Gitmiş benim cilt bakım ürünlerimin olduğu dolaba, almış eline yok bu ne işe yarıyor, niye bunu sürüyorsun diye bakarken en pahalı cilt serumumu açmış kokusuna bakmak için, nerdeyse yarısından fazlasını dökmüş. Serumda kızlar bilir Este Lauder'in meşhur serumu. Hayır senin ne işin var benim cilt bakım ürünlerimle. Valla delirdim ya, haksız mıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ölüm var yahu. Belki yarın bir gün yanında olmayacak bir insanı, dünya malı için kırmaya ne gerek var? Yerine konulabilecek bir şey neticesinde. Sorun etmeyin.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar eremedim daha
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOda birşey mi? İsmini vermeyeceğim çok pahalı 7 grammlık bir vücut parlatıcım vardı Pıspıs yaparak vücuduna püskürttüğün. İlk başta oğlum girmiş püskürtmüş, Banyoya bir girdim heryer parlıyor, çıktım eşime kızarken ben parfüm sandım püskürttüm dedi ardından oğlumda Anne bende parfüm sandım püskürttüm dedi 🤣🤣🤣 7 gramm simim boşa gitti yarıya kadar inmiş, parasıda cabası, Erkeklerde baya meraklılar demek ki kadın süsüne parfüme 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
03 Yorumla- +1 yıl
Adı neydiki güzel parfüm gelen geçen sıkıyorsa
Cevap sahibi+1 yıl@Yasinözkaa Parfüm değil, kokulu vücut simiydi.
- +1 yıl
Mizah yapmıştım kanka ya :D Koku varsa parfüm sanıp sıkmamız normal ben ruj emmiştim bir ara tadı güzel diye :D sevgilimin ashdbsanmd ama bundan haberi yok
+1 yılParayla alınan birşey. Ben olsam böyle bir kadınla evli olsam sırf serum için olay çıkartsa 100 tane odasına dizer sonrada boşarım. Aklınızı başınıza alın elinizdeki bakım malzemesi yanındaki insandan daha değerli değil.
00 Yorumla
Derdini seveyim derler ya işte sizinkisi de böyle bir şey. Kocanın kulağından birazcık çek. Olmadı ambargo koy bir hafta koynuna alma... Demokrasi varsa çare de vardır :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
57Cevap
- Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKilitli kasa alıp içine koymak daha mantıklı gadası. Çünkü cilt bakım ürünlerinin ne demek olduğunu bilmeyen erkekler çok fazladır. O yüzden riske girmeye gerek yoktur. Kasa içinde senden başka kimse elini süremez.
00 Yorumla kalp kırmaya ne gerek var yenisini alırsın
151 YorumlaSerum eşinden değerlimi? Değildir umarım🤷🏻♀️ Bence mizah ile madem sakarlık yaptın bana yenisini alırsın artık derdim yüzümde bir gülümse ile büyütecek ne var bunda.
Mala bukadar değer vermeyin arkadaşlar yarın bir gün hiç biri olmayacak.’
40 Yorumla
+1 yılNe boş düşünceli insanlar var ya bunun gibiler ancak kendini süsler durur tek dertleri hayatta süstür başatıları da çok pahalı geliyorsa almazsın olur biter alabiliyorsan da tekrar alabilecek kadar maddi durumun iyidir dünyalık işler demek ki serum eşinden de değerli bir yandan eşi için her zorluğa katlanan kadınlar diğer yandan sadece tek derdi kendini süslemek olan ve pahalı serumu dökülünce eşine bir ton hakaret edecek kadınlar
20 Yorumla
+1 yılestee lauder advanced night repair serumu mu?
üzülme daha pahalıları var 😀 ama gene de iç cızlaması olur ya
kızım suç senin gözüne soka soka bak bu şu fiyat dicektin o zaman dokunmaya kıyamazdı bırak dökmeyi 😂20 Yorumla
+1 yılKesin onun parasını da kocan vermiştir. Onun parasıyla alınmıştır o serum. Boş yapma yani
50 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Bilerekmi yaptı? Hayır. Merak edemezmi? Edebilir. Paranız ikinizinde değilmi? İkinizin. Ne kadar mıy mıy karılar var ya.
