aynı şehirde yaşamıyoruz.sadece resimini gördüm.sesini dahi duymadığım birinin konuşmasına, hayata bakışına,benimle ilgili pozitif düşüncelerine yani uzun lafın kısası ona aşık oldum..3 aydır konuşuyoruz.ve ben şimdi onu her zaman düşünüyorum..ne yapacağım bilmiyorum ona açılamam da çünkü saçma olabilir.ne yapacağım yardımcı olun lütfen
Cevabın nedir?
şuan senden tek farkım birbirimize açılmış olmamız :) bende sadece resmini gördüm oda aynı.onu bilmem ama ben de ki huy mudur yada ona olan tavrım mı bilmiyorum ama aynen aşık oldum desem yeridir yani.sürekli düşünme mevzusundada hiç çıkmaz ki aklımdan :))
şimdi sana gelelim :)
anladığıma göre böyle bir yerlerde yada telefonla mesajla falan konuşuyorsun.sen bunu hissediyorsan onda da görmüşsündür ve hissetmişsindir.hiç bir bayan durduk yere birine aşık olmaz. karşısındakinin illaki bi eğilimi vardır.bence söyle açıkça.zannetmiyorum ters tepki vereceğini ..
Allah kolaylık versin :)02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence onun anlattıklarıyla kendı hayalınde ki insanı da birleştirince aşk sanıyorsun ...Çünkü
bir insani yaşarak aşık olunur..Onunla ortak zaman geçirerek beraber gulerek aglayarak...bu hoslantı,ilgi ve en buyuk etkeni de sanal oldugundan dolayı kafanda olusturdugun bır ınsan olabılır belkı de gercekte karsına cıksa ıkı dakka bıle anlasamayacaksındır...01 Yorumla- +1 yıl
o da aynı şehirde olmadığımız için şikayetçi..çünkü benimle herhangi bir kızla konuştuğu gibi konuşmadığını,benimle bir şeylerin yarım kalmamasını istiyor.beni görmeye geleceğini söyledi.işte bu şekilde yolumuzu beraber mi yoksa ayrı mı yürüteceğimize karar vereceğiz.çünkü o da duygularını belli etmiyor ve böyle bir durum söz konusu olursa onun için çok zor olacağını belirtmişti bana (
Bak sevgili kardeşim sanırım sen yaşça küçüksün benden o yüzden kardeşim diyorum.Şu anda yaşadığını sandığın şey oldukça sıkıntılı süreçler doğurabilir başına.Çünkü çevremde bu tip durumları yaşayan,senin yazdıkların gibi hisseden ama sonradan çok mağdur olan insanlar var.Bu durum sanırsam insanlar bir boşlukta iken çıkıyor karşılarına ve sizi anladığını sandığınız ve muhtemelen size melekler gibi gözükmeye özen gösteren kişilere sarılabiliyor bazı arkadaşlar ama başta da dediğim gibi sonrası hüsran olabiliyor.Dikkatli ol derim ama karar senin..
11 Yorumla
+1 yılGayet normal
Aşk böyle bir şey aramakla bulunmaz. Denk gelir.
Zaten en güzel şeyler hiç ummadığın anlarda çıkıp gelmez mi?
Aynı şehirde biryerlerdeymişiz, aynı sokaktan geçmişiz.
Sevmişiz birbirimizi ama görmemişiz.
Aşk işte bi bakarsın.
Olmuş.32 Yorumla- +1 yıl
ehe.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılAşk denemez ki buna. Düşünce uyumu akabinde, hali hazırda bulunan boşluğu kapatma isteğidir.
Oysa ki o boşluğun sadece düşünce uyumundan ibaret olmadığını anlayacaksın bir araya geldiğinizde. Sonra da bir çok aksilik çıkacak. İnsanların ne istediğini ve nasıl isteyeceğini bilmemesinden kaynaklanan, çağımızın ilişki sorunlarının temelini oluşturan bir durum.26 Yorumla- +1 yıl
Adına sevindim..
Şeklini şemalini bilmediğin, sadece telefondaki ses ve bilgisayar ekranındaki yazılardan ibaret bir insan hakkında bu derece üst duygulara kapılmak hayalperestlik oluyor onu da belirteyim. Yani tam olarak bilmediğin satıhta sen istediğin kadar emin ve kararlı ol. Satıh bozuksa ve de gerçeğe dair bilgin yoksa (ki yok daha bilmiyorsun adamı) o zaman emin ve kararlılığın önemi kalmaz. Büyük bir yazı tura oynuyorsun belirtmek istedim. - +1 yıl
Pardon sesini bile duymamışsın. Üzgünüm ama bu hayalperestlik.
- +1 yıl
İkiniz için de en iyisi olsun.
+1 yılDaha sen o yollardan geçmemişsin demek... UNutma insan klavye arkasında hiç olmadığı kadar mükemmel bir insanı oynayabilir... Sesini duymadığın ve gözlerinin içini görmediğin bir insana asla güvenme, gözünün içini gördüğün halde güvenmemen gereken bu dünyada senin bu yaptığın, fena halde yanlış bir şey, ben sana söyleyim de sen dersen ki illa ki üzülünce anlayacam, tamam meydan senin...
12 Yorumla- +1 yıl
Herşey ilk önce bir tanışmayla başlar zaten... Ama sen daha tanışmadan hoşlanmaya başlamışsın. Bu filmin sonunu şimdiden görür gibiyim, hiç kendine güvenme ;)
+1 yılhiç tanımadğn biri netten sıkıntı olabilir ama tabiki düzgün bir insanda olabilir bilemeyiz bubir risk tabiki.Belki de duygularıniz karsılıklıdır ya da enazından tanışmaya değer fakat dedğm gibi hiç tanımadğn biri netten sakat bir durum olabilir dikkatli olmakta fayda vaq
13 Yorumla- +1 yıl
hayırlisı
+1 yılkarşındakinin söylediklerinin yalan olma ihtimali yüzde 90. interntten konuştuklarım oldu benim de ama sonradan anladım ki kendilerinde eksik olan şeyi internette yazıyorlarmış. çok farklı insanlar çıktılar.
15 Yorumla- +1 yıl
doğru bi yerden sonra yalanları ortaya çıkıyo ama o zamana kadar da iş işten geçmiş oluyo :) eksik yönlerini yazıyolar derken, zamanında sevgilisini aldatmış bir insanın aldatmaktan nefret ederim demesi gibi. savuma mekanizması :)
- +1 yıl
orası da doğru.
insanoğlunun uzaktan görmediği birisine aşık olabilirmi. teorikte mümkündür ama pratikte asla mümkün değildir. Çünkü yüzyüze görüştüğünüz zamanki hissettiklerinizle şuankiler bir olmayabilir. sen onun ses tonundan ve pozitif düşüncelerinden etkilenmişsin. Şuan büyülenmiş gibisin yazdıklarından bunu cok net anlayabiliyorum. ama sen yinede tam aşk mı değil mi emin olma.. yüzyüze görüştükten sonra hayal krıklığına uğramanı istemem.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Konusuyoruz derken yazisiyorsunuz sanirim. Her neyse bazen insanlar olduklari gibi degil de olmak istedikleri bir insan gibi davranir kendileri oyle anlatirlar. Nasil olduklarini anlamak belki bircok seye mal olabilir. Mantigini kullanmalisin.
09 Yorumlahiç elini tutmadığın, hiç konuşmadığın birine aşık olunamaz, seninkisi karasevda. Cinci hocaya okutup üfletmek lazım böylelerini :) Kemal Sunal filminde öyle diyolardı :)
03 YorumlaHoşlanma filan deseydin kendini kaptırma derdim ama aşık oldum diyorsun. İşin zor daha çok tanımaya çalış ama yine de kendini kaptırma derim ben.
13 YorumlaSaçma olmaz da bizdeki milletin tek sorunu bu işte. Sevdiğine açılamamak. Erkek bir kızdan hoşlanır ama açılamaz. Kız bir erkekten hoşlanır ama açılamaz. Çünkü kötü gözle bakılıyor öyle açılan insanlara maalesef :s
04 Yorumlainternet aşkları :) msn , resim , telefon ..buluşma ve gercekten aşık olma huyuna suyuna. Tek kelime ile şans ama güvensizdir birgùn mutlaka sana diyecek ve yüzüne vuracak , vurulacaktır..
12 Yorumlaaşk değildir ooo çıkıktır çıkık aşk olsa duramazsın yerinde :)
11 Yorumlanormal değil bence ...
hoşlanmak aşk demek değildir...12 Yorumla
+1 yılBu aşık olma değil geçici olarak hoşlanma diyebiliriz buna;)
11 Yorumlagormedıysen hayal kırıklıgına ugrayabılırsın buyuk ıhtımal gordugunden ben bunun neyıne asık oldum ya bıda tanımadan kımseyle konusmam dıceksın :)
13 Yorumla- +1 yıl
Çok tecrübeli gibi konuşuyorsun :D
yahu atasozunu mahvettınız,artık mıllet; hayvanlar koklasa koklasa ınsanlar yazısa yazısa demeye basladı
00 Yorumlabirini hayal ettin aşık oldun. git gör yakın zamanda
01 Yorumla
+1 yılbence riskli... bir aşk... o gördüğün resim konuştuğun kişi olduğuna eminmisin ..?
02 Yorumla- +1 yıl
evet olabilir...
anormal değil ihtiyacın varmış onda bulmuşsun üstüne bir de alışkanlık olmuş alışmışsın
03 Yorumlaaçılamazsan kendi kendini yer bitirirsin...ya devam ya tamamı bilmen lazım
01 YorumlaNormal :))
Aşk denen şey kafaların uyuşmasıyla başlar yani kafalarınız uyuşmuş mesafeler sorun olmaz böyle bir ilişki saçmada olmaz korkma :))11 Yorumlaben de aynen yaptım oldu :)
sende yapabilirsin bu normal farklıama güzel03 Yorumlaaşık demeyelimde düşüncelerinden kendisinden hoşlanabilirsin gayet normal
11 Yorumla
+1 yılhiç girme o topa tam 5 yıl oldu bu durumun aynısını yaşadım olmadı sorarsan hala köpek gibi aşığım ne sevgiliyiz ne arkadaş hala konuşuyoruz belkide hayatımdaki en değerli insan ama başa dönebilseydim eğer aşık olmasaydım belki şimdi mutluydum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana kalirsa internetten tanidigin biri ile gorusmen sikintili olabilir.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcok merak ediyorum kizlar neden internetten bir es ariyor annene babana evlenmek istedigini soylemeye cekiniyormusun en iyisini onlar bilir temiz duzgun bir kiz isen yasin da genc on numara bi oglan bulurlar sana hem garantili olur .internetten biri ile bulusma riskine girebiliyosan benim dedigim cok daha mantikli
Cevap sahibi+1 yıliki alternatiff arasimda bence.dunyalar kadar fark var .ailenin sana tavsiye buyurdugu ile senin internetten karsi lastigin kisi senin ailen ile aranda gelisecek iliskilerdr en basiti konumunu cok etkiler.kabul ettiren yerine kabul ettirilen olursun ki bu cok onemli bir konum farki bana kalirsa Ama seenin gozun donmus artik durmayacan belli git bi tanis rahatla bazi seyler yasanarak ogreniliyo kaderin onune gecilmiyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok ama çok doğal bende şu an daha görmediğim biriyle ama 6 aydır deliler gibi saatlerce konustugumuz biriyle ilişki yaşıyorum ve daha görmedim...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldeğilsin değiil ve muluyuz :D sevgisini hissediyorum onun :D
+1 yılgayet normal bbır durum.
01 Yorumlaaşk çok farklı birşeydir. bu sadece hoslantı
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. normal değil aslında ya da normal mi bilemedim :)
20 Yorumlaasik degilsin sen sadece etkilendin
13 YorumlaBir sey yapamazsin, oluruna birak.
01 YorumlaAşk degıl o hoşlantıdır.
110 YorumlaAşk otoda konar FOTO yada konar D:
12 Yorumlaİlk görüşte aşk denebilir.
03 YorumlaNasıl oldu bu tanışma sanal ortammı
05 Yorumla- +1 yıl
kız kardeşi çok güzeldi yüzüde ahlakıda onun tırnagı olmazdı benim asla onun tarifi gibi bir niyetim olamazdı çok ayıp olurmu o benim kardeşim olucaktı ama bu kız onun ablasıydı ve acayip derecede kıskanıyodu onu hissetmiştim sürekli kötülüyodu onu kız ona ablam deyip sarılıyor onun arkasından konuştuna bak o an aanladım ondaki fesatlıgı evet iyi biriydi ama bu huyu cok kötü tam bir yıl beni caldırdı ama acmadım gercekten inanmiyorlar buna ama hepsi gercek çünkü çok alcak gönüllü ve sabırlı bir
+1 yılGeçmiş olsun psikolojik tedaviye ihtiyacın var.
22 Yorumla- +1 yıl
öncelikle hoşgeldin :D ilk yorumun buysa, çok artılarım seni :D
- +1 yıl
hahahahahaaaaaaaaaa :D:D:DD:
+1 yılolabilir ;) muhabbet aşkı :)
01 Yorumla
+1 yılnormal bi durum ya bnce
01 Yorumla
+1 yılAmennn diyorum olmayacak duana :)
00 YorumlaAnormalin önde flama tutan hali.
10 YorumlaHayır, değil.
11 Yorumlasaçma ;)
02 Yorumla- +1 yıl
nedeni çok basit görmeden dokunmadan sıcaklığını hissetmeden nasıl olurda aşık oldum dersin.. bence sen onu hiç görmedin ya hani hayalindeki aşık oldugun insan profili yerine koyuyorsun o yuzden öyle oluyor senin için ;) bizde gectik bu yollardan... :) bana inan bak asla aşk kelimesini alma cok imkansız cunku..
hiç bişey olmaz git buluş sonra pişman olursun...
01 Yorumlaolabilir peki o sana aşıkmı...
09 YorumlaKardeşim sen beni anlatmışsın
00 YorumlaKendine gel bence :)
14 Yorumlaavare kalmışsın
21 Yorumla- +1 yıl
+1
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdanmı buldun
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfacedenmi?
Cevap sahibi+1 yılbenim için önemli
Cevap sahibi+1 yılbende buşekile arkadaş olmak istiyorum lütfen ismini verin
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aynı şehirde yaşamadığım ve hiç görmediğim birine aşık oldum sizce bu anormal bir durum mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler