Bir erkeğin benimle konuşmasını nasıl sağlarım?

Öncelikle herkese merhaba. Benim bir arkadaşım var yan sitemizde oturuyor. Onun abisinin bir arkadaşı var ben ona uyuz diyorum. Arkadaşım aranızı yapayım mı diyip onu anlatmaya başladı. Ben biraz hoşlandım. Bu arkadaşımın abisine benim hakkımda ilk başta beni kesiyor demiş ama bu uyuz da bana bakıyordu. Sonra Bana küçük Dedi. Aramızda iki yaş var kendinden küçüklerle önceden çıkmış. Bu iş olmadı sonra aradan baya böyle aylar geçti. Bu yan sitede benim hakkımda kaşar yan siteden gelip erkeklere yavsiyor diye laf çıkardılar. Kim olduğu tam belli değil. Ama sitede sürekli bana bakan çok oluyor ben bunları tersliyorum yanlış anlaşılmasın diye yinede bunu söylemişler. Bu uyuz benim hakkımda abi bu kız son zamanlarda değişmiş demiş. Sürekli arkadaşımın abisine beni sordurtturuyor. Ben yan siteye gittiğimde arkadaşları uyuz un ismini bağırıyor sürekli birisi seviyorsan git konuş diye bağırıyor. Bu mal arkadaşlarına onu sevdiğimi falan söylemiş galiba herkes onun için gittiğimi düşünüyor benim hakkımda konuşuyorlar. Ben bu uyuz la konuşmak istiyorum ama ilk ben konusursam daha kötü olur diye Korkuyorum onun benimle konuşmasını istiyorum bu konu hakkında ne yapabilirim lütfen yardım edin. Ben bu uyuz dışında kimseyle bağlantı kurmaya çalışmadım yani hakkımda konusulanlar doğru değil.
Bir erkeğin benimle konuşmasını nasıl sağlarım?