Kız Arkadaşımın Unutamadığı Biri Var. Ne Yapmalıyım?

1Ocak gecesi tanistik ve hala konuşuyoruz cikiyoruz en azindan bana gore oyle. 21Şubat`ta yani 2gün önce ilk defa buluşacaktık. Başlamadan önce ilk ciktigimiz ay çok iyiydi her anlamiyla daha sonra bana unutmadigi biri olduğunu ve onu da bize araci olan kişi sayesinde bulduğunu söyledi ve onu unutamadigini soyledi ben ona karsi kötü duygularimi daima sakladım sirf tartismayalim diye daha sonra aradan 1 ay geçiyor ve okulda bir çocuk olduğunu söylüyor onunla konusurken gulerken aklina geldigimi söyleyip uzuluyoemuş fakat çocugun kendisini korumasi hoşuna gidiyormuş. Ben bunlari duydukça paramparça oldum. Gerçekten. Ama asla tam olarak duygularimi ifade edemedim. Etmedimde.

2gün önce onunla ilk defa buluşacaktik. Otobus biletlerimi aldim ve yola koyuldum çok heyecanliydim. 1gün sonra ona sarilacaktim, kokusu kokusunu hissedecektim. Yolculuk bitti ve parkta bekliyorum bana seslenerek koşmaya başladı bende ayni şekilde sarildim kokusunu hissettim. Daha sonra avmye gittik biraz eğlendik ve oturup kendisinin daha önceden istediği gibi konuşmaya başladık.

Çok garipti ben onu sevdigimi ondan baska dayanagim olmadigini belirttim eger onunla olmassam yapmaktan korkacagim hicbiseyim olmadigini söyledim. Artik yalvaracak duruma geldim neden onu unutamiyorsun dedim sana ne yapti boyle dedim sadece agladi gozumun onunde. Başkasi yuzunden aglamasi bile zoruma gidiyordu ben onu öylesine severken. Bana hala unutamasigini söyledi. Dusunsenize buraya geldiğinde hersey guzel olacak, gercek sevgiyi buraya geldiğinde goreceksin diyip gittiginizde size hala onu unutmadigini söylüyor. Sana hissettiklerim aşk ya da sevgi degil diyor.Daha baska ne acitanilir ki bu kadar? Daha sonra deneyelim dedi ama soğukluk olacagini bile bile sahte bir gulus yapmak zorundaydim o zaman bile uzatmak istemedim. Pasta yapmisti bana yedirdi yarisini kendi isirip yarisini bana yedirdi. Yanagina dokunduğumda yuzunu elime götürüyor yasliyor. Bunlae hep umut verici ama hep soğukluk hissediyorum. Yardim edin.
Kız Arkadaşımın Unutamadığı Biri Var. Ne Yapmalıyım?