Uzak mesafe iliskisinden sonra beni her yerden engelleyen erkek neden bu kadar korkak davrandi?

Dört yıllık uzak mesafe ilişkisi ydi bir yıl nişanlı kaldık benim için 6 kere geldi İzmir'den siirte bende onun için 3 kez İzmir'e 3 kez Mardin'e gittim onu yormamamak için son gidişimde ona iş buldum gittim onunla her gün ona kombinine kadar ben yaptım evlenecektik ama ortamda değişmeyi seçti benimle aynı masada oturduğu bana yenge demiş bir kızı bana tercih etti ailesiyle anlaşamadık babası bana metres annesi bana büyücü dedi ama zamanında ickiyi oğullarına biraktirdigim için bana teşekkür ediyorlardı bana demedigi etmediği küfür kalmadı onun için çok şeyden vazgectim tamamen herşeyimi ona adadim herseyimi evlilik üzerine planlamış tim ama o gitti beni her yerden engelledi beni mahveti ama ben neden hala bir gün gelir umudu ile acı çekiyorum etrafımda bir tane bile insan bırakmadi hayatımı mahvetim onun icin zamanında kültürlü sun bilgilisin bu yüzden daha çok ilgimi çekiyorsun diyen adam bana ayrılırken kültürsüz dedi erkekelr neden bu kadar korkak hayatına devam edişini izliyorum 5 ay oldu motoruna kavuşmus ekipmanlari kurmuş Instagram da post paylasiyor hicmi sevmedi beni bilmiyorum ama zamanında benim için kilometreleri aşan adam bana bir adım atamadı

Uzak mesafe iliskisinden sonra beni her yerden engelleyen erkek neden bu kadar korkak davrandi?