Kocam giysilerimi parcaladi makyaj malzemelerimi yerlere firlatti?

Meraba arkadaslar oncelikle taninmamak icin gizliden sormam gerekiyo anlaticaklarim biraz uzun ama napmam gerektigini soylemeniz icin anlatmak istedim sadece neyse ben 21 yasindayim esimde 22 sali gunu beni annemlere birakti bende kol cantama yanlizca evde giymeme izin veren biraz tenimi belli eden tayt koymustum bir tanede normal uzun kollu bluz annemlerdeyken kiz kardesimle cuma gunune kadar vakit gecirdik disariya ciktik cuma gunude esim beni almaya geldi bizde yine disaridaydik kardesimle o evde annemlerle sohbet edip gelmemizi bekliyodu kapidan benim o taytla.girdigimi gorunce sinirli sinirli bakti kalkmak istedi kalktik arabada bagirdi cagirdi hizli surdu korkuttu eve vardigimizda yine bagirdi cagirdi dolaptan butun kiyafetlerimi yere sacti icinden secip secip makasla kesti komidonumdaki makyajlari eliyle ayagima itti hicbisey diyemedim yaptigim yanlisti ama okaar agir sozler soylediki napicagimi bilemiyorum ozur dilemedi belkide benim dilemem gerekiyp bilmiyoruk hala cok sinirli gece benimle yatmadi bu sabah baska biseyyuzunden yine tartostik cenemi tuttu biktim senden der gibi mirildandi evliligimiz bitsin istemiyorum onu cok seviyorum ya aramiz duElmesse ben simdi napicam :(
Kocam giysilerimi parcaladi makyaj malzemelerimi yerlere firlatti?