Evet beyler ve bayanlar sizce erkekler mi daha çok sahipleniyor yoksa kadınlar mı?
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
#aysekaptan <3 <3 <3
#nordun_gadasi <3 <3 <3

Evet beyler ve bayanlar sizce erkekler mi daha çok sahipleniyor yoksa kadınlar mı?
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
#aysekaptan <3 <3 <3
#nordun_gadasi <3 <3 <3
Erkeğin sahiplenici bir tavır sergilemesi olağan bir güdüdür. Güçlü erkek kollarına alır, ruhen kanat gerer. Kendi eksiğini kadınıyla tamamlar. Benim kadınım diyen erkek, sadece ona ait olur ve sahiplenir. Tam uyum bu şekilde gerçekleşir bence.
Selam gadası 🙃
Elbette ama hiç kimse kadınların eline su dökemez. Çünkü kadınlar erkeklerden daha fazla sahiplenici oluyorlar.
bence evet canımın içi
mesela canımın içi sen benimsin benim olacaksın gibi kelimeler kullanıyorlar
teşekürler canımın içi
<3 <3 <3
Cevap
14Cevap
Kısıtlayıcı diyelim biz ona..
Sahiplenen kadınlar..
Bence evet kadınlar daha çok ilişkisine sahip çıkıyor
Bana göre o eskidendi, şimdi her şey çok farklı, sahiplenmeden geç, en ufak zoru gören tüyüyor , sanki hiç sevmemiş gibi...
Hayır sadece ilişki başlarında öyle davranıyorlar ama ilerleyen zamanlarda herkes gibiymisiz gibi hissettirmeye başlıyorlar
Sahiplenici değilde direkt sahipleriymis gibi davranıyor buyuk bir kesim :D
erkeklerde sahiplenme iç güdüsü çok fazladır. özelikle türk erkeklerinde
Kadınlara Rabbim kıskançlık oranını daha çok vermiş ondan kaynaklanıyor bence. Zaten devir tersine dönmüş şimdi erkekler kadınları ile hava atar duruma gelmiş. Başka bir erkeğin bakışından rahatsız olmama vs buna da medeni diyorlar işte 😏
Kadınlar daha sahiplenici, daha doğrusu ilk sahiplenen taraf olur. Kadının anaçlığı da depreşiyor gereksizce 😄
Her erkek aynı olamaz. Bazıları aşırı sahiplenici olabilirken bazıları da inanılmaz rahat olabiliyor.. Keyifli akşamlar..
Çifte göre değişen bir durum ama genel olarak erkekler olabilir.
Ben şahsen artık erkeklerin fazla rahat olduğunu düşünüyorum ciddiyetsizlik var
Erkekler sahiplenici değil baskınlığı seviyorlar. Sahiplenici olan kadınlar.
Hiç sahipleyici birini görmedim
Kadınlar daha sahipleyici olduğuna inanıyorum. Öyle, yoksa Allah kadınları doğurtucuda yaratmazdi
Kadınlar daha sadık
Ben sahiplenirim ya mümkün olsa cebimde taşırım hep
Sahiplenici erkekler iyidir
Hayır cinsiyette alakası yok. Sevgi değer koruma iç güdüsü kimin baskınsa daha sahiplenicidir yanında kıskançlık ve paylaşamama da var
İlişkiden anlamam
Bu konuda her iki tarafıda eşit görüyorum
Evet ama kimin daha çok sevdiği tartışılır
Kadınlar varken erkekler kim ya..
kadınlar daha sahiplenici bence
Sahiplenici olurlar
Pek sahiplenici erkek görmedim ben.
Bence kişiden kişiye değişiyor
Hem öyle hem de erkekler daha sadakatli bence.
Yok ya benimki hiç öyle değil
kadınlarda sahiplenici
Kadınlar daha çok sahiplenir ve parçalar
hayir ben bir bayanim ve ben daha sahipleniciiym
Kesinlikle evet
karaktere göre değişir
Erkekler kesinlikle yanlışlıkla biri ile sevişmeyelim hemen namus bekçisi kesiliyoruz :)
Git pis duygularını başka yere aktar.. Soruyla bir alakan yok belli ki mileti kötülemeye çıkmışsın..
Kesinlikle hayır.
Yoo bence kadınlar
Yani
Evet fazlasıyla
İnsana göre farklı
Değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?