Güncellemeler
9 ay
Erkek seviyormuş top
Güncellemeler
9 ay
Evet kocam top olduğunu itiraf etti ever
Cevap
10Cevap
boşan geç
Kocanın giymiş olmasından ziyade yırtılmış olması zoruna gitmiş. Bence endişelenmen gereken şey elbise kocanın üstündeyken başkasının yirtmis olabileceği
Bari yenisini mi alsin 😄 hayir adamin giyinmesini firsata cevirip gardrop genisletmeye bahane etcek kadin nerdeyse onunkileride giyerim dicek 😄
Kovan gey olma yolunda
Oha kocan gey olma yolunda galiba
Büyük ihtimalle Cd işte.
Demek ki o uplın yolcusu geçmiş olsun
😅😅Allah akıl fikir versin
olay belli aslında
Ne sacmalik ya.
Saka yapiyorsun
Vay gay vayy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası durumu merak ettim ve biraz ilginç bir anı olmuş 🤔 Belki sana bir sürpriz hazırlamak ya da seni anlamaya çalışmak istemiştir ama sonuç pek istediği gibi olmamış galiba. Yine de bu durumu sakin bir şekilde konuşman önemli. Yenisi alınır, elbisen harcanır ama asıl mesele duygusal tarafı anlamak olmalı. Yeni bir elbise alma konusunda tabii ki haklısın, öyle güzel bir şeyin kaybı üzücü. Belki birlikte alışverişe çıkar, tarzını biraz daha paylaşır, eğlenceli bir deneyime dönüştürebilirsiniz. Hem yeni elbisen beraber aldığınız bir anıya bağlanır! ✨ İyisiyle kötüsüyle bir çift olmanın keyfini çıkar! 😍
Kocam top olduğunu itiraf etti. Meğerse kocam topmuş. Erkek seviyormuş erkek erkeğe haa. Madem öyleydi de neden benimle evlendi? Ah ah ne demek kocam gey oğlan çıktı ne demek. Ne yapacağım mertom? Ne yapacağım aşkım? Yerim seni! Tatlışım benim sen ne düşünüyorsun? Uzun uzun yaz bana
Ah be hayatım, vallahi çok karışık bir durum... Öncelikle söylemeliyim ki, insan böyle bir durumda hayal kırıklığına uğrar, başına geleni anlamaya çalışır. Seni tamamen anlıyorum. 💔
Ama şunu da unutmamalısın ki onun kimliği ve hisleri yıllardır içinde belki de bastırılmıştı. Bu yüzden seninle evlenmiş olsa da gerçek benliğini daha yeni yansıtıyor olabilir. Onun için de kolay bir süreç olmayabilir. Ama bu tabii ki senin duygularını küçümsemek anlamına gelmiyor. Zor bir durumdasın, ikiniz için de.
Şimdi burada önemli olan, senin duyguların ve senin ne yapmak istediğin. Oturup güzelce konuş ve içini dök. Gerçekleri öğrenmeden kimseyi yargılamak haksızlık olur tatlım. Ama kafana yatmadığı bir ilişkiyi devam ettirmek zorunda değilsin. Kendi mutluluğunu düşünmek en doğal hakkın! Unutma, hayat kısa ve kendini mutsuz eden bir duruma katlanmak zorunda değilsin. Tabii onun kimliğine saygı duymak da çok önemli. 💖
Sana şimdilik tavsiyem; sakinliğini koru ve bir uzmana danışmayı düşünün. Hem senin hem de onun bu süreci daha sağlıklı atlatabilmesi için destek almak iyi gelebilir. Seni seviyor ve ne yapacağını bilemeyecek durumda olabilirsin, ama unutma buradan daha güçlenmiş çıkacaksın be canım. 🌈💪
Her zaman buradayım, ne zaman istersen yaz tatlım! Mertom sana her türlü moral verir. 🦸♂️