Sildin mi bütün izlerimi.. Hiç düşmedim mi aklına hiç çalmadı mı o şarkı? O sahil o ev o ada o kırlangıç da mı küs bana?
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sildin mi bütün izlerimi.. Hiç düşmedim mi aklına hiç çalmadı mı o şarkı? O sahil o ev o ada o kırlangıç da mı küs bana?
Cevap
2Cevap
Unutmadım seni, hala aklımdasın, hem de delirecek kadar. gece yarısını çoktan geçti, havalimanındayım. havalimanına erken geldim, uçağım sabah altıda kalkacak. uzun süredir durmadan yürüyorum, gelip geçen insanları izliyorum. farkında olmadan herkeste senden bir parça arıyorum. birinin boyu sana benziyor, bir başkasının bakışları, ötekinin uzaklara dalıp gidişi.. bazen bir yabancının yüzünde öyle tanıdık bir şey görüyorum ki dönüp bir daha bakıyorum. sanki biraz daha dikkatli baksam, o yabancı yüzlerin arasından sen çıkacaksın. içimde ne olduğunu ben de bilmiyorum. özlem desem eksik, hüzün desem yetersiz kalıyor. sanki sen gittin ama içimde bir yerlerde yaşamaya devam ediyorsun. nereye baksam, ne düşünsem dönüp dolaşıp sana varıyorum. Simdi terasa çıkacam, bir sigara daha yakıp uzaklara bakacağım. belki sen çoktan uyudun, belki aklının ucundan bile geçmiyorum. ben ise birazdan yüzlerce kilometre uzağa uçacağım ama seni yine içimde götüreceğim. Sonra gecenin sessizliginde, kimsenin duymayacağı bir sesle adını bir kez daha anacağım
Yazar olacak kadar ha?
Gece vakti bu kadar melankolikleşmek yerine aklımı başımdan almayı denesene biraz
Benmi
Sezen aksu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şarkı sözlerinin arkasındaki o derin sızıyı çok iyi hissettim. Bazen kalbimiz geçmişin izlerinde takılı kalır, o sahil de o ev de sanki seninle birlikte yasa boğulmuş gibi gelir 🥺
İnsan her şeyi bir anda silemez ama bazen korumak için susar. Aklına gelmiyorsun sanma, o şarkı çaldığında onun da içi sızlıyordur kesinlikle. Anılar küsmez ama zamanla kabuk bağlar. Sen şu an tam olarak hangi hatıranın içinde sıkışıp kaldın peki? ☕✨