54 Yorumla- +1 yıl
O da bunu duymak icin demisti beyefendisi biraz daha pofpoflarsan her soru altina gaza gelip karilar miyminti yazar benden demesi
- +1 yıl
@yikikleyla yaa evet burda tanımadığım etmediğim ve hatta hayatıma sokmayacağım insanların beni pohpohlamasına o kadar ihtiyacım varki... yakaladın beni tüh
+1 yıl750 lira o bee okurken icim ciz etti🙁🙁🤦♀️🤦♀️ Abla. o serumun icerigi o paraya degmiyor bir eczaci inceledide
30 Yorumla
+1 yılSabah sabah Derdinize saygılarımı sunuyor selamlarımı yolluyorum eşiniz beyefendiye ise Allah'tan sabırlar diliyorum sizinle yaşamak ne kadar zor bu derdi ancak yaşayan bilir herhalde
10 Yorumla
+1 yılKazayla olabilir tabi, bütçesinden değil kasıtlı dökerse kızılabilir tabi. Sorgular gibi değil de gerçekten merak ettiyse uygun bir dilde sormasın da hiç bir sakıncası yok.
10 YorumlaMaddi değeri olan bir şey için kalp kırmak doğru mu bir daha alınıp yerine koyulabilecek bir şey eşiniz ne güzel size dair bir seyleri merak etmiş
17 Yorumla- +1 yıl
Evlenince bu romantizm bitiyor ne yazık ki, ne merakı diyip böyle kızıyorsun işte
- +1 yıl
sürekli aynı rutinin ve farklı sorumlulukların içine girince bitiyor maalesef, elinde nasıl olur, hayat daha kolay olsa, düşünmek gereken şeyler bu kadar çok olmasa ancak öyle olur.
- +1 yıl
tabii ki 🌸
- +1 yıl
Teşekkürler, sizin de gönlünüze göre olsun her şey 🌸
Hahshs ben olsam ben de sinirlenirdim ama sen yine de sakin ol. Huzurunuzdan kıymetli değil
40 YorumlaYa kocam bütün kremlerimi kırsa da kızmam ondan değerli mi kırsın 😂 alsın yenisini ama ben onları alcam diye sevgili patronumun ağız kokusunu çekiyorım
00 Yorumlabenim karım cilt bakım ürünlerimi dökse çok sinirlenirdim.
kokusuna bakmak için neden açmış? ayrıca nasıl dökmüş ya dkffdkdfkfdk02 Yorumla- +1 yıl
işte gitmiş cilt bakım ürünlerimin olduğu dolaba hepsini aç kapa sağa sola koy derken başarmış
+1 yılBen de sinirlenirim ama elden bişi gelmez o ürünlerden memnun musun bu arada ben hiç denemedim bi de fiyat aralığı nedir
03 Yorumla- +1 yıl
Memnunum, fiyatları yüksek epey, 20 ml ürün 300 liradan başlıyor ama bu ürünler de gerçekten etkili oluyor
- +1 yıl
Harbi pahalıymış biriktirmeye başlayım😂
- +1 yıl
evet ama gerçekten cildi yumuşacık yapıyor, gerçi yaşın daha genç ama 28 sonrası düşünebilirsin
Hayatta neler var neler oluyor sen serumumu döktü diyorsun vah vah ne büyük dert bide buraya yazmış cidden bu ülkede beyin yoksunu çok
14 Yorumla- +1 yıl
aynen ablam serum kocasından daha değerli sanki veya parası.
- +1 yıl
daha kötüsü bu sorunun öne çıkması
+1 yılVaybee ben onlaftan sonra kaza eseri oldu böyle laf tavır yiyecemgider birdaha bakar gözünün önünde dökerim öyle olmaz böyle olur diye...
10 Yorumla
+1 yılDerdini seveyim burda evlenmeye çalışan ama uzaklık, maddi sıkıntı, aile baskısı yüzünden evlenemeyen o kadar insan varken :D
10 Yorumla
+1 yılEe yenisini alırsın ne var kocandan Önemli mi serum
24 Yorumla- +1 yıl
Ahahaahah
- +1 yıl
@Sözümü-kesmeyin anlamadım
- +1 yıl
Ben anlatamadım afedersin😊
- +1 yıl
Sorun değil
+1 yılSakin ol bir serum eşten önemli olabilir mi kalp kırmaya değer mi
20 YorumlaOna o kadar parayı veren biri için bunun sorun olacağını sanmıyorum. Yenisini de zorlanmadan alır dkfkfk
00 Yorumla
+1 yılOna o kadar para veren insan yenisini de alır. Ha bu arada O bi ise yaramıyor :) lancome döktü sanki 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBüyütme bu kadar. Evlilikte olur böyle vakalar. Sen de Onun en sevdiği donun arka kısmını makasla kesersin olur biter.
00 YorumlaKalp kırmanın anlamı yok.
Yenisini alabilirsin.
Evet sinirlenirsin ama büyütülecek bişey değil.00 Yorumla
+1 yılKan beyne sıçradı cidden. Senin adına benim de tadım kaçtı, aynısından bir tane daha alır inşallah üstüne yatmaz :/
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda insanlık hâli olur böyle şeyler. Onun yenisini alabilirsin. Ama verdiğin o tepkiyi yok edip, eşinin kalbini eskisi gibi kazanamazsın
00 Yorumlakimin parasıyla aldın?
dökülsün biz kimler için ne telefonlar kırdık umrumuzda olmadı dökülen bi serim ne kadar koyar bize :D00 YorumlaKızdın ders aldımı ki
Ben eşimin kızımın dolabının içinde ne var bilmem karışmam03 Yorumla- +1 yıl
yani ne gerek var bilmeye zaten, sizi ilgilendiren bişey olsa eyvallah ama. bilmiyorum bi daha konuşmadım bunu çünkü sinirleniyorum yine
- +1 yıl
En güzeli
+1 yılSol beynini yoğun kullanan canlıyla aynı evde yaşamak sana karışması ne kadar ürkütücü 🤦♀️
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel yanları olduğu kadar böyle sıkıcı yanları da var
Boşver cana geleceğine mala gelsin derler. Kocan sana yeni serum alır. Takma kafana.
02 Yorumla- +1 yıl
sinirlendim birden :(
- +1 yıl
@Allame-iCihan ne kader çirkin bir kariysan onlardan medet. umuyon. demek
+1 yılCanı sağ olsun, alır yenisini. Nedir yani bir serum için..
03 Yorumla- +1 yıl
bi serum değil, erkekler böyle, bilmiyorum evli misin ama işi olmayan ne varsa gelir bakar sorar eder, bi bırak di mi yok illa her şeye konuşcak etcek 🙄
- +1 yıl
Ne var bunda? Merak ediyor, öğrenmek istiyor, soruyor. Sana dair her şeyi merak ediyor. İnsan sevdiğini merak eder.
Konuşmanı, anlatmanı istiyor, öyle çok seviyor seni demek ki.
Bunun nesini anlamıyorsun işte?
Umarım ki olmaz ama eğer bir gün sormaz, sana dair hiçbir şeyi merak etmez, konuşmak bile istemezse, o zaman anlaman çok daha acı olur.
Bir şeyleri sordukça sabırla ve tane tane anlat ona. Tıpkı bir çocuğa anlatır gibi..
Erkeklerin de bir çocuktan farkı yok.
- +1 yıl
Bu arada, hayır, evli değilim.
+1 yılParasını kocan finans etmiyor mu ne bu tantana Bağyan?
02 Yorumla- +1 yıl
etmiyor 🙄. kendi paramla alıyorum çok şükür. o alsa istediği gibi atabilir demek. Allah sabır versin sevgilinize/eşinize valla
- +1 yıl
İstediği gibi atar demiyorum yanlışlıkla olduysa bir saçma salak boya için kalbini kırmayın kırdıysa alınır kalp kırınca alamazsın tekrar paran yetmez kırık kalbi düzenletmeye diyorum. Sabır insanlık içindir sizin gibi kalp kıracaksa evet sabır versin kalbimi tekrar kazanması için. Vesselam.
+1 yılO alıyor ama sana onları birşey Olmaz parayı fazla alırsın iki kutu alırsın
01 Yorumla- +1 yıl
o almıyor, alsa bile manasız bi düşünce söylediğin gayserili
Bilerek yapmamış sonuçta. Bu kadar sinirlenmeye gerek yok bence.
10 YorumlaBunun icin kalp mi kirilir mk alir yenisini ne var bunda
10 Yorumla
+1 yılÜstünde mi yazıyor en pahalısı bu diye😄 kazara olmuştur
10 Yorumla
+1 yılBu kadar basit bir şeyden tatsızlığa ne gerek var. Yenisi alınır ama sevginin ve kalbin yenisi parayla alınmıyor.
63 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılMakyajdan anlayan koca almamissin.. Ilk once pahali koca al.. Ucuz koca alirsan boyle olur
Mesela serum diyince aklima hastane serumu geliyor.. Damar yolu felan mi aciyorsun
Eroinman misin00 Yorumla
+1 yılAz çok anlayabiliyorm ama tatsızlık çıkarmaya gerek yok.
00 YorumlaDediğin serum ben işe yarıyor yararlımı 🤔
Çilt bakım ürünlerimi değiştircem de😅00 Yorumla
+1 yılOlur böyle vakalar nadiren sinirlenmen normal geçer sinirin zamanla.
00 YorumlaBi cilt bakım ürününe o kadar para veriyosan sen normal değilsin bence
00 YorumlaAllah bu zihniyeti evden ırak etsin! ... Hemen boşanmalısın! ...
00 Yorumla
+1 yılBen ona neredeyse bin lira verdim deseydin dokunmazdı djdj suç senin.
00 Yorumla
+1 yılSinir olur insan evet ama sağlık olsun. Alır yenisini zaten.
00 YorumlaNiye üzülüyorsun ki yenisi alıp hatasını telafi eder
00 Yorumla
+1 yılEn fazla 300 liralık bir üründür, kimseye dokunmaz, bunun için kalp kırmaya değer mi?
00 Yorumla
+1 yıl.
Ya hepsini çöpe atın,
Hayatın bıraktığı kırışıklıklar ile mutlu olun
.00 Yorumla
+1 yılYa abartma pahalı olabilir adam merak etmiş bi bakayım demiş bitince alırsınız yenisini olur biter
00 Yorumla
+1 yılNolcak ki yani tamam biliyoruz çok pahalı ama olsun bi serum yani gençlik iksiri değil canı saolsun.
00 YorumlaEe nolmuş aşırı tepki versen kocanın yerinde olsam hepsini kafandan aşağı dökerim
00 Yorumlaserumun boyutu kadar değil ücreti kadar konuşmuşsun
01 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin arabasına bişey olunca ay canım karım olsun demiyor ama, biz bişey diyince tepkiler bunlar, iki yüzlüsünüz
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaksızsın çocuğu azarlar gibi azarlamıstırsın kim bilir, sizin gibi insanlar ömür tüketir böyle insanlarla birlikte olmayın arkadaslar
60 Yorumla
+1 yılBen sinirlendim burada. Kadınlara dedikoducu diyorlar ama erkeklerde üzerine vazife olmayan işlere burunlarını sokmak var jxnxnxmxkkd
20 YorumlaYa cidden taktıgin duruma bak , yenisini alirsin millet ac su bulamiyor bizimkilerin derdine bak. Ayrıca bi bakım ürünü icin kocanla tatsızlık yasamana degmez bile. Kocandan daha mı önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksızsın. Ne kadar ufak şeylerden kalp kıran çıldıran mahlukatlar olmuşsunuz. gözünüzü mal mülk bürümüş. Nolmuş döktüyse ölüm mü?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlır tekrar neden bu kadar kızdın ki? İnsanlık hali sonuçta kocan yani bu kişi
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın, adam haklı aynı yataga giriyorsun ne tur kimyasallar temas ettıgın bılmelı
10 Yorumla
+1 yılSenin için güzelleşmeye çalışıyordur 😅😂😂😂
40 Yorumla
+1 yılAdamın parasıyla aldığım şeyin hesabını mi soruyosun😂
02 Yorumla- +1 yıl
Konudan bağımsız olarak adamın parasıyla aldığı ne malum?
- +1 yıl
Sor garanti onun parasıyla almıştır
- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Kocam cilt bakım ürünlerime bakarken en pahalı serumumu dökmüş, çıldırmamak elde mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler