Yani burada demek istediğin şey; sosyal medyada biri ile tanışmak, konuşmak keyifli vakit geçirmek aşık olmaya yeter mi? Yoksa onu görmeniz şart mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yani burada demek istediğin şey; sosyal medyada biri ile tanışmak, konuşmak keyifli vakit geçirmek aşık olmaya yeter mi? Yoksa onu görmeniz şart mı?
Sohbet iyi gidiyorsa ve duygu oluşmuş ise evet olabilme ihtimali vardır sonra da birbirlerinin fotoğraflarını yüzlerini görürler belki buluşma ayarlanır ilişki tamamen başlar
Özellikle duygular söz konusu olunca hiçbir şeye imkansız dememek lazım lakin çok benim tercih edeceğim türden bir şey değil, tabii ki görmekten kasıt illa ki dokunmak veya buluşmak da değil ama bir iki fotoğrafla falan da zannetmiyorum aşık olacağımi ama galiba böyle olmuştum neyse susayım 😄
Aşık olur evet örneğin görmeyen ler nasıl aşık oluyor aşık olmak için huyunun güzel olması lazım karşı tarafın huyu sesi kendine çekerse aşık olur ama tabi görürse daha çok etkilenir
Cevap
15Cevap
Aşık olmak için görmek gerekmez.. Duruşuna, söylemine, yaklaşımına ya da karakterine düşebilirsin..
Görmeden aşık olunabilir.
Aşk zaten gerçek değil ki kaldı insan görmediği birine aşık olamaz. çünkü malum çoğu kişi tipe bakarak sevdiği için. Ancak, bir kişiyle fiziksel temasın ve yüz yüze görüşmenin olmaması, zamanla ilişkide zorluklara neden olur, insanlar hiç görmedikleri kişilere karşı duygular besleyebilirler, ancak bu ilişkinin gelişebilmesi için bir şekilde yüz yüze gelmeleri gerekebilir.
Açıkçası insan hiç görmediği birisine aşık olmaz sadece fikirlerinden ve anlaşma şeklinden hoşlanabilir genelde zaten insanlar aşk ve hoşlantıyı birbirine karıştırdığı için erken karar verip erken evlilik durumları yapabiliyorlar, sonrasında bin bir hüsranla sonuçlanıyor
Eğer ki kafasında o kişiyi hiç canlandırmadıysa belki olur. Fakat o kişi hayal ettiği gibi çıkmazsa, o durum daha da kötü. Ya o insanın tipisindir, ya da hiç değil.
Fotografını hiç görmediğim birisine aşık olmayı garantiye alamıyorum. Sonuç hayal kırıklığı veya hüsran olsun hiç istemem.
Olabilir. Bir insanın suretinden ziyade konuşması, tutarlılıkları, olaylara bakışı, anlattıkları, yaşantısı ile ilgileniyorsanız mümkün. Kendi adıma konuşacak olursam sevdiğimi güzel gördüğüm için sevmeye görmek şart değil diye düşünüyorum.
Heves olur, merak duygusunun getirdiği bir hoşlantı olur ama aşk sanmam ki böyle basit olsun.
Satırlarını beğendiğim, okumaktan kendimi alamadığım şairlere, yazarlara aşık olsaydım ohooo.
Gözden girip gönle düşmektir aşk...
Benim görmem lazim görmeden birine asik olmam yazisarak birine asik olmam Ha merak ederim ilgimi ceker o ayri ama birini görmeden etmeden olmaz görünüsüne önem veren birisiyimdir merak ederim ses tonunu merak ederim içimin isinmasi önemli
Beraber vakit geçirmeden neyine aşık olacaksın? Hayal dünyanda yarattığın şeye.
Müzik dinlerken kurulan hayalin bir benzeri olur, anlık mutluluk verir gerçek hayatta tesiri olmaz. Benim düşüncem bu.
Enerjisi uyumu çok keyifli olabilir tabiki. İnsan hoşlanadabilir.. Ama bu sadece seni mutlu eden bir manzaraya uzaktan bakmak gibi olur. ki. yüz yüze görüşülmeyecekse bir ilişkiden söz edilemez zaten..
