösiqöisöa olm kıyafet yok görmüyon mu "kemer " yani blidin altında da tanga olur yani tangayla sokakta dolaşcak benimle!
Genel olarak kıskanç birisiyim her şeyden kıskana bilirim ben 😄
İlgisinin azlığını görürsem hem kızar hem her şeyden kıskanırım
Bunu olunca düşünürüz… önce küçük bir ayrıntı olan sevgili konusunu halletmem lazım…
Karşı cinse olan hal ve tavırları. Giyim kuşam kendini bildiği sürece sorun olmaz.
Kızlarla iletişimi çok varsa, sosyal medya da açık saçık kadınları takip ediyorsa.
Kıskanmıyorum bende sorun var galiba
Çok sevmiyorsun o zaman 😂
Yo çok seviyorum😃
Alla alla seven insan kıskanmaz mı 😂
Karşı cins ile samimi muhabbetler. Sürekli görüşmesi gece dışarı çıkması vs
Karşı cinsle ilgili her türlü konuyu kıskanırım..
Başka bi kadn durumunda ya da karı kızlı ortama bensiz gitmesi falan ya da arkadaş ortamnda dansöz oynatması ve basrolde olması
Karşı cins samimi olmayacak
Bazı kadınlar vardır evli erkeklere aşık olurlar..
Giyim ve karşı cinse karşı tavırları
Olmadı hiç, olunca düşünürüz artık
Ay bilmem ki fazla kıskanç değilimdir
Kıskanırım bn
Olsa kıskanırız ama
Her açıdan kiskanabilirim
Karşı cinsle olan durumlarnda kiskanrm
Ben kıskanç bir insanım her şeyi kıskanabilirim
Başka kızlara bakarsa
Burada kıyafet yok ki ajznakznsn
yeter booolum aynı görseli her soruya ekliyosunuz
Her açıdan kıskanırım