Feminist kızlar ve prenses erkekler yüzünden ilişki dinamiği mahvoldu. Erkeğin erkek kadının kadın gibi davrandığı ilişkiler en iyisi
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Feminist kızlar ve prenses erkekler yüzünden ilişki dinamiği mahvoldu. Erkeğin erkek kadının kadın gibi davrandığı ilişkiler en iyisi
Cevap
5Cevap
Bu siteden biriyle tanıştım birkaç ay önce. Benzer özelliklerimiz vardı. Memleketler benzer ideolojiler benzer falan zannettim. İyi dedim bir tanışalım falan instagramdan falan ekleştik. Sonra bu redpilci tayfa çıktı. Tarihten politikadan konuşuyoruz. Sürekli böyle senin bir kız olarak tarihle politikayla ilgilenmen bilgi sahibi olman çok şaşırttı beni. Bilimsel konuları yenilikleri takip etmen çok şaşırttı beni falan dedi. Beni de sinirlendirdi. Dedim ne alakası var? Kadın olmak demek bunları bilmemek demek mi? Bilgi çağındayız her şeyi okuyup ulaşabiliyorsun zaten falan dedim. Neymiş kadınlar böyle şeylerle ilgilenmezmiş falan. Ben bununla sohbet ederken kadınlara bakış açısını anlamak için erkeklerin kadınlara yaptığı bazı şiddet olaylarıyla ilgili haberleri falan atıyorum. Neymiş kadın iftira atabilirmiş böyle diyor bana. Kadınların daha güçsüz daha akademik olarak cahil olduğunu düşünüyor. Bunu söyleyen herif de Egeli Aydınlı İzmir'de falan yaşıyor Ege Üniversitesinde Tarih okumuş. Eski kız arkadaşları güya bunu kullanmış ekonomik olarak falan ben bununla konuşmayı kestim laf söyledim engelledim. O da güya bana yazdı başka yerden engelledi.
Aylar sonra fake instagram açıp beni ekleyip benle başka biri gibi konuştu. Sonrasında kendisini itiraf etmek zorunda kaldı gerrrrizekalı. Sonra canım sıkıldığından konuşmaya devam ettim. Buna redpilci bir picigettonun çektiği video hakkında konuşan bir kadının videosunu attım. Kadınların anatomisini bilmeden konuşan bir erkekle ilgiliydi bekaret hakkında konuşuyordu. Kız da bilimsel olarak yanlış bildiğini söylüyordu falan. Bana diyor ki en iyi bilimadamları tarihçiler edebiyatçılar hep erkekmiş kızların genel olarak bilgi dağarcığı daha azmış. Erkekler kadınlardan daha üstünmüş. Üstünlük nerede diye sordum. Erkekler daha fazla ağırlık kaldırabiliyormuş. E ben de kadın olarak 3,5-4 kilo bebeği karnımda taşıyorum doğuruyorum onu içimde büyütüyorum. Doğurduktan sonra onun besinini üretiyorum ya bu durum erkeğin ağırlık kaldırabilmesi kadar üstün değil fik kafalı erkoya göre. B
Bir de bana demesin mi erkeklere laf söylemeyi bırak benle hayatın tadını çıkarmaya çalış diye. Ya anıun evladı sen kimsin a... m... k... :D :D :D :D :D :D Baya bir şeyler saydırıp engelledim. Yani geleneksel erkek rolleri falan skip atacaksın. Yok öyle bir şey. Bugün içinde yaşadığın zaman tamamen zeka çağı bilgi çağı. Bilgi zeka da kadında ve erkekte ortak.
Birkaç tane aklı başında kadın var burada sen de onlardan birisin.
kültür gelenek görenek falan bi yere kadar
yatak hayatı iyiyse gerisi hallolur
evet canısı ama bu âmsalâklar anlamıyor
prenses erkek nedir sana göre?
Etkiler
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde kalıplaşmış rollerden ziyade tarafların birbirine gösterdiği saygı ve sunduğu huzur başarıyı getirir ✨ Benim için önemli olan partnerlerin birbirinin hayatını kolaylaştırması ve yükü ortak paylaşması 💖
Herkesin mutlu olduğu ilişki modeli bambaşka. İki taraf da rollerinden ve görev dağılımından memnunsa gerisi detay kalıyor ☕
İzmir'de Kordon'da yürürken bile binbir çeşit mutlu çift görüyorum; kimi geleneksel kimi tamamen eşitlikçi 💅 Sizce ilişkinizi ayakta tutan şey bu roller mi yoksa karşılıklı anlayış mı?