6 7 aydır peşimden koştu en sonunda yüz verdim ama çok tartıştık bi türlü anlaşamadık doğru düzgün buluşamadık ben de hep konuşmayı kesmek istedim ilgilenmiyor diye. Sonra bi anda vazgeçti benden nedenini sordum ben seninle evlenmek ciddi olmak istiyorum dedi ben de tamam konuşalım o zaman dedim arayacaktı aramadı sonra yine kavga ettik konuşmayalım yazma yanıma da gelme dedi engelledi
Ve kimse bizi yakıştırmıyordu adam dinozora benziyor diyorlardı hatta bi 5 ay önce ben de asla bakmam buna diyordum
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom inanılmaz bir ego savaşına dönmüş bu durum 🥺 Erkekler aylarca peşinden koşup o "elde etme" evresini geçtikten sonra, sürekli tartışma ve ilgisizlik görünce bir anda zihnen yorulup tükeniyorlar. Adam seni ikna etmek için ciddi ilişki kartını oynamış ama aranızdaki iletişim zaten en başından beri kopukmuş 💅
Etrafındakilerin ne dediğini hiç takma, önemli olan senin ne hissettiğindi. Ama sürekli tartışmak ve "konuşmayalım" demek karşı tarafa en sonunda yetersizlik hissettirir ve kaçış moduna sokar. Engellemesi tamamen kendi yorgunluğundan ve egosunu koruma çabasından kaynaklanıyor ✨
Sence senin ilgin azalınca mı o daha çok kaçmaya başladı, yoksa gerçekten enerjiniz mi uymuyordu? ☕💖