Kardeşim dediğim çocuk bana aşık olmuş, ama onunla öyle güzel anlaşıyoduk ki hayatımdan çıktığı için çok üzgünüm.. Çok özlüyorum onu arkadaş olarak?

Okuldan iki yıllık bir erkek arkadaşım var,erkek arkadaş derken kardeşim dediğim biri.Onunla öyle güzel anlaşıyoruzki kafa yapımız tam uyuyor.Ben onun yanında son derece rahat samimi ve doğaldım,oda benim yanımda.Aklımdan onun hakkında hiç bir zaman aşk veya hoşlantıyla ilgili şeyler geçmedi.Ama aramızdaki o bağı anlatacak kelime bulamıyorum dünyada çok az insan vardır bizim gibi anlaşan ve birlikteyken gülmekten yerlere yatan. 2 yıllık arkadaşım demiştim 1. yılın başlarında hissettiği pek bişey yokmuş bana karşı sonradan benden hoşlanmaya başlamış git gide birlikte vakit geçirerek beni sevmiş ilerlemiş aşık olmuş tabi tüm bu olanlardan hiç haberim yok onun bu duygularından tamamen habersizim. 10 ay önce benim bir sevgilim oldu bunların hepsini biliyordu tam o bana açılacakken benim sevgilim olmuş anlayacağınız.Vazgeçmiş.Unutmaya çalışmış defalarca olmamış.Herneyse bu sevgilimle hala beraberim ama arada 3 4 kez ayrılıklar yaşandı benim sevgilim varkende onunla konuşuyodum hergün kardeş gözüyle yine tabi.Sevgilimle ne zaman kavga etsem barışsam üzülsem ayrılsam ona anlatırdım dert yanardım.Ne kötü bişeymiş. Neyse bu 1 ay önce bana açıldı ya deneyelim ya da hiç olmasın arkadaş kalamayı öyle devam etmez dedi. Bende böyle bişey olabilir mi saçmalama deneyemeyiz tabikide dedim ses kaydıfalan atmıstı o upuzun acıklamalar yazılar falan. Okulu bıraktı 1 ay once gormuyorumda artık onu. Öyle biri hayatımda artık olmadığı için öyle üzülüyorumki öyle özlüyorum ki onu bir dost bir insan olarak.. Ne yapmam gerekiyordu o zamanlarda? Veya şimdi yapmam gereken bişey varmı?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardııııım
Güncellemeler
+1 yıl
Fikirlerinizi alabilir miyim acabaa?
Kardeşim dediğim çocuk bana aşık olmuş, ama onunla öyle güzel anlaşıyoduk ki hayatımdan çıktığı için çok üzgünüm.. Çok özlüyorum onu arkadaş olarak?