
Sahiplenici tavır ile boğmak arasında ince bir çizgi var bunu iyi ayarlamak gerekiyor sanırım.
Sahiplenici tavır ile boğmak arasında ince bir çizgi var bunu iyi ayarlamak gerekiyor sanırım.
Sorunun öznesi kadın olunca ne desem boş. Çünkü bana kalırsa en azından benim tanıdığım kadınlar için söyleyip çemberi daraltayım ne istediklerini kendileri de bilmiyor. Zaten sıkıntı burdan doğuyor. Kıskanmazsın, kıskanmıyor der. Kıskanırsın, boğuyor der. Arar sorarsın, çok üstüme düşüyor der. Aramazsın, ilgilenmiyor der. Hür bırakırsın, beni sevmiyor der. Karışırsın, bu kadarı da fazla der. Sevişmek istersin, benimle sadece yatmak için birlikte der. Girişimde bulunmazsın beni artık arzulamıyor der. Der oğlu der. O yüzden kardeşim hiç bi şekilde yaranamayacağın için içinden nasıl geliyorsa öyle ol. Dediğim gibi ne istediklerini kendileri de bilmediği için bu soruna cevap vermek zor. Sapyoseksüelse aklına, yamyamsa parana, kişiliği henüz oturmamışsa tipine bağlanır. Aslolan doğru kişiye bağlanmak ama o da kolay değil ne yazık ki.
Detaya katılıyorum beyefendim👌
Beni değil bana olan sevgisini sahiplensin; onu unutmasın, atmasın, yormasın, hırpalamasın, incitmesin. Onun kıymetini bilmezse benimkini de bilemez.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Boğma kısmı kıskançlığa dayanır aşırı kıskançlık ise psikolojik sorunlardan kaynaklanır.
Arada dağlar kadar fark var tabii anlayana...
Kadın olarak evet sahiplenen olması beni etkiler.
İlişkiyi sahilenmesinden bahsediyorum ama kimse kimsenin sahibi değil onu belirtmek isterim!
Şu anki devir biraz yayık olduğu için ve seçenek çok olduğu için, sahiplenici erkek sayısı azaldı. Olanların da ya sevgilisi var ya da sevdiği. Sahiplenen erkekler mumla aranır oldu. Sahiplenmek ve sahiplenilmek güzel bir şey.
Evet, kadınlar kendilerini sahiplenen erkeklere bağlanır ama bu şey değil yani sahibiymiş gibi değil ama yanında durabilen, güçlü, yürekli, dozunda kıskanç, çokça seven 😅 falan filan
Evet o ince çizgi ayarlandığı vakit bir şeylerden daha çok emin olmama sebep oluyor bu durum, duygularımda istediğim boyutlardaysa bağlanırım zaten ister istemez.
Sahiplenme konusu gerçekten dikkat isteyen bir konu. Aşırısı beni boğar ama elbette herkes biraz olsun sahiplenilmek de ister.
👍👍
O ince çizgi dediğin yere kadar evet sahiplenici erkekler daha çok hoşuna gider. O çizgi aşıldı mı sakat..
Çok ayarında sahiplenirim, gidemez benden :D
Karşılıklı sahiplik ve aitlik güzeldir
Sahiplenici olması iyidir ama kararında 🙂
Yooo ben biçıs seven guruptanım kdjxj
Evettt 〽️
"Sahiplenen erkek candır, kan yapar" @Adil Yıldırım sözü 😂 Sahiplenmekten kastımız iyimizde kötümüzde yanında olup destek vermekse evet bağlanırız, onu giyme buraya gitme ise aksine bağlar çözülür. Bizimle birlikte ilişkiyi de sahiplenmesi gerekiyor tabi ki, gizlemeyecek saklamayacak sevdiğini söyleyecek hissettirecek. Erkeğin ilişki içinde bazen baba gibi bazen abi gibi bazen dost gibi bazen de erkek arkadaş gibi olabilmesi gerekiyor. Bu rolleri gerektiğinde yerine getiren erkeklere zaten olgunlaşmış erkek yani "adam" diyoruz. 🔗
" Sahiplenmekten kastımız iyimizde kötümüzde yanında olup destek vermekse evet bağlanırız, onu giyme buraya gitme ise aksine bağlar çözülür." demişsiniz ama bu biraz gerçekçiliken uzak değil mi? iyinizde kötünüzde yanında olacn kişi arkadaşın, dostun hatta komşu teyze de olabilir... erkeğin sahiplenmesinin bir otorite ve hakimiyeti de beraberinde getirmemesni beklemek "hem pasta yiyim ama şişmanlamayım" gibi bir şey... kaldı ki yazzınızın sonunda erkek yeri geldi mi "bsba" olmasını bilmeli demişsiniz; babayı erkek arkadaştan ve sevgiliden ayıran net şekilde otorite figürü olması değil mi? senin iyiliğin içib sana hakimiyet kuran biridir yeri geldiğinde değil mi yani erkek aynı zamanda baba olacaksa giydiğine de karışma yetkisi olduğunu kabullenmemiz gerekmez mi?
