Sevgilinizin çok neden kıskanırsınız?
Karşı cinsle olan samimiyetinden
Arkadaşlarından
Çok sevdiğinden
Sosyal medyaya resim koyunca
Karşı cinsle takipleşince
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilinizin çok neden kıskanırsınız?
Sevdiğim kadını asla kiskanmam hangi erkeğe giderse gitsin kiskanmam hiç bir sevgilimi kıskanmadım çünkü bu dünyada zeynep koçaktan daha mükemmel bir insan evladı bulamazlar dünyayı gezseler benden bir tane daha yok isterlerse dünyadaki bütün erkeklerle sevgili olsunlar bendeki buldukları rahatı kesinlikle bulamazlar dünyadaki bütün trans erkeklerle sevgili olsunlar zeynep koçagin saçının teli etmez hiçbirisi kiskanmam ben zeynep koçaktan daha mukemmel bir insan dünyada yok neyini kiskanacam ben erkeklerin erkekler beni çekemiyor buna onların ezikliği ben erkeklerin karilariyla yer içerim gezerim onlar varya kıskançlık krizi geçirir ama ben asla fesatlık yapmam benim sevgilim bütün dünyadaki erkeklerle gezsin isterse birlikte olsun umurumda olmaz ben zeynep kocagim benden daha iyisi dünyada yok hiç bir anlamda yok dünyayı gezsinler bulamazlar kiskanmam başka erkeklerle konusarak beni kiskandirmaya çalışan kızlara acıyorum benim umurumda olmazki kiskanmam ozguvenli adamım ben zaten o kadar çok güzel kadın varki dünyada keyfime bakarım kızları koluma takarım mekan mekan gezerim
Bir kadının yanında kocası olsa kaç yazar kadın gece yatarken beni hayal ediyorsa hey yavrum hey bir kızın sevgilisi olsa kaç yazar benimle hergun geziyorsa benimle sevgilisinden fazla konusuyorsa geceleri beni düşünüyorsa hey yavrum hey bir kızın sevgilisi kocası erkek arkadaşı olması beni etkilemez isterse hiç sevgilisi olmasın bana farketmez bir kadının aklı bendeyse yanındakine selam söylesin benden
Cevap
9Cevap
Ben sevgilimi sahiplenirim ve durum varsa da müdahale ederim ama sevgilime güvendiğim için zaten ona karşı şüphem güvensizlik durumlarım olmaz
Karşı cins ile samimiyeti. Yani arkadaşı olabilir ama bir sınır vardır o sınırı aşmadan. Aynı şey benim için de geçerli.
Aynen öyle bende karşı cins ile samimi olmasını kıskanırım. Samimi olamaz mesela karşı cinsten bir kız ile hoşuma gitmez benim asla böyle bir durum.
Benim sevdigim adam benden başka kadınlarla samimiyet kuramaz. Aile hariç tabii.
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Bende karşı cins ile olan samimiyetini kıskanırım şahsen. Benim hiç hoşuma gitmez karşı cinsten biri ile olan samimiyeti.
Karşı cinsle olan muhabbeti, takiplesmesi vs. Karşı cins arkadaşı olmayacak bu kadar net
Aynen bence aynı şekilde. Karşı cins ile olan samimiyetini kıskanırım. Birde karşı cins ile takipleşmesini falan hiç istemem şahsen ben çok kıskanırım.
Güncelleme geç geldi galiba sana
Karşı cinsten tabi ki
Çevremden uzak tutarım
Aynen bende karşı cinsten kıskanırım. Hiç sevmem ben karşı cins ile olan samimiyetini falan. O yüzden uzak durmasını samimi olmamasını isterim.
Yeni bir ilgi alanı belirleyip beni tamamen "naparsan yap" moduna aldığında. İlgi alanı oyun, resim ve s da olabilir.
Bu durumlarda bana sadece "seni istemiyorum" denmesi yeterli olur
karşı cinsleri takip etmesinden konuşmasından
Beni kıskandıracak hiç bişi yapmıyo garibim
Bilemedim şimdi
Ulan ben bunların hangisini seçeyim hepsinden kıskanırım ki
Bir erkeğin yakınlaşması olabilir
Sevgilimi her şeyden kıskanırdım olsaydı.
Karşı cinsle olan samimiyeti
Görünmez sınırlar olmalı her iki taraf içinde !!
Basit kızlardan kısaknırım neden olcak
Dolardaki pis niyetli insanlardan
kan bağı olmayan tüm kadınlardan
sosyal medyaya resim koymasını istemem
Gereksiz yakın olan kız arkadaşından
Karşı cinsle samimiyeti
Aynen bende bu yüzden kıskanırdım onu. Karşı cinsten kimse ike yakın arkadaş dahi olmasını istemem ben. O yüzden kimse ile samimi arkadaş falan olamaz.
Herşeyden
kiskanmam
Kıskanmam ki.
Kıskanmam.
2 ay olmustu ayrilali bilemiyorum :-)
Sevgilim yok
Çok sevdiğinden
Karsi cinsxsamimiyet her 2si icinde iğrenç
Her şeyden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?