Yaşlı boşanmış çocuklu falan ya da kötü karakterli çok korkuyorum psikolojik olarak tükendim
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşlı boşanmış çocuklu falan ya da kötü karakterli çok korkuyorum psikolojik olarak tükendim
Cevap
29Cevap
Toplumsal baskı veya yaş geçiyor düşüncesiyle aceleye getirip yanlış bir karar vermek, ömür boyu mutsuzluktan iyidir. Kötü bir karakterle bir ömür geçirmektense doğru kişiyi beklemek çok daha mantıklı, acele edip kendini ateşe atma. Hayat senin hayatın, başkalarının ne dediğine bakıp kendi geleceğini riske atmana gerek yok.
Ama yaş ilerleyince daha iyi adamlar değil de daha kötü adamlar kalıyor pıyasada yalan değil li
Ama öyle oluyor 36 yaşindaki kuzenım çocuklu adamla evlencek 40 yaş kuzenım içeri girmıs cıkmıs adamla evlencek bunlarıda görünce benim psikoloji nanay
Kendıme bir yol seçmiştim oysaki en ufak şeyde dağılıyorum sınava hazırlanıyorum kpss
Bence asla bu baskıya kapılma ve acele etme
Hayat senin ve kararı sadece sana ait
Sen istemedikten sonra kimse hakkında karar veremez ve konusamaz.
Onemli olan evlenmek degil dogru ve mutlu vir evlilik
Guzel ve huzurlu bir yuva kurmak ve devamlılıgıdır
Kimsenin ne dedigine bakmamalısın ve sıkma canını hayat senin hayatın nasıl yasamak istersen oyle yasa
istedigin gibi...
Onları takmasan bile kendi iç sesini susturamıyosun bu sefer sürekli kafamda evet artık kötülere kaldım düşüncesi misal diyorum kı kesın çocuklu biri gelcek bana
Evet zor da olsa o sesi susturabilirsin inan bana
Bak sen de kabullendın öyle degılmı
Hayır bu kabbullenecek birsey degil
İyi dusun pozitif dusun herzaman
Bilkki bu sekilde tum kotu ve moral bozucu dusunceler gececek bununla birlikte guzel seyler olma ihtimali de yukselecek
Ama bırde gerçekler var me kadar pozitif dusunsekde
Evet gercekler acıdır ama herseyin de bir caresi yokmudur?
Yok
Oyle deme
Herseyin bir caresi vardır
Sıkma canını
Basını koyacak bir omuz insan istrr bazen
Tum sıkıntıları unutturur insana
Yaş baskısı varya en büyük psikolojik baskı o
Bende 32 yaşındayım. Bende o baskıyı çok yaşıyorum.
Nasıl başa çıkıyorsun en kötüsü de ne biliyor musun sen de o baskıyı yapmaya başlıyorsun belli bır süre sonra
Onları takmasan bile kendi iç sesini susturamıyosun bu sefer sürekli kafamda evet artık kötülere kaldım düşüncesi misal diyorum kı kesın çocuklu biri gelcek bana
Ben şu an o moddayım artık beni en kötüleri isticek hafıf de kafama yatsa evleneyim ama icime de sınmezse olmuyo
Napcam🥺
Biliyor musun evdede fazlalık hissediyorum
O yaşlarda iyi adamlar var müsterih ol alayıda bekar.
Yok be
İmkanlar elinde tercihte senin korkularınla bunalmaktansa iyi bir tercihe odklanmalisin
Icıme sınen yok tam anlamıyla
Kim bulmuş dört dörtlük kisiyi
Acele edecek durumda değilsiniz, daha vaktiniz var.
Kaça kadar
40da çocuklu adam gelır
Rısk
Napcam ben kardeş ya
O yuzden hayirlisini isticeksin , kulaklarini tika konusanlara
Yaşın gerçek mi
Yokk
Çünkü o yaşta göremedim
Evlenmeeeeeeeeeeee bak cidden söylüyorum bugünlerini ararsın
Neden
Benim dişi versiyonum olabilir misin? Hatta ben şu an öyle nir durumun içindeyim. Burası kötü sakın gelme
Neyın var
Karışık bir mesele. Zaten yıkık plan psikolojini iyice enkaza çevirmeyeyim
Ben de ılaca başlıcam
Her gün aglama isteksizlik hevessızlık nesem yok
Vakit bulursan anlatabilirsin dinlerim ama karşılıklı olursa daha güzel olur
Senın neyin var
Var
Bekliyorum o halde
Yanlış birine katlanmaktansa benim gibi boylu poslu ve karakterli olanı sabırla beklemelisin
@Bigpen22 Tamam da şöyle bır gerçek var bızım yasdakıler evlı genelde kalanlardan iyisi denk gelir mi belki boşanmış belki çocuklu belki maddı durum sıkıntılı
Ablam (33, balıketli, tesettürlü), 32 yaşında kendinden 4 yaş küçük dövmeli fit bir erkekle evlendi 😅 Çılgınlık mı denir aşk mı bilemedik
Güldürdünüz benı
valla çok da aktifler her gün o kamp senin bu bungalov benim gezip duruyorlar kadın 20lerinde yapamadıklarının acısını atıyor eşiyle 🤣
Daha önceden düzgün biri çıkmadı mı karşına
Kararları kendin alabilceğin yaştasın sonuçta baskı olursa ters tepki ver
27 yaşındayım evlen diyene boşanmasını bekliyorum diyorum millet gerçek sanıp birdaha demiyor 😅
Asla bu psikolojide karar verme
Her gün ağlıyorum her gün
O zaman kriter belirle 3 tane
Çok istediğin 1 iş mesleği olaxak2 kültürel uyum
3cinsel çekim bunlar varsa bir yola gir
tamam
yoo ben gayet yerındeyım
Ben varım anlaşırsak neden olmasın
Hangi şehirdesin
Herkes evlenmek zorunda değil
İyi analiz et o zaman evleneceğin kisiyi
Evlenmek zorunda mısın ki
Yaş baskısını kim yapıyor
niye korkuyon zaten görcennn sanki hemen vercekelr
Ne evlenmesi saçmalama aq
Ailen zorlamı evlendiriyor
Hayırlısı be
İyi misin nasılsın
Merhaba
Birimi var öyle
Bana gel çok iyi biriyim
Evlenme sende
Evet tam o yaşlardasıb
Kim baskı yapıyor
Çevre ama en çok da iç sesimi susturamıyorum
Niye bence sal kendini daha var bnce belki evlilik sana göre değil acele karar verme
Evlenme
Bir şey olmaz korkma
Bakiremisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Derin bir nefes al ve kalbini ferah tut lütfen. Yaş sadece bir sayıdan ibaret ve sırf çevrenin anlamsız baskısı yüzünden ruhunu yoracak, seni hak etmeyen biriyle evlenmek zorunda değilsin 💖
Kendi değerinin farkına vardığında o korktuğun kötü senaryoların hiçbiri kapını çalamaz. Hayatını biriyle birleştirmek bir zorunluluk değil, mutluluğunu ikiye katlama seçeneğidir ✨
Şimdi o olumsuz düşünceleri kafandan tamamen atıyoruz 💅 Sen kendin için nasıl bir gelecek hayal ediyorsun, bana biraz ondan bahsetmek ister misin? ☕