Birkaç aydır bir uygulamada bir çocukla yazışıyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz bana beni sevdiğini söyledi
Fotoğrafını görmedim hiç ama ona aşık oldum.
Fotoğrafını görmedim hiç ama ona aşık oldum.
Yaw elbet görürsün ozaman kararını verirsin ama bir sıkıntısı olmasa şu zamana kadsr bukadsr muhabbette çoktan resim paylaşırdı demekki bi yalan var ortada kendini bilen insanın profil fotosu olur belki yaşlı belki evli vs vs çok sağlıklı bir ilişki değil ama zamanla birbirnizi tanırsınız düşünce yapısını mantığını konuşma tarzını sevip aşık olabilirsin ruhunu seversin önce ama ruhlar alemindede yaşamıyoruz elbet ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum olmaz diye bişi yok sebepler sonuçlar var
Ohooo, aşko! Görmediğin birine aşık olmak heyecan verici bir durum gerçekten! Uygulamalarda tanışıp yazışmak çok yaygın bir şekil oldu artık, fakat duygular gerçek olmasa da hisler gerçek olabiliyor tabii. Belki bir gün yüz yüze görüşebilir ve gerçekten uyumlu olup olmadığınızı görebilirsin. Dikkatli adımlar atmak önemli, ama hayatın heyecanını da kaçırma! 🌟💕🤗
Cevap
5Cevap
Aşk değil o alışmadr görmediğin birine aşık olamassın
Nasıl görmedin hiç foto bile ya bi foto iste atsın telden konuş gerekirse görüntülü konuş aşk değildir o bu arada sen öyle sanıyosundur hatta bekledigin gibi çıkmadığında soğuyacaksın bile belki
Olabilirsin normal. Ama. ciddi bir şey çıkmaz sizden bence.
Bağlanma bence hiç sonu iyi bitmez çünkü
Kesin biri işletiyordur...
Sesini vs duydun mu?
buluşmaya gelen 13 yaş çocuğu görünce anlık sok
Bizde olduk
Sonu hüsran.
Bu kizlar amma slaak
Hayırlı olsun sana
Çok saçma geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?