Ciddi düşünen biri yok çoğu erkeğin aklı aynı şeyde. Bir kadının tipine fiziğine değil kalbine aşık olabilecek dürüst ve samimi olan birileri vardır elbet. Bu zamanda samanlıkta iğne gibisiniz hemen çıkın ortaya 🙄

Ciddi düşünen biri yok çoğu erkeğin aklı aynı şeyde. Bir kadının tipine fiziğine değil kalbine aşık olabilecek dürüst ve samimi olan birileri vardır elbet. Bu zamanda samanlıkta iğne gibisiniz hemen çıkın ortaya 🙄

Birini sevebilirim evet, birinin beni sevebileceği ihtimalini de düşünebiliyorum. Ama her zaman ben sevmekten yanayım karşıdaki insanın sevgisine ne kadar emin olabilirsin ki?
Seni sevmeyen ölsün aşkısı 😘
Ama Yaaa 😍😍😍😍🙈🙈🙈🙈
ben önce kendimi seviyorum ve kendime saygım var
dolayısıyla kendisini seven saygı duyan birisinin bir gün beni seveceğine ve saygı duyacağına inancım tam..
bunu aramıyorum ama o beni bulacaktır doğru zaman geldiğinde diye düşünüyorum
Ben kendimi sevemedim ki daha o yüzden inanmıyorum ne birini tamamiyle sevemem ne de biri beni.
Elbette seni hakkeden biri çıkacaktır aşkısı 😘
Kısmet ya ne diyim. Olursa olur olmazsa da başka şekilde hayatımıza devam ederiz. Sevgi insanın içinde olsun. O olmazsa başka şeyler severiz.
Cevap
7Cevap
İkisine de inanmıyorum. özellikle birisinin beni sevebileceğine
Ben Seveceğime İnanıyorum ama Benim aşık olduğum kız misal beni bilse oda beni sever mi bu konuda güvensizim biraz 😔
Burdan dert dokmekle olmuyor gidip söylemen lazım
Bir bakarsın hayat sana sürpriz yapar
İlle de onu mu olacak. Baktın olmadı demekki uyum sağlanamamış. Sen de uyum saglayabilecegin birini ararsın. her şey gönlünce olsun
Erkekte para aramayan kadın
Kadına güzellik ve arzulatici beden aramayan erkek...
Ara ki bulasın...
İnancım var elbette ama güvenimi kazanması biraz zor olur, zamanında ihanete uğradığım için.
Inancim cok azalmaya basladi
Sanırım artık hayır
Seni hakkeden biri çıkacaktır bir gün
Ikiside olamaz
Ciddilik devri bitmiştir be gulum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?