Ben engelleri kaldırdım
İki hafta oldu o daha kaldırmadı sizce geri döner mi?
İki hafta oldu o daha kaldırmadı sizce geri döner mi?
Madem ki geri dönmesini bekliyorsunuz neden engelleyip sonrada o sizi engelleyince engeli kaldırmasını ve dönmesini beklersiniz? bir atasözü var (fazla Naz aşk usandırır bunu unutmayın olur mu?
O sırada çünkü ilgisiz davranmisti trip atklmisti o yüzden engellemistim ben nerden bilebilirdim o da beni engellicek diye
O zaman engeli kaldırıp ta dönmesini beklemeyin, şimdi size diyeceğim özür yazın ya da bunu telafi etmek için ilk adımı siz atın bunada hayır diyeceksiniz öyle değilmi? aslında medeni cesaretiniz gösterin arayın ana hanniii nerede?
Yapamam ben engeli kaldirmisim zaten bu büyük bir adım o kaldırıp yazssin bana ozlemiyor mu hiç
Şimdi siz engeli kaldırdınız diye onun mu yazması lazım yani? eyer arada gerçekten ama gerçekten bir sevgi denen duygu varsa bu bahane ben engeli kaldırdım o yazsın demek, sevgi öyle bir güzel duyğu ki buna gurur engel değildir umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir?
Madem gurur engel değil o niye kaldırmıyor ayrıca benim suçumda yok bekletti beni trip atmıştı engelledim iki hafta oldu ya onun kaldırması gerekir ama ozlemiyossniz yapicak bişey yok
Cevap
4Cevap
Bende yengecimde bunun burçla pek alakası yok gurur yapmış işte salya sümük yalvarmadan zor 😂
Ne olması lazım salya sümük yalvarmasi icin
Yok artık daha neler
Evet peki o nezaman kaldırır engelleri
Ben instadan engellemistim o beni hem Instagram hem whatsaptan engellemiş ve iki hafta oldu hala kaldırmıyor dönmuyor
Oha neden aylar sürer
Hiç mi ozlmiyorsunuz
Neden sevmemissin demekki hiç
Biz minnoş ve kırılgan bir türüz
Evet oylesiniz ben durduk yere engellemistim onu o ise heryerden engellemiş beni ben pişman oldum kaldırdım engelleri
Ama iki hafta oldu dönmez mi
Döner ama özleyince
Yani ne kadar zaman alır
Ne zaman kaldırır engelleri sence
Aranızds ki ilişkiye bağlı vakit veremem
Peki neden özlemek bu kadar vakit alıyor iki hafta geçti insan ozlemezmi
Sen niye engelledin
Çünkü trip attı bekletti beni bu yüzden ama ben nerden bilebilirdim beni engellicek diye engellicegini bilsem asla yapmazdim
Biraz bekle bakalım. Engeli açar
Ama iki hafta oldu daha hiçbir yerden acmadi
Gerçekten. Seviyorsa açar merak etme. Kıyamaz. Sabır et derim
Of umarım
Dönmez geri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?