@cabukisimler evet tabi ki belli sınırlar içinde olursa ben buna hakimiyet demiyorum sevdiğim insan beni düşündüğü için hayatıma müdahale etmek istiyorsa ki ancak o zaman bir baba gibi davranmış olur başımın üstünde yeri var ama sadece kendi çıkarları için hayatıma ve yaşayış tarzıma müdahale ediyorsa ondan önce olduğum kişiyi değiştirmeye çalışıyorsa hiç kusura bakmasın buna müsade edemem 🌸
yaşayış tarzını evlenmeden önce bileceği için bu konuda haklısın yani bile bile sevip evlendiyse tamam... ama herhangi bir konuda "bunu yapmanı uygun görmüyorum, bu konuyu daha da fazla tartışmaya gerek yok" dediğinde seninle eşit değil üzerinde hakimiyeti olan birinin son sözü söylediğini ve tartışmanın devam edemeyeceğini her ikiiz de bileceksiniz ki sen istesen de istemesen de seni koruyacak bir baba gibi koruyan sahiplenen bir erkekle beraber olduğunu anlayıp ondan şefkat de bekleyeceksin; o da senin bu teslimiyetini görüp sağladığı korumanın body guard işi bir koruma olmadığını anlasın
bu zamana kadar yaşadıklarım, edindiğim tecrübeler, kaç kızla konuştuysam ayakları yere sağlam basan kendinden emin olan, ilgi, sevgi biraz şiir ister kadın.. sevilmek, sahiplenilmek, ister kıskanılmak ister.. sen ona ne kadar güzel gelmesende ilgini sevgini verirsen o ilgi ve sevgi senin güzelliğini geçiyor çirkin bile hissetsen kendini seni güzel görüp her halinle kabul edebiliyor ki bu durum sen gidersin, gitme diye sen istiyosun diye senin kollarına kendisini tam olarak bırabiliyor. sonradan pişman olacağını düşünmeden hem de. sırf seni sevdiği için seninle birlikte bile olabiliyor o derece duygusaldır kadınlar. bakmak gerek okşamak, sevmek gerek hak ettiği değeri göstermek gerek.
Çok haklısın
Neye bağlandıklarını ben hala çözemedim.
Sahipleniyorsun saplantılımısın yeter bu kadar abartma boğuluyorum. Normal davranıyorsun sen beni sevmiyorsun.
Romantik oluyorsun kılıbık olmuyorsun odun
Dürüst oluyorsun çakal diyorlar, yalan konuşuyorsun karaktersiz, ilgisiz davranıyorsun kendini beğenmiş, ilgi gösteriyorsun zampara, cinsellikte açıkça fikrini söylüyorsun istekli görünüyorsun sapık oluyorsun, aceleci davranmıyorsun bu konuda ağırdan alıyorsun yetersiz oluyorsun.
Duygusal yaklaşıyorsun ezik, duygularını belli etmiyorsun ruhsuz.
Hepsinin bir orta yolunu bulmaya çalışıyorsun kişiliksiz.
Onun için doğru ol eğri belasını bulur diyorum😆
beni kimse sahiplenemez, korumaya çalışamaz, kıskanamaz da. hesabımı da ödeyemez. ben kendimi seviyorum ve en fazla kendime değer veriyorum. kendi ihtiyaçlarımı (korunma, şefkat, ilgi açlığı) kendim karşılıyorum. kendime verdiğim şefkatten sonra elin erkeği bana 2 güzel iltifat etmiş hiçbir anlamı yok. sağ ol diyip geçerim. eğer bir gün bir erkeğin erkeklikten dolayı değil de sadece bana olan sevgisinden dolayı bana bir şeyler vermek, herhangi bir konuda yardım etmek veya bana şefkat ve ilgi göstermek istediğini görürsem ancak onu kabul edebilirim. heyt höytçü ve kıskanç hasta erkeklere yer yok yaşamımda.
Herşeyin çoğu zarar azı karardır sahiplenmek güzeldir ama çoğu da insanı boğar ve sıkar o yüzden dengeyi iyi bir şekilde ayarlayıp kurmak gerçekten bu anlamda çok önemlidir diğer türlü bu durum ilişkide olumsuz kötü nedenlere yol açar iki tarafta bu durumdan olumsuz ve kötü etkilenir insanın sevdiğini korumasını arkasında durması sahiplenmesi iyi güzeldir ama fazla aşırıya kaçmamak üzere diğer türlü ilişkide sorunlar yaşanır hatta ilişki bitebilir bile bu yüzden biten ilişkiler bile var o yüzden gereği kadar olması çok önemlidir
Hiç sahiplenici olmadım şimdiye kadar. Kıskanmadım, sorular sormadım, ilişkinin her aşamasında arayandan çok aranan oldum. Ama buna rağmen en büyük sıkıntım aşırı derecede bağlanan, hemen gelecek planları yapmaya başlayan, en ufak detayları öğrenmeye çalışan kızlar oldu.
Bence alakası yok.
O ince çizgide ahlaksızlık için yeterli olabiliyo ama. Şartlar ne olursa olsun bu hakkı asla kullanmayacak kadın bile gerektiğinde erkeğe belden aşağı vurma kozu olmasını istiyo. Bu imkanı tamamen elinden alır ve bütün yolları kapatırsan yanlız kalırsın.
Sahiplenici erkekten kastettiğimiz husus o kadını kendimize köle olarak almamak bizim istediklerimizi yapmak zorunda kalmaması kendi Özgür iradesiyle hareket etmesi ama bir erkeğin sevgisi ve saygısı ile beraber gösterdiği sahip çıkma olmalı Yoksa sıkıp boğmak olur ki bu da sadece kadına değil erkeğe de rahatsız eder çünkü sonuçta hiç kimse kimsenin kölesi değil herkes istediğini yapmakta Özgür Yeter ki ilişkinin seviyesine dikkat ederek hareket etsin en önemlisi bu
Tabii ki kendini sahiplenen erkekleri sever ama açıklamada dediğin gibi o ince ayarı tutturmak lazım. Sahiplenici derken sahibim gibi davransın da istemem mesela. Ben eşya mıyım? Yani benim de bir birey olduğumu, kendi kararlarımı kendim alabilecek olduğumu unutmamalı. Buradaki sahiplenmek ne olursa olsun yanımda olacağını bilmek, varlığını hissettirmek...
En İyi Erkek Görüşü