Kız arkadaşım çok yalan söylüyor

10 yıldan uzun bir süredir biriyle beraberim, kendisiyle cinsel ilişkiye istemediği için girmedik, 6. yılımızda beni aldattığını öğredim ayrıldık kendisi başka biriyle çıkmaya başladı ve onunla ilişkiye girmiş. Bu kişi onu aldatıp terk etmiş ağlayarak bana geldi geri dönmek istedi kıyamadım geri kabul ettim. Şu anda evlenme aşamasına geldik ama o kadar çok yalan söylüyor ki beni yine aldatacağını düşünüyorum. Latin danslarına gitmek istediğini söyledi bende bensiz gitme biraz bekle beraber gidelim dedim, tamam dedi ama öğrendim ki arkamdan gitmiş ve bunca süre yok kuafördeydim yok annemle yürüyüşteyim diyerek oyalamış ve daha o kadar çok irili ufaklı şey varki benimle görüşmemek için sınav uydurduğunu, ailesiyle olduğunu söylemek gibi o kadar çok yalanı varki. Ayrılmayı düşünüyorum ne dersiniz, ben kendisine saygı gösterip bekledim ilişki için 6 yıl ama sonra başkasıyla hemen ilişkiye girmesi nasıl bir insan bunu yapar. istemiyorsan ayrıl diyorum ayrılmamak için elinden geleni yapıyor. Nedir bu anlamıyorum neden oyalamaya çalışıyor. Kızlar bunların anlamı nedir , eğer olmayacaksa doğru dürüst bir eş bulup hayatıma devam etmek istiyorum. Düşündüğünüz gibi şişman işsiz biri değilim sebep budur demeyin, çok iyi kazanan, yaşına göre üst kademelerde çalışan haftanın 3 günü spor yapan biriyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim cevaplarınız için, hala bana mesaj atıp duruyor, latin dansa gitmek suç mu yok çok bağnazsın falan diye, bağnaz mıyım bilmiyorum ama neden yalan söyleyip gizleyerek gidiyor yaptığı iyi birşeyse.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim, ayrıldığımı söyledim telefonunu blokladım, umarım bir hata yapmamışımdır, umarım dediği gibi bağnaz biri değilimdir.
Kız arkadaşım çok yalan söylüyor