Kızlar, kafam cok karisik onu istiyor muyum bilmiyorum?

Merhaba arkadaslar... Kafam gercekten cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum...
6 aydir tanisip görüstügüm biri var ama onu istiyor muyum bilmiyorum.. ben 20 yasindayim o 31 yasinda. ilk baslarda yas farkini cok sorun ettim kendime ama artik benim icin sorun degil.. benim 3 yil önce bir erkek arkadasim vardi onu cok seviyordum ilk askimdi onda gözüm resmen kördü onun icin herseyi yapardim ama araya bayagi sorunlar girdi isin icine aileler karisti ve bizim birlikte olmamiz imkanizdi.. biz ayrildiktan sonra hala görüsüyorduk cünki kopamiyorduk birbirimizden ama 6 ay sonra o evlendi... o evlendikten sonra bir kac kisiyle tanistim ama hic biri olmadi cünki herkesi onunla kiyasladim onu unutamiyordum... simdi 6 ay önce bununla tanistim hersey cok iyi gidiyordu tam evlenilecek bir insan isi iyi aile insani hersey süper ama bir kac gündür kafam cok karisik hep eksi sevgilimi düsünüyorum.. kafamda bir sürü sorular var.. belki o evlendi bende evlenmeliyim diye düsünüyorum.. belki onu unutmak icin bununla görüsüyorum bilmiyorum.. hem sorun olanda, 6 aydir görüsüyoruz ama ben onun hakkinda hic bir sey bilmiyorum.. daha önce nisanlimiydi hayatinda neler yasadi bilmiyorum... o bana gecmisimle ilgili hic sorular sormuyor ve o sormadigi sürece bende sormak istmiyorum.. bir yandan diyorum bosver birak sen onu istemiyorsun diger yandan birakirsam pisman olurum diye korkuyorum cünki gercekten cok iyi birisi.. ama onu asik degilim galiba sevmiyorumda sadece sempatik ve iyi biri oldugunu düsünüyorum.. zamanla sevebilir miyim? tekrar birine asik olabilir miyim bilmiyorum.. sizde ne yapmaliyim?? bana yardim edin??
Güncellemeler
+1 yıl
Kafam cok karisik yarim edin... Istiyor muyum onu?
Güncellemeler
+1 yıl
onu seviyor muyum bilmiyorum.. yarim edin?
Kızlar, kafam cok karisik onu istiyor muyum bilmiyorum?