Birinin bana asik olabileciginr inanmiyorum.
Ben aska innmiyorum dogrusu irelde kismetim olursa sadece bizim iyi anlasmamiz olsun gerisi zaten kendiligindej gelir belli bir kuddet sonra aliskanliklar ile birlikte baglilik ve sevgide dogar.
Tipe gelirsek insanlar ne kadar da cok bakmam desede insan akli otomatik olarak ilk 10 sn de karsindakinin tipi ile ilgili olumlu ya da olumsuz karar aliyor sen istedigin kadar tipe bakmiyorum de :)
Bana gelirsek s21 yasindayim bugune kadar dogru durust sevgilim olmadi daha cok brn biktirdim insanlari benim sevilmeye ihtiyacim yok cunki sevgili demek kisitlanma demek her bo. kuna karisiyorlar ben ozgurlukcuyumdur ben kafamdaki bazi cilginliklari yapmadan evlenmem :) eevlenirsemde tipe bakarim arkadas ne yalan soyliyim cocugumda tipsiz olmasin diye :)
.
Inanirmisin son sevgilim sen brnim msjlarima cevap vermiyorsun diye ayrildi :)01 Yorumla
Soran+1 yıltsklerrr
En İyi Cevaplar
+1 yılBahsettiğimiz şey hoşlanmak ya da beğeni değil. Aşk değilmi? Yanlış anlamıyorum umarım. Aşk karşına hiç beklemediğin anda, beklemediğin kişiler tarafından ulaşır sana. Aşkın en güzel tarafıda aşık olucağın kişiyi seçemessin. Evet hoşlanıcağın, beğeniceğin kişiyi sen bal gibi seçersin.. Fakat aynı şey değil. Aşk çok farklı, çok özel , çok güzel bir duygu. Ve kesinlikle tipmiş, güzelmiş, uzunmuş kısaymış, şişkoymuş sıskaymış, körmüş sağırmış.. Hiç beklemediğin kişilerle çıkar. Ve sana tüm kusurları güzel gelir. Birgün birisinin aşkına tüm kalbinle sende inanırsan dediklerimi anlıcaksın bence :) Böyle şeyleride kafana takmamanı öneririm. Allah karşına inşallah doğru zamanda seni senin kadar güzel sevebilcek birini çıkarır karşına. :))
07 Yorumla
Soran+1 yılAcikcssi sanmiyorum malesef..:(
- +1 yıl
Öyle deme.. Ben etrafta çok ilgi gören, çok teklif alan bir kızım. Her girdiğim yerde ilk ben ilgi çekerim. Bunu kendini beğenmişlik olarak algılama lütfen. Birine aşık oldum ve insanlar bana şaşırdı. Çocuğu kimse beğenmiyordu. Kimsenin umrunda olmayan bazılarının deyişiyle fazlasıyla çirkin bir çocuktu. Kendisinin 1 ay boyunca peşinde koştum. Etrafımda onlarca yakışıklı erkek varken. Ki bana dünyanın en yakışıklı erkeği gibi geliyordu. Aşk böyle bişey zaten. Kimsenin ne dediği umrunda olmasın. Elbet on numara birileri gelir :)
Soran+1 yılNedense herkes bole diyor kimse begenmiyordu begendigim cocogu flan filan diye neden boyle birisi bana denk gelmiyor ki sanirim sadece teselli amacli söylüyor lar
- +1 yıl
Teselli amaçlı falan değil. Yeryüzü aşk kaynamıyor :) Uygun bir zamanda bulucaksın. Ve ondan önce kimsenin olmadığınada dua ediceksin :)
Soran+1 yılValla pek umudum yokki saogulsun kizlar aldi hepsini
- +1 yıl
Hahaha boşver takma gitsin. bana inan sen :)
Soran+1 yılGaza gelipyrm konuşunca bryke yinehusran
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllaha şükür sağlığım da tipim de yerinde. Herkesin zevki farklıdır. Kimi serseri tip sever kimi efendi kimi hırçın kız kim hanımefendi. Senin çevrende de muhakkak seni seven biri vardır tabii geniş bir çevren varsa. Herkes tipe bakmıyor sonuçta. Beni seven kızlar oldu ama ben istemedim. Aşk uzun zamandır bana epey uzak, aşamadığım sorunlarım var, sorumluluk almak istemiyorum, yalnızlığı seviyorum bu yüzden hayırlısı deyip geçiyorum. Aşk bir ihtiyaç değil olsa da olur olmasa da günümüzde ihtiyaç olarak görülüyor biraz beklemek zamana bırakmak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazlar kardeşim tipsizin önde gideniyim. Hani diyorlarya tip herşey değil diye yalan külliyen yalan. Tipsizsen eğer seni hic o gözden izlemezler düşünmezler daha ilk günden arkadaş olarak bakarlar dost beklerler tipsiz bir insan bir kıza en fazla çok iyi bir dost olarak yaklaşabilir maalesef. Ne kadar adam olursan ol ne kadar seversen sev ne kadar insanlık yaparsan yap bunlar yakısıklıysan önemli olur ( erkek olduğum için erkekten yana yazdım kızlar içinde öyle bu durum) tipsizsen bu hayatta ikinci sınıf muamelesi gorursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılBen öyle aman aman çok yakısıklı bir adam olduğuma inanmiyorum bilmiyorum öyle çok gelsin böyle herkes baksin falanda derdimde degilim kaderim neyi getirirse onun icin bir seyler yaparim askta hersey tip degildir bunu bir cikartmaliyiz bence kafamizdan kendimi avutugumu falan dusunebilirsin tamam cok alkmli calimli boyle yakisikli bir adam olmayabilirsin olmayabilirim olmayabiliriz ama sonucta bununda bir sebebi var diye bakiyorum Allah belki sana bunu hayirli görüyor öncellikle tevekkülü ve şükürü elden bırakmamk gerek madem tip o kadar önemli gecenlerde yüz nakli olan bir abimiz vardı evlendigini duydum sence o kiz onun yuzunemi bakti ve o adam ameliyattan ciktiginda sence neden o kadar mutluydu ellindekilerin kiymetini bil bence Allaha sukur herseyim tam mi tam beni böyle begenen begenir yarin obur gun torunlarimi birlikte sevemiyecegim biri olmadiktan sonra tipin onun bunun ne onemi var hersey gelio gecici elindeki niyeliklerin dergerinin farkina var Allah hayirlisi neyse onu verir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an var öyle bir durum geçmişte de vardı bikaç örnek.. senin için de şunu söyleyeyim hayatımda kimse yok ah vah deme birçok kız karaktere bakar. demişsin ya konuşmak istesem bakmaz diye merhaba tanışabilir miyiz tarzı yaklaşımlarla isterse yakşıklı olsun itici görünür. bir insanın hayatına yavaş yavaş dahil olursun birden hadi sevgili olalım aşık olalım diyemezsin. tanıdıkça seversin sevilirsin hep böyledir.. hani sürekli kız nasıl tavlanır nelerden hoşlanır diye soruluyor. kız robot değil tavlanması gereken bir varlık değil. duyguları var yani insan. genel bir kavram yok öyle her insan farklı. insanlarla sohbet etmelisin daha çok sosyalleşmelisin. ağırdan al her şey düzelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAgirdan al hmmm
Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Benim gibi efendi bir erkegemi hic sanmiyorum nerde bir serseri zuppe varsa kizlar ona asik olur ya dayak yerler ya da yuzlerine kezzap yerler...
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle
Dış gorunus iç güzellik mevzusu baydi beni artık diyorum ki aşk bu zamanda başkalarının egolarını tatmin etmek için harcanmaktır. Ben her türlü insani tanırım yargılamadan hemde kalbi zengin olana can feda cidden ki bazıları guzellige yakışıklılığa takmis onlarin problemi
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ole
Neden inanmiyorsun? bu kadar kendini kotu gorme illaki senide seven biri olucak belki tipinle belki kalbinle sunu bil kaderinde elbet biri var sikma canini bulursun insallah en yakin zmnda :)
" iyyyy bu kiz cok cirkin oglana gore " dedigimiz oluyo ama bakiyosun o cift birbirini cok seviyo sasiriyoruz gozumuz guzellik goruyo sadece belki karakteri guzel o kisinin o yuzden seviyo bilemeyiz ki :)03 Yorumla
Soran+1 yılonlar istisna teseliden oteye gecmyr soledklerin malesef yasananlari dgstrmz
Soran+1 yılkizlar saholsun
Ukalalık gibi anlaşılmasın ama, aşık olduğu söyleyen çok oldu fakat bunun benim için önemi yok marifet aşık olup olmamak değil gözü kapalı güvenebilmek. Aşık olmuşlar olmamışlar ben güvenmedikten ve inanmadıktan sonra gerisi boştur.
Size de aşık olacak biri mutlaka olur huyunuz güzel olsun ve kadın ruhundan biraz anlayın yeter bu kadar umutsuz olmayın.07 Yorumla
Soran+1 yılteselli bunlar malesef kadinlari sende biliyorsun tipin yoksa hikayesin
- +1 yıl
Her insan bir değildir. Tip yaş ilerleyince değişime uğrayacak ilelebet baki kalmayacaktır. Karakter bir adım öndedir her zaman, karakteri iyi olan bir erkeğin huyuna aşık olmayı bin kere tercih ederim.
Yüzü Güzel Olana 40 Günde Doyulur, Gönlü Güzel Olana 40 Yılda Doyulmazmış sözünü yabana atmayalım.
Soran+1 yılinanmak isterdim ama malesef hikaye
- +1 yıl
Karamsarlık, özgüven diplerde kadınlar bu durumda olan bir erkeğe zaten aşık olmazlar. Kendinizi geri çekmiş hiç bir atılım yapmadan durduğunuz yerde şikayet edip armut piş ağzıma düş mantıklarındasınız. İnanmadığınız şeyler yazdıklarım değil sizin kendinize inancınız yok maalesef...
Soran+1 yılyasanan, ardan dolayo boleyim malesef yoksa farkli olrdum
Soran+1 yılhaklsin :/
Kesinlikle öyle kardeş. Bakma sen burada tip önemli değil diyenlerin laflarına.
Öyle diyenlerin neredeyse hepsi oturup konuşmazlar bile tipsiz gördükleriyle.11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardesim
+1 yılneden aşık olunmasin çirkin bir erkeğe ya da çirkin bir kıza asıl mesele sevgili olduktan sonra onu kendine aşık edebilmektedir hareketlerin davranışların güvenin onu sana aşık eder başkasının gözüyle çirkin olabilirsin ama o sana bakınca dünyanın en güzelini ya da en yakışıklı adamını görür diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır, sanmıyorum. Tipsizin tekiyim, bize aşık olan zor bulunur. Hayat yakışıklılara güzellere zenginlere var biz ölek mk.
11 Yorumla
Soran+1 yılyanliz degilsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bayadir takip ediyorum soru sahibi... baya tipsiz olduğunu düşünüyosun... bence senin sorunun psikolojik... ne tipler var kimlere bakıyorlar... sen bir psikoloğa danışabilirsin bu durumu... bakışlarında özgüven olmayan kişi isterse brad Pitt olsun yine de tipsizdir... kural net önce sen kendink begeneceksin sonra başkaları gelir zaten...
15 Yorumla
Soran+1 yılKeske her sey bole kolslay olsa... sağolsun hemcinslerjn bu hale getirdi
Cevap sahibi+1 yılbir psikoloğa git sen... söz dinle biraz...
Soran+1 yıl:(((((((( asls düzelmez
Cevap sahibi+1 yılNato kafa nato mermer... kendinizi acindirmayi ne çok seviyosunuz ya... ortalama bir tipin var işte o da tanışma için yeter sonrası karakterine bağlı aşık olup olmayacağı yani... senin gibi bir arkadaşım vardı ordan biliyorum başta hoşlanıyodum ondan sonra aç gibi sevgili aradığını anlayınca soğudum... o da kendini tipsiz sanıyodu mavi gözlü sarışın uzun boylu yapılı bir tip üstelik... Özetle tip begendiriyo karakter aşık ediyo... git sen psikoloğa boşver
Soran+1 yılTskle4 dusunclerin icin:(
+1 yılBende ona inaniyodum ama bana bu tipimde asik olan var ya :Ddd
Saka bir yana cidden her kirildigimda onun tarafindan ses kaydi bile attirdim aglamakli bir ses tonu oluyo uzuluyo sensiz yasamam demesi felan bence bana asik ve cidden orta bir guzelligim var01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi fikrimi söylemek gerekirse insanların karsılarındakilere asık olabileceklerini sanmıyorum. Karsımızdaki cok güzel cok yakısıklı olsun bir birliktelik olduktan sonra sıkılma ve soğukluk olmaya baslıyor. Sevgiyi ask zannediyoruz ask bitmez sevgi biter askı bulmak zordur ama hayatındaki herkesi bir nedenden dolayı sevebilirsin
017 Yorumla
Soran+1 yılo zaman kalbe bak
Cevap sahibi+1 yılbaktım hjdfk
Soran+1 yılne gordu
Cevap sahibi+1 yıltıbbı cevaplar haricinde soruyorsan hiçbir şey görmedim birilerini sevmedende yasayabilirsin en azından sonu olmuyor ve geriye hayal kırıklığı güven sarsılmazlığı kalmıyor
Soran+1 yılyenemiyorum bunu
Cevap sahibi+1 yılkendini yakısıklı bulmuyor musun? Bir kaç kisi seni beğenmedi diye kendini yargılama. Keske her insan çirkin olup adam olsalardı her şey tip değil sadece senin tandıkların tipe bakanlarmıs
Soran+1 yılsu yasima kadar tipe bakmayan kizla karsilasmadim
Cevap sahibi+1 yılbende tipe bakmayan bir erkekle bile karsılasmadım ne tesadüf... Aslında karsılastım aman onlarda gidiyor sözün kısası herkes gider sen takma en iyisisi sensin snei beğenmeyenler utansın
Soran+1 yılbe hic bir zamn tipe bakmadım bakmamda kimsenin secme sansi olmadgi bisey icin yargilamam...
sadece kkmse durust degil anladin mi
Cevap sahibi+1 yılsadece kimse doğal değil doğal olanıda yapmacık buluyolar çünkü herkes kendini kaf dağında görüyor ve olanda bize oluyor
Soran+1 yıl170 kisi gorus bildrmisre kimse tipe bakmam demis hikaye inanmiyrm acikcssi soruyu da dertlesmek icin sordum.. cogu kisinin samimiyetine inanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılherkes bana cok doğalsın der bu yüzden bile kendimi yapmacık bulduğum zamanlar oluyor ben mi farklıyım diye? Aynen birde o var hani herkes seviyor ama bu terkedenler kim? Her burc iyi ama kötü insanlar hangi burctan
Soran+1 yılevet aynen oyle kimse samimi degil
Cevap sahibi+1 yılama unutma sen kimse değilsin o yüzden sen kendin ol doğru bildiklerinden vazgeçme bırak seni sevmesinler hayatını yasa bir daha genç olmayacaksıın
Soran+1 yılben dogrularimdan sasmam zaten sadece insanlarin ben farkliyim ayagi yapip is uygulamaya gelince yoklarda olmasini anlamiyrm
Cevap sahibi+1 yılBende anlamıyorum öğrenmeye calısıyorum
Soran+1 yılmalesef ogrenemezsij
+1 yılBence yanlış düşünüyorsun kardeşim olur olur merak etme zaten benim anlamadığım şey şudur genelde çok güzel kızlara bak :) yanlarında tipsiz erkek çok yakışıklı erkeklere bak tipsiz kız oluyor çelişki hep sanada böyle bişi olur eğer kendini çirkin görüyorsan tabi hakaret etmiyorum kesinlikle yanlış anlama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet fiziksel özellikler ilk başta insanları birbirine çeken ama esas aşk ondan sonra başlayan dönemde olanlardır. Mesele onu başlatacak karaktere sahip olmaktır.
Ben bana aşık olanlar olacağına inaniyordum. Artık inanmıyorum. Çünkü bunun olduğunu biliyorum. Açıkçası size herkesin aşık olmasi ii değil. Sonuçta o kişiye de yazık. Bence aşk iki taraflı olmadan hiç aşk olmamalı. Tabi bu bir hayal.00 YorumlaBilmem.. Dışa bakarak sözde aşık olan çok da.. Gerçekten aşık olan var mı bilmiyorum onu ayırt etmesi güc belki bir başkası olabilir ama ben aşık olabilirmiyim bu saatten sonra bir başkasına o meçhul..
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm peki
Sorun herkes dogru kadin ve dogru erkegi bulamio erkekler bütün kizlari ayni yargilio kizlarda erkeklerle ilgili böyle düsünüyor ve bence bu yüzden gercekten adam gibi seven ler yalnız kaliyor yani bence tip ile degil geneleme yüzünden yalnizis
03 Yorumla
Soran+1 yılAynennole adam gibi seven yanliz kaiyoe
Soran+1 yılHepde uzulcez
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle desem yeridir; bana aşık olacak olan adam kördür veya aptaldır. Ne güzelim, ne eğlenceliyim. Soğuk, alaycı ama aynı zamanda çok ciddi birisiyim. Etrafta sevgililer görüyorum diyorum ki ne aptal erkek, benim sevgilim olsa şimdiye ortalıkta rezil etmiştim. Ayrıca bende sevgili olacak maya, hamur her neyse ondan da yok
05 Yorumla
Soran+1 yılHmm zor birisin
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden büyük ihtimalle yalnız öleceğim ve günler sonra komşularım cesedimin kokusundan rahatsız olup, kapıyı açtıklarında öldüğüm ortaya çıkacak
Soran+1 yılBole dusunmw:/
Cevap sahibi+1 yılHer şey ortada. Olsa şimdiye olmuştu bir şeyler. Gerçi ben yalnız olmaktan mutluluk duyuyorum
Soran+1 yılPeki ozaman sorun yok:)
+1 yılAşk dış görünüşe bakmaz ki. Baksa aşk olmaz. Çirkin, güzel ayırt etmeksizin yaşanır. Herkes de aşık olamaz. Birinin bana aşık olabileceğine değil de beni çook sevebileceğine inanıyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılMaledef oyle degil
- +1 yıl
Aslına bakarsak öyle. Ama insanlar biraz saptırmış bana göre.
Soran+1 yılTip olmadan yalan tecrube ile sabit
- +1 yıl
Ben fikrimi belirttim.
Soran+1 yılTskker
+1 yılAşk hep vardı da biz onu insanlarda aradık. Gerçek aşk bir tek Allah a duyulur beşeri aşk ise o gerçek aşka ulaşmamızı sağlayan bir araç bence. Bilemiyorum Allah bilir orasını ama inanıyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
+1 yılbu zamanda evt bu böyle. eskiden öyle degilmis. ask degil sevda derlerdi. asik oldum demezlerdi sevdalandim derlerdi. temiz severlerdi birbirlerini. bu zamanda asklar yalan dolan.
03 Yorumla
Soran+1 yılHersey eskide :(
- +1 yıl
malesef
Soran+1 yılPeki
+1 yılOldular. Oluyorlar. Olacaklar.
Ama ben aşka inanmıyorum. Aşk; insanların kendilerini ve karşısındakileri kandırma biçimidir.11 Yorumla
Soran+1 yılSenin fikirin
+1 yılKızlar sadece dış görünüşe önem veriyor. İlgi gösterdiğinde düşünceleriniz uyduğunda veya diğer bir çok sebep var.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
Ya tipe değil giyimine falan bakıyorum kendine yakışan saç modelidir sakaldır bu çocuk umutsuz diyip en taş hale gelen adamları gördükten sonra hele ağzımı açmıyorum. Ama yinede bana biri aşık olur mu olsainanıtr mıyım ben olur muyuö hiç bilmiyorum sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıloke
+1 yılbu zamanda insanlar dış görünüşe bakarak aşık olurlar ve iki gun sonra birbirlerinden bıkarlar boyle yalan aşk istemem arkadaş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbendensin
- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılBırak aşık olmayı tipini beğenmezse konuşmayan bile var. Ne kadar tip önemli değil deselerde ilk baktıkları tip. İki kere iki 4 kadar gerçek
01 Yorumla
Soran+1 yılEveyttttt malexef:¥
+1 yılBana aşık olan çok oldu. Bana sorsalar aşk nedir diye
Vallah cevap veremem hiç bilmem tanımam o duyguyu. İnşallah bir gün beni hak edecek adama sonsuz aşık olurum.02 Yorumla- +1 yıl
:))
Leyla çok mu güzeldi ki, Mecnun" gelin bir de benim gözümden bakın" diyecek kadar leylanın sevgisinden sarhoş olmuştu?
09 Yorumla
Soran+1 yılOnlar film ya da efsane
Soran+1 yılHersey lafta malesef tipin yoksa hic birsey sin
Soran+1 yılHep bu sekilde söylenir ama uygulamaya gelince eleltkr alamadim denir
Soran+1 yılHep ayni sonucla karsIlassan ne yapardin
Soran+1 yılHicbir zaman olumlu olmadi malesef
+1 yılvictorianın meleği değiliz ama aşık oluncak kadar giderimiz var Allah'ımıza bin şükür
ama asıl mesele ben ona aşık olacak mıyım yeğen?
sdlkfjsldf016 Yorumla
Soran+1 yılihaa
- +1 yıl
ihaa ne? o ne demek
Soran+1 yılohaa ne ezguven gerci kizlarin Erkeklere gore sansi fazla sendehaklsin
- +1 yıl
neden bu ülkede kendine güvenmek, özgüvenli olmak ergenci gerici kezbanlık vs vs oluyor anlaöış değilim.
Soran+1 yılbu ülkede kızlar seciyor
- +1 yıl
bırak sen şimdi onu. azıcık şakayla karışık yazayım dedim onu bile kaldıramadın. ah ülkem ah ne hale geldik.
Soran+1 yılbunu hemcinslerinin sayesinde
Soran+1 yılhemcinslerinne soyle
- +1 yıl
konu hemcinslerim değil senin bakış açın soran kardeş.
Soran+1 yılbu sekilde düşünmem kizlar sayesinde
- +1 yıl
niye ne yapmış o kızlar sana. söyle o zaman
Soran+1 yıladam gibi deger verip sevdik.. tipimi begenmedi diye kinusmad7
- +1 yıl
ee bunun ne ilgisi var?
madem lafı açıldı; herkes tipini beğenmek zorunda değil. biri beğenmedi diye de her bayana aynı muameleyi yapmak?
Soran+1 yılsorun begenip begenmmesi degil ki tip onemli degil deyip tipa bakanlara laf dedim ben
- +1 yıl
neyse biz anlaşamıycaz kardeş. sdkfjksdf konuşma bitsin burada. mutluluklar dilerim
Soran+1 yılbay
Bu soru çok koydu bana be :(((
Sanmıyorum. Kimse bana aşık olmaz. Ayrıca ks de gördüğüm en güzel soru bu... kim olduğumu hatırlattı...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olanlar oldu.
Aşk olma durumu kişilere göre değişir08 Yorumla
Soran+1 yıloke her soruda seni gyrm
- +1 yıl
Sorulara cevap verirken sıranın nicesine bakmak gibi bir adetim yok :)
Görebilirsin normaldir - +1 yıl
Soranın nickine :)
Soran+1 yılPeki zugurt tesellisi
- +1 yıl
Ne alaka?
Soran+1 yılteselliden oteye cgecmyr söylediklerin
- +1 yıl
Dervişin fikri neyse zikrine odur.
Kendinle karıştırıyorsun sanırım.
Soran+1 yılneyse seninde diger kizlardan faekij yok neyse iyi gcldr
iyide aşık olunca dış görünüş değil kalp aşık oluyor senin kalbin belki en yakışıklı kalp.
27 yaşında birinin böyle düşünmesi üzücü.01 Yorumla
Soran+1 yılKizlar sayesinde
+1 yılEn son inandıgımda feci kazık yedim daha da inanmam. Bu benim cirkinligimden değil erkeklere güvensizliğimden
013 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ayni degil ama seni anlıyorum
- +1 yıl
Sen de yakışıklılığı kafaya takma gayette asık olunası bir tipin var
Soran+1 yıl:( takmam ama kizlsr tip onemlo degil diyorlar bende npbole düşünüp konsmaya clsyrm yine husran yine husran
- +1 yıl
Doğru kişilerle karşılaşmamışsın demekki. Ama unutma kotu sonuç diye bir şey yoktur, tecrübe vardır :) hic beklemedigin anda gelecek aşk sana böyle hediye gibi sürprizzzz :) bir bakmışsın dünyanın en mutlu adamı olmuşsun. :) bekleyince gelen tek şey otobustur :))
Soran+1 yılSenin dedgin gibi oosa burada bile yorumlardan belli hereeyin tip oldugu
- +1 yıl
Sen boyle bütün lafları agzıma tıkınca bisey diyesim gelmiyor. :) iyi bak sen burdakilere :))
Soran+1 yılKeske inansam :(((((
- +1 yıl
İnanma masal anlatıyorum ben
Soran+1 yılPeki:(( simdi inandim diyelim biriyle konsmak istesem yin oomcak"(
- +1 yıl
Gerçekten konuşmak istersen bu cevap veren kızların çoğu döner sana ama yok sen bir cinssin ya
Soran+1 yılYorum yazan kimseye yazmam ben... cogu yorum yazmak icin yaziyor.. laf olsun yani
- +1 yıl
Senin için soru actim ama sen de sıkıntı yokmuş herkes aynı..
Soran+1 yılSikinti bende degil
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılaşk sadece yakışıklı veya güzellere has bir duygu değil. bu kadar karamsar olmaya gerek yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
eminim tabii :))
Soran+1 yılMalesef kazın ayagi oyle degil iste:/
- +1 yıl
İnşallah mutluluğu yakalarsın :)
Soran+1 yılHic sanmm
+1 yılaşkı yaşayabilecek insan olduğuna inanmıyorum çünkü gerçek aşk dış görünüşten ibaret değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske hekrs bole düşünse
+1 yılilk görüşte olmasa da sonradan aşık etme potansiyelim çok yüksek. hatta bir kız arkadaşım ayrıldıktan sonra psikoloğa bile gitmeye başlamıştı beni unutmak için. birlikte olduğum her kız ise istisnasız bende şeytan tüyü olduğunu dile getirmiştir...
00 YorumlaAşık zaten sağolsun dört senedir dizimin dibinden ayrılmıyo :)
11 Yorumla
Soran+1 yılne gzep
+1 yılSanırım aşık olmazlar ama bence yakışıklılık ya da güzellik değil olay.
014 Yorumla
Soran+1 yılne peki
- +1 yıl
Sevgi , değer vermek , önemsemek , benimsemek. Herkesin fikir özgürlüğü var öyle değil mi? Evet var biri sana göre çok yakışıklıdır ya da çok güzeldir ama başka biri için öyle olmayabilir eğer bu açıdan bakarsak. Birini sevmen için güzel olmasına ya da yakışıklı olmasına gerek yok zaten sevmişsen bir kere değer vermişsen çirkin olsa bile güzel gelir gözüne.
Soran+1 yıltipini beğenilmedyse yalan hersey burdan bile bilyrm.. ben
- +1 yıl
Büyüyünce anlarsın tatlım dert etme 😉
Soran+1 yılgercekleri sende bende biliyorz bos yere ahkam kesme
- +1 yıl
Ben öyle boş konuşan insanlardan değilim. Ahkam kestiğim falanda yok benim şahsi görüşüm neyse onu söylüyorum. Doğru düzgün konuş. Tecrübeli olan insanlara sor. Benim gerçeklerim bu. Seninkilerde neyse ne beni ilgilendirmiyor.
Soran+1 yılhic biriniz samimi degilsinz burada ben farkliyim ayahi yaparsiniz ama efendi birisi konsmaya kalksa sus konusma dersnz kac kisiti test ettij
- +1 yıl
Evet bana görede sen samimi değilsin bu da bir gerçek. İnsanların görüşlerine biraz saygı duymayı öğren dünya senin etrafında dönmüyo tek yaşıyan sen değilsin. Farklı görüşlere açık ol. Daha fazla boş konuşma istersen uzatma.
Soran+1 yılbos konusa sensin bende sende biliyoruz ahkam kesme sizinngibi kızları bilirim. ben sadece dertlesmek ici sordum.. cvplari bliyorim soeiu5yu sorarken hangi cvplsrin gelecegini ahkam kesme oke yapmacik oluyosn
- +1 yıl
Yazdığın yorumlarda dertleşmekten çok benim görüşüme saygı duymadığını gördüm. bir yazdıklarına bak istersen. Ben öyle sandığın kızlardan değilim asıl burada ahkam kesen sensin. Uzatma artık istersen senin uğraşacak vaktim yok.
Soran+1 yılsanna cdvap at diyen mi oldu yazma bidaha engllle beni
- +1 yıl
İyi fikir 😄
Soran+1 yıloke bay
- +1 yıl
Ok bye.
Neden olmasın. Kendime göre bir cazibemin olduğunu sanıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılhelallll
Ay tabi ki inanmıyorum ne tipim tip ne huyum huy :/
03 Yorumla
Soran+1 yılBoylr deme lutfemmm olur mu
Soran+1 yılOlumsz ddnme
5 yldır bekar olmam sanırım umutlarım benimde tükendi
15 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((((
Soran+1 yılYasanan olaylardan dolay
Soran+1 yılYasadiklarimdan dolayi boylr soz geldi aklima
+1 yılB dedim ama çelişkiler yumağıyım..
İstekler/hayaller Paris hayatlar/gerçekler İstanbul.. :D01 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
Güzellik veya tipinle alakasi yok ya benim gözüme belki hoş görünmeyen başkasina hoş görünebilir hem diş görünüş takildiğiniz kadar önemli değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende neden aksini idddaa edyrm peki keyfimden mi
Leyla çok çirkin bir kızmış ama Mecnun ona sırılsıklam aşıkmış. Yani bence olabilir çok güzel ya da yakışıklı olmayan birine de aşık olunabilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılHikaye o
Soran+1 yılHani nerde
Soran+1 yılNe guzel
Soran+1 yıl:///
Olur bence aşk güzellikle bağdaşatırılacak bir şey değil. Çok daha derin bir şey
06 Yorumla
Soran+1 yıllutfem boyl3 deme hepniz tipcisiniz
Soran+1 yılpek inandirici degip
Soran+1 yılsayeni$÷
Soran+1 yılsaneynizde
+1 yılask begeniyle bakabilen bir cift gozden ibarettir sadece bir cesit buyudur
00 Yorumlaparan varsa yakışıklı olmana gerek yok.(doğal olmasa da) kızlar aşık olur sana.
11 Yorumla
Soran+1 yılpara evlwnince olacak evim var kira parasida alicam ama bunnladan dooayi seviomek istemem
+1 yılBana aşık olan biri var zaten. Ve dış görünüşüme olmadığına eminim.
01 Yorumla
Soran+1 yılne guzel
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. katılmıyorum, vasatın altındakiler bile aşk yaşayabiliyorlar karşılıklı
00 Yorumla
+1 yılo mal kesin çekiniyordur bana itiraf etmekten tanımıyorum ama mal yani :D
06 Yorumla
Soran+1 yılSende kizarsin belki
- +1 yıl
fatih anlamadım vermek istediğin felsefi mesajı sdkdjkfj :D neden kızayım ki ilk önce tanımaya çalışırım baktım karakteri güzel pırlanta gibi bir insan neden kaybedeyim ki onu? ?
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
herkesten hoşlana bilirsin ama herkese aşık olamazsın zor bulunur bir durum anlık sadece bir gülüş bir bakış , saçları etkiler belki ya da gözleri. yılma ve ümidini kaybetme aşk heryerde olabilir önemli olan göz ardı etmemek ^_^
Soran+1 yılAhh ahh
Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. bir insanin bakişi için bile aşık olan var olabilir yani
03 Yorumla
Soran+1 yılMalesef yalan
Soran+1 yılKeske olsaydi
+1 yılAşka inancım tam yoktur. Ama tipimle ilgili de bana aşık olurlar ya da olmazlar diyemem. Mükemmel değilim ama olan da gayet oldu yani.
01 Yorumla
Soran+1 yıloke
Aşk dış görünüş degildir gönül işidir biz robot degiliz insanız bizim duygularımız var. Bu sözü söyleyende şair falanda da olamaz. Hadi gitsin şimdi twit atsın
00 Yorumla
+1 yılaşık olunacak kadar güzel değilim ve bu konuda haklısın önemli olan huy diyorlar sonrada tipe bak nerde çirkini var beni bulur derler
01 Yorumla
Soran+1 yılYa neden güzelligie takidlin ki seni sevene deger ver gercekten manevi yonden adam gibiyse... genelde kizlar der onu
Aşk karşıdakinin aradığı özellikleri barındırmana bağlı bu devirde , yani şöyle söyleyeyim karşıdaki insan maddiyat düşkünü ve maddi durumun iyi ise neden olmasın , ha buna da aşk denir mi , bence hayır. Özet aşk yoktur bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben de dış gorunusle alakali saniyordum usta ama gecen gun bir tablo gordum yok yan i. d
02 Yorumla
Soran+1 yılnasildi
çok kırıldı m ve artık ne aşka inanıyorum ne de birinin bana aşık olabileceği ne de ina n mı yorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılİnanmıyorum olmasınada gerek duymuyorum :) iyi böyle tek tabanca
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
+1 yılİki kelimeyi bir araya getirip bir cümle kuramıyorsa tipin ne önemi var
01 Yorumla
Soran+1 yılsen farkli anlamisisn
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tıp bakanlar bedensel aşktan öteye geçemez. Gerçek aşk ruhların birbirini sevmesidirki ben aşık olduğum kadını aylar sonra görebildim
00 Yorumla
+1 yılInaniyorum ki beni ben oldugum icin seven birisi cikacacak ve umidimi hic yitirmedim. :) Ben
03 Yorumla
Soran+1 yılne guzel;(
- +1 yıl
Dusundukten sonra gerisi geliyir :) Ben inanmaktan yanayim
Soran+1 yılkeske bole dusunmek bende inansam
- Devamını Gör (158)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem