Sabah sabah şok oldum arkadaşlar. Bebeğimiz var dün gece hiç uyanmadan uyudu bende kameradan bir kontrol edeyim dedim ve birkaç gün önceyi de açtım bir sorun mu var acaba diye sonra ne görsem ben anneme gitmiştim o gün kocam evde makyaj yapmış bir sürü şey şok oldum cidden ve izlemeye devam edince bunun bir kereye mahsus olmadığını gördüm. Kayınvalidemgile söylemem lazım mı ne yapsam bilemedim. Fikri olan var mı?
Kocamın makyaj malzemelerimi kullandığını fark ettim. Ne yapmam lazım?
bunun cinsellikle alakası olmak zorunda değil muhtemelen kıyafetlerini de giyiyor olabilir. Cross dresser diye bir kavram var onlar sadece karşı cinsin kıyafetlerini giymekten hoşlanıyor. Kocanla konuş hiç başka birine taşımanın anlamı yok. Sonra da bununla ilgili beraber bir karar verirsiniz ya psikoterapi ya evliliği sonlandırma ya da kabullenme şeklinde hepsi opsiyondur. Daha önceden gazetede bir yazı dizisinde karı koca crossdresser olan bir çift vardı. Kadın erkek gibi adam ise kadın gibi giyinmekten hoşlanıyordu. Çocuklarının kafasını karıştırmamak ve sosyal problem olmaması açısından günlük hayatlarında normal giyiniyorlardı. Ancak düzenli olarak tatile gittikleri zaman kadın erkek erkek kadın gibi giyiniyordu. Yani sizin kendi ilişki dinamiğinize göre beraber karar vermeniz esastır. Ayrıca biseksüel bile olsa sadece sizi sevip size sadık da olabilir. Sadakat cinsel yönelim ile ilişkili bir şet değil.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bı kadın olarak duruma üzüldüm. Herkese saygı var ama buradaki durum farklı. Adam evli, çocuklu ve böyle bir durumu eşinden saklıyor. Iyi dayanmışsın senin yerinde başka kadın olsa çok sert tepkiler verirdi. Erkek de kadın da evlenmeden önce çoğu şeyi söylemeli sonra öğrenince hem hayal kırıklığı hem de boşanma falan. En büyük zararı da çocuklara oluyor.
bir kadın için travmatik bir durum, kayınvalidene söylesen suçluluk psikolojisiyle kocan senin üzerine gelecektir, aranızdaki muhabbete soğukluk girecek ve bu giderek derinleşecektir, susmayı denesen fantezilere saracak ve zıvanadan çıkacaktır, ayrıl demek kolaycılık, bekara boşamak kolay derler, ya açıkça doğru üslupla konuşacaksın, ya da kızım sana diyorum gelinim sen işit diyeceksin.
Yani tam olarak napiyor? Mesela bende arada kızların kremlerini alıp cildime sürerim hem beleş hem de cildi beslesin diye. Sonra su fondöten falan da sürerim. senin kocanın ki umarım fazlası değildir?
Ne yaptığını yazmamışsın ki :) adam belki ojeni alıp arabanın bir kenarına rötuş yaptı! Ne olduğunu tam yaz ki ona göre çözüm sunalım 👍 Göz altlarına kapatıcı sürmüşte olabilir. Yani tütüp kırmızı ruj 💄 sürdü dersen farklı oje 💅🏿 sürdü dersen ona göre değişir. Büyük ihtimalle yaptığı makyaj hiç dikkatini çekmediğine göre çokta önemli değil.
eğer koreli erkek tarzında yapmışsa çok bi olay olduğunu düşünmüyorum. ama eğer james charles gibi yapmışsa ya da çok belli ediyorsa bi psikoloğa görünsün bence fakat üçüncü bir şahısla paylaşma eşinle konuş ilk. olmazsa psikolog.
Belki merak etmiştir çok görüyorum eşine makyaj denemesi yapanları gülüp eğleniyorlar bence eşine şakaya vurarak söyle ve sen neymişsin be yavrum diye hitap et ben olsam şişt fıstık diye seslenirdim hatta😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tamam söyle bişey var sadece fondoten ve pudra vs sürüyorsa normal bir çok erkek fondoten pudra kullanıyor ciltteki rahatszlıktan dolayı. Ama kalkıpta ruj eyeliner falan sürüyorsa bir sorun vardır. Eski erkek arkadasmda pudra sürmemi istiyordu yüzüne. Birde bir olay olmuş haberlere konu. Eşi gidince adam kıyafet flaan giyiormus karısının. Hormonsal bişey olabilir konus hormon yüklemesi yapılsın
Özelinizi aranizda halledin, kendisi ile konus, anlasilan gizli fantezisi var, onu yasiyor, kadin kilotu giyip mast yapan erkekler var, normal degil ama zevk aliyor.
Kocanin senle olan cinsel performansi yerindeyse fazla sorun yapma.
Ufak tefek şeylerden bir şey olmaz makyaj kadınlara mahsus değil. Kapatıcıdan bir şey olmaz yani. Eğer çok fazlaysa kayınvalidene demek yerine eşinle konuş
Ahhaha çok iyi 😂😂 sinirlerim bozuldu kusura bakma yani kayın validene söylesen nolur onlar çocuklarına toz kondurmazlar kanıtın varsa direkt kocana göster köşeye sıkışıkıp neden böyle birşeye gerek duyduğunu anlatsın 🙄 ya ben kendimi yerden yere vursam benimki bi fondöten sürmüyor 🤪😏
makyaj derken yüzündeki kusurları mı kapatıyor yoksa komple mi yapıyor? yüzündeki kusurlar bazı günlerde iş yeri için önemli oluyor toplantı vs. durumlarda.
Kocanla aranda kalsın. Bu konuyu konuşun. Cross dresser heralde. Onu seviyorsan bunu kabullenmek zorundasın. Zor tabii ama ondan değerli mi senin için?
Rahat ol veya olma Allah taksiratını affetsin ne yazık ki topik olmuş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Neden kayınvaliden ile konuşasın ki? Çocuk musunuz birbirinizi şikayet edesiniz ailelerinize Bunu eşinizle konuşup, onu dinleyin. Belki bir terapiste gitmeniz gerekebilir.
Oha bir yaşıma daha girdim. Bence kimseye anlatmadan konusmalisin neden yaptığını psikolojik bir rahatsızlığı da olabilir bu kotu birsey değil çözülebilir yargılamamak lazım
sen evde yokken ya erkek sevgilisini cagirmistir ya da camerada falan canli yayin yapmistir.. buyuk bir ihtimalle kocan gaydir.. yazismalarini okumaya calis.. senide paylasmak istiyordur