Ailem sorunlu nefret ediyorum onlardan!

annem internet bağımlısı. 7 24 internette chat odalarında flan. sürekli babamla kavga ediyorlar bu internet yüzünden. babam ne kadarda kızsada annem sevdiğinden interneti kesmiyor. ama bu kadın (kadın diyorum cünkü iyice soğudum bu iğrenç insandan) iyice sapıttı. iyice evi cocuklarını esini boşladı. evin hali çöp ev gibi zorla bağırarak yemek yaptırabiliyoruz. kardeşimin ödevleri flan oluyor hiç ilgilenmiyor. babamda artık dayanamıyor artık vuruyor bazen ona. benimde iyice psikolojim bozuldu bazen anneme vurabiliyorum hemde basit anlamda değil baya. sürekli kavga var evde. bıktım. önceden annem böyle değildi ilgilenirdi bizle hiç değilse severdim o halini . şimdi ise nefret ediyorum. hem evde teksorun annemde değil babam tam bi deli. bazı zamanlar iyi fakat bazı zamanlar kendinden geçiyor bağırıyor. kendisinin kulakları kısmi sağır olduğundan zor bir çocukluk gecirmiş. ama böylede olmazk sorunluysan doktora flan git. işte böyle bi ailede yaıyorum.artık canıma tak etti . intiharı bile düşündüm.şuan 18 yasındayımüni ye hazırlanıyorum .tek istediğim ailemden uzak bi yerlere gitmek. tek çarem bu.en cokta kardeşime acıyorum ben yinede kurtulabilirim ama onun işi zor. ne yapabilirim doktora gitcek gibi değiller.
Ailem sorunlu nefret ediyorum onlardan!