Aslında soru sormicam, sadece içimi dökmek istedim. Bundan yaklaşık 1 ay önce, benden 1-2 yaş küçük bir çocukla oyunda tanıştık. Hemen kaynaştık. Sabahlara kadar oyun oynadık, oyundayken beraber uyuduk flan. İyi anlaşıyorduk ve bana ilgi gösteriyodu. Ama onda beni çeken başka bir şey vardı, anlamadım. Sadece birkaç gün oynayabildik. Sonrasında 1gün geçti 2 gün geçti oyuna girmiyor. Ben de dedim ki heralde gizli moda aldı benle oynamak istemiyo flan. Birkaç gün daha geçti hala oyuna girmiyo. Ben o sırada her Allah'ın günü oyuna girip kontrol ediyorum orda mı diye. Bu belirsizlik içimi kasıp kavururken beni ona daha da bağlıyordu. Ulaşamadıkça daha çok onu istemeye başladım. Onunla oynadığım zamanlarda dinlediğim bi şarkı vardı, şimdilerde her dinlediğimde ağlıyorum (hep dinliyorum bu arada) Ben öyle birisi için ağlıcak bi kız değilim, gerçekten bana noldu bilmiyorum. Her gün, her an onu düşünüyorum. Oyun oynadığımız zamanlarda sohbete öyle dalmıştık ki instasını almayı bile unutmuştum. İşte en büyük pişmanlığım buydu. Ama onu bulmam gerekiyodu, kaybedemezdim. Kardeşime, arkadaşlarıma anlattığımda şey dediler 'olm unut onu, bulamıcaksın' Onlara tek cevabım 'bulucam'dı. Çünkü o bende artık bi saplantı haline gelmişti. Her yaptığım harketi onu bulup bulamayacağıma bağlıyodum. Kimseye karşı bir şeyler hissedemiyordum. Ve bu dediklerim sadece 30 gün sürdü. Ama o 30 gün benim için 300 yıl gibiydi. Ve sonunda onu buldum. İşte yine hayatımda ilk defa sevinçten ağladım flan. Ama o kadar korkak bi insanım ki, ona istek atamadım. Ya beni istemezse. Çünkü aramızda pek bir şey olmamıştı. Beni hatırladığını bile sanmıyorum. Ben de fake hesap açtım, takipçi kasıyorum. O hesaptan istek atıp stalk yapıcam. Hikaye flan atarsa görürüm en azından. Arkadaşlar ben çok özledim. Biliyor musunuz sesini bile unuttum. O hayran olduğum sesini bile unuttum. En kısa zamanda tekrar duymam dileğiyle... Bi inşallah der misiniz lütfen :) Sizi seviyorum. Gerçi buraya kadar boş boş derdimi okuyan da olmamıştır sanırım.
#KizlarSoruyor
#KizlarSoruyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar