Aşk İlişkileri Reelde hiç görmediğim birine aşık olmam mümkün mü? merveyldrmmm Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sadece fotoğraflarını görüp aşık oldum Güncellemeler+1 yıl Ayrıldık Reelde hiç görmediğim birine aşık olmam mümkün mü? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Mümkün değil. 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Evet, mümkün.O fotoğraflara bakarak kafanda bir profil oluşturursun, o fotoğrafla bağdaştırırsın. Adı aşk olur.Neydi o film sahi, Sevmek Zamanı.https://www.youtube.com/watch?v=BUfAw3kM6lc 0 0 Yorumla
CooL3434 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet o hastalik bendede var shakiraya aşığım realde hiç görmedim ama 0 0 Yorumla
Chelsyy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 71% +1 yıl birini illaki yanında olması için sevmezsin tek bir fotoğraf tek bir an bile yeterlidir 0 1 Yorumla Halilly +1 yıl Çok dogru Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mümkün ama aşk değil aşırı hoşlantı 0 4 Yorumla merveyldrmmm +1 yıl Evet baya hemde Yorumla charmsture +1 yıl Normal ama işte belkide gerçekte hiç sevmediğin bir huyu oluyor soğuyorsun hemen Yorumla charmsture +1 yıl Hayırlısı canım Yorumla merveyldrmmm +1 yıl ♥️♥️ Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ben de barbara palvine aynı şekilde aşık oldum 0 0 Yorumla
Asyabenn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Aşk anlayışınıza sokim 0 1 Yorumla merveyldrmmm +1 yıl Sok Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet mümkün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mümkün değil.
Evet, mümkün.
https://www.youtube.com/watch?v=BUfAw3kM6lcO fotoğraflara bakarak kafanda bir profil oluşturursun, o fotoğrafla bağdaştırırsın. Adı aşk olur.
Neydi o film sahi, Sevmek Zamanı.
Evet o hastalik bendede var shakiraya aşığım realde hiç görmedim ama
birini illaki yanında olması için sevmezsin tek bir fotoğraf tek bir an bile yeterlidir
Çok dogru
Mümkün ama aşk değil aşırı hoşlantı
Evet baya hemde
Normal ama işte belkide gerçekte hiç sevmediğin bir huyu oluyor soğuyorsun hemen
Hayırlısı canım
♥️♥️
Kesin benden bahsediyor
hoşlantı o aşk değildir.
Ben de barbara palvine aynı şekilde aşık oldum
Aşk anlayışınıza sokim
Sok
Olabilir
Evet ben de olmuştum eski kocama
Evet mümkün
Bence hoslanti bu