Bir kızdan uzun süredir hoslaniyorum kıza yazdım ilk başta çok samimi konuştu fakat sonradan mesajlarıma geç cevap vermeye veya hiç bakmamaya başladı nedenini merak ettim sordum kız eski sevgilisini unutamamis ama çocuk picin teki kız kimle konuşsam bana onu hatirlatiyo dedi onun mutlu olması için elimden geleni yaptım buna rağmen kız hâlâ mesajlarıma geç cevap veriyo veya hiç bakmiyo onu anlıyorum ve mutlu olması için çabalıyorum derdini dinlemek istiyorum ona deva olmak istiyorum tek başına olmadığını benim onu sevdiğimi ve ona yardımcı olacağımı bilsin istiyorum ona iltifatlar ettim güzel şiirler yazıp attım konuştuğu zaman çok samimi oluyo fakat ne zaman ki geç cevap veriyo beni umursamsdigini anlıyorum silah zoruyla konusturuyomus gibi hissediyorum onu çok seviyorum ve mutlu olmasi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum sizce ne yapmalıyım
Eski sevgilisini unutamayan kızı seviyorum, ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kız başkasına aşıkmış yine de teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kendi yoluna bakmalısın şimdi o kızın aklındaki gel gitleri bitmez. Eski sevgilisi çağrırsa bırakır gider seni
Ama eski sevgilisinden nefret ediyo eski sevgilisi kızı kullanmaya çalışmış aynı okulda olduklarından dolayı kolay kolay unutamaz gibi
Birak gitsin seni sevenin pesinden git sevmeyenin degil
Unutamıyorsa zorlanırsın boş ver bence
Bence sevme üzülen sen olursun
Uzak dur üzülürsün
yapmaaaa