Kafanın uyuştuğu, güvenin oturduğu, seni her anlamda tamamladığını düşündüğün bir ilişkiyse evet yürür. Önceden bana saçma gelse de düşününce, yeri geliyor evli insanlar bile yıllarca ayrı kalmak zorunda kalıyor.
Bazen bir bağ hissedersin aşka dönebilir unutmamam gereken tek şey imkansızlıklar tutkuya da dönebilir. Kişi ile yüz yüze ne hissettiğini anlamak için görmen şart
Fikirlerini hayata bakışını beğenebilirim ve çok içselleştirmişte olabilirim. Bu gerçek manada bir aşk olacaksa tabiki görmeli dokunmalı ve hissetmeliyim
Bence konuşmasına da aşık olunabilir özelliklerine falan olunabilir tabi yüzünü gördüğün zaman daha iyi olur ama uzaktan yüzünü görmeden de aşık olunabilir bence :)
Evet olabilir bazen bir yazarın kitabını okuyup ya da sözlerinden etkilenip aşık olabiliriz. Bu nedenle sosyal medyada buna benzer bir aşk olabilir ama risk taşır.
Sanal aşk a inanmıyorum asiknolamaz beğenir hoşlanır hayranlık duyar arzular belki ama aşık olamaz
Asla asla dememek lazım.. aşk görmeden de oluyor enerjin , duyguların hayata bakış açın uyar bir bakmışsın aşık olmuşsun 😬
Ayran gönüllü insanlarda olabilen bir durum. Ama görmeden insan sadece hoşlanır bence fazlası olmaz
Mümkün ama zor bence genellikle böyle bir şey olmuyordur diye düşünüyorum 🙃
Aşık olur mu bilmemde sevilenilir, ruhunu düşüncelerini vs. seversin
Evet olur fikirlerine hayat bakışına aşık olabilirsin ve en önemlisi bunlar bence.
Görmem şart, sanalda fake takılan çok kişi var. Yüzyüze gelip dokanmam lazım.
Sanalda birbirini görmeden aşık oluyorlar bunları anlamıyorum.
Derya ile Ali diye arkadaşım vardı benim.
Derya evli Ali de kendini gizleyen biriydi.
Bunlar bu şartlara rağmen asna fişne bile yapmışlar sanalda ben şok oldum.
Olmuştum muydum ki acaba...
Sen beni anla biraderim.
Olur. Düşüncesine aşık olursun. Fikirlerine. Yazım tarzıns bile aşık olursun
Sanaldan aşk olmaz..
İnsanı reelde tanıyıp gerçek gözlerinle görmelisin diyer türlü hayal kırıklığıdır..
Önceden olur diyebilirdim ama olamaz, olmuş gibi hissedersin.
vakit geçirmediğin birine nasıl aşık olabilirsin ki🤷♀️
Benim açımdan görmediği birine aşık olamaz. Ancak sevgi hisseder. Aşk ve sevgi bana göre farklı şeyler olduğı için...
Bı tane film vardi adam yapay zeka tasarlıyor sonra o sese aşık oluyor seste Scarlett reisin sesiydi hatta
Olabilir de olmayabilir de. Bana pek olağan gelmiyor o ayrı
Yeteceğine inanmıyorum göz göze gelmeli gözler her şeyi açıklar bakışların yönü davranışları
Olmaz diye düşünüyorum, hoşlantı olabilir bu hoşlantı zamanla aşka dönüşebilir.
Ilk sadece fotosunu görmüştüm.. Sonra çok kısa bi ses kaydı ile sesini duydum... Telefonla ilk konuştuğumda çoktan aşık olmuştum bile... Anlatilmaz güzellikte duygulardı...
adam olana çok bile. neden nasıl kıyafet giymeyi tercih ederiz? sürekli aynı renk elbise modeli neden giymeyiz? kendimizi iyi hissetmek için. sana iyi hissettirmeyi başarmışsa sanal dostun. devam et derim..
Evet olabilir. İmkansız diye bir şey yok.
Evet olabilir.
Hayır En azından benim için çok değil
Belki. zor ama imkansız değil.
Ben olmam görmeden
Gayet olunuyor asla imkansız değil
Daha neler 😂
Olmamalı ya
Olabilir bence.
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?