TAVSİYEM : insanlara gerektiğinden fazla da değer vermeyin ve sizi üzmesine izin vermeyin ya :)
Hoşlandığım erkekle nasıl konuşmaya girişsem?
TAVSİYEM : insanlara gerektiğinden fazla da değer vermeyin ve sizi üzmesine izin vermeyin ya :)
şimdi ilk adımı attın bu iyi bişey birde heycanı bir tarafa bıraksak biraz rahat olsak yani güzel olur bu işler yavaş yavaş olur sazan gibi atlarsan olmaz ufak ufak onunla ilgilenmeye başla sıkıntın veya bir derdin olduğunda onunla paylaş sürekli etrafında olman lazım yoksa unut bu işi
pat diye olsun bitsin derdinde değilim zaten, yavaş yavaş konuştukça heyecan da gider sanırım :) ortak arkadaş da buldum zaten :D teşekkürler :)
numaradan bi carpisma ayarla nolcak:)
ders notu sor
benden üst sınıfta.. aslında ayağına basabilirim birden kalabalıkta :P:D
yok be çok sıkılır çocuk yazık :D fenerbahçeli bir bileklik takarım,görürse eğer sen hangi takımlısın, tamamdır :D
beklemem zaten,beni görmüyor ki bir adım atsın :D ben direkt dalıcam konuşmaya,başka şansım yok
benimde hoslandgm biri var hiç tanımıyorum sadece kantnde görüyorum :s
ama bence sen kızsın ilk adımı atarsan basit duruma düsebilrsn bence hoslandıgını belli et o gelsin bosver canım :)
allah gönlümüze göre versn cümlemizin..
inşallah :)
ya 3-4 hafta oldu,farkettiği yok.bende kendimi gidip onun gözünün içine sokmadım açıkçası. Bilemiyorum ya, bende pek tanımıyorum ama bazı şeylerini göre göre öğrendim artık.
aynen 2 hafta oldu :)
ben arada bakıyom da yanlıs anlar die korkuyorm soncta basit görmemeli ciddi ilşki istiyorum artık ben. bn hiç tanımıyorum sadece aynı sehrliyiz onu ögrendm :) ünv. malum ..
bence fazla ileri gitme o gelsin derim
o benim farkımda bile değil ki, ayrıca anlamasını istiyorum ben :)
bu arada benim hoslandgm kişi eski sevglme benzedgi icin etkilendm :/
yanlıs mı yapıyom snce ne dersn ..
huyunu,kişiliğini öğrendikten,tanıdıktan sonra karar verirsin :)
demek ki zevklerin değişmemiş :):)
degişmedi ya haklısın :)
güzel :)
ama eski sevglmn huyu kötydü be :S
buda benziyo yanlıs yapıyom sanırım
denemeden öğrenemezsin :)
üzülmekten korkuyorum
kendini kaptırmaman lazım :)
bunun zor kızlıkla bir alakası yok kiiiiii :D
Cevap
12Cevap
herşeyini bilsen bile gene olmayabilir...öncelikle bakışmalar daha sonra birbirinizi görünce hafiften gülüşmeler daha sonra tanışma ve çıkma...
Bunların birini atlarsan reddedilirsin...
beni farketmiyor bile nasıl bakışma olacak ?
o zaman seni farketmesi için fark edilecek birşeyler yap...Mesela lisedeyken kızın biri sürekli benim adımı tahraya yazar dururdu kimin yazdığını bilemezdim sorardım kimseden ses çıkmazdı, sonra birisine gizlice söyledim takip et diye kimin yaptığını öğrendim...kızı farkettim ama gerisi gelmedi...
aynı sınıfta değiliz, benden bir yaş büyük. Koridorda ya da kantinde önüne çıkarsam olur,başka şansım yok sanırım :)
şansını değerlendir ama teklif etme, sadece tanışmaya çalış, ilk tanıştığınızda teklif edersen red edilme ihtimalin %99, ben bir kıza ettim oradan biliyorum...önce fark edilip daha sonra aynı ortamlara girip birde tanıştın mı olayın %70 ini hallettin sayılır...Tecrübelerimden faydalanarak söylüyorum...
ya amacım teklif etmek değil zaten, sadece onun çevresinde olmak bile yeter bana. tanışmak istiyorum önce..
tecrübeler değişir,bende hiç tanımadan teklif eden birini kabul etmiştim :D
haklısın, birinin seni üzmesine izin vermediğin sürece o kişi seni üzemez sonuçta ))
teşekkür ederim :):)
futbol basit oynan bir oyun örneğinden yola çıkalım sende basit oynuyacaksın bir arkadşını gönder veya cesaretini topla sen konuş nede olsa oda bir insan seni yemez korkma ısırmazda
en son cesaretimi topladığım gün okula gelmemişti ya :s pazartesi yapıcam birşeyler artık :)
umarım herşey güzel gider :) olumlu bir tepki almazsam devam edeyim mi sence ?
beni hiç görmedi diyebilirim =)
AYNEN ÇOK GÜZEL ETKİLEYİCİ MESELA OKULDAN SONRA TEK OLUYORSA ÇOK İYİ BİR VAKİT HADİ KOLAY GELSİN :)
Teşekkür ederim :) Yalnızken konuşmam lazım değil mi ?
evet mümkünse yanlız olsun...
iyi olduğu bi hobisi falan varsa onla ilgilen yardımcı olmasını iste mesela çaldığı bi müzik aleti falan varsa. o şekilde iletişim kurabilirsin geriside muhabbeti kurmana bağlı
kahveyi seviyor,bence bir kahve alıp gidip yanına oturayım ? :D
zorlanmayacaksan daha samimi daha güzel olabilir yani :)
cesaretimi toplamaya başlayayım şimdiden o zaman :) teşekkürler yorumun için :)
önce tanışayım,adını falan.. sonra karşılaştıkça ( tesadüfen:P) merhaba derim, sonra girerim muhabbete. çok hızlı olmak zorunda değil :)
hadi bakalım :D:D
Yanlış yapıyorsun.
~ Aklını başından al; sonra o sana gelsin..
nasıl aklını başından alayım o halde ?
Onlari da bir zahmet sen bil yani. Disilik, cilve, cazibe? Caktin mi..
mesaj alınmıştır ama çocuk yürürken etrafına hiç bakmıyor bile, yani kızları çok takmıyor. sevgilisi de olabilir tabi :/
Biraz dalgin bir tip demek ki. Son care yine gidip konusursun. Ama aklini basindan alma durumunu gozden gecirip de konus. Reddetmesi mumkun olmasin.
Karsima cikan kiza bagli.
tabiki kendime biraz daha fazla özen gösterip giderim yanına, ilk konuşma önemli =)
ilk adımı o atsın ya doğanın dengesini bozma kardeşim..
benim farkımda bile değil ki :s
ama şimdiden konuşsam,tanışsam.. olmayacaksa daha fazla duygularım ilerlemeden kendime dur demem daha mantıklı olmaz mı ?
:D
şimdi gidip hoşlandığını kendin söyle emin ol etkili olur... hadi hayırlısı... :)
kimin hoşuna gitmez ki :)
öyle mi dersin,güzel o halde :):)
evet ya, cevap vermeyecek kadar öküz değildir dimi ? :D
en azından tanışmış olurum ya,kaybedeceğim birşey yok sonuçta :)
teşekkürler :)
'' Nabıyon ya la '' de gir sohbete
gözlerinin içine sürekli bak ortam kur...
vayyy be dünya tersine dönmüş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar