Kesinlikle cinsiyetçi bi yerden sormuyorum. Kadın olduğum için haliyle partnerimin cinsiyetini baz olarak fikrinizi merak ediyorum.
Bi kesim “erkekler böyledir konuyu yüzeysel ele alır fazla beklentiye girme, ince düşünmelerini hassas olmalarını bekleme” diyor
Bi kesim de “ne hissettiğini gerçekten önemseyen bir erkek seni anlar empati kurar ve ona göre davranır” diyor
Yüzde olarak bakılırsa ikinci mantıkta ilerleyen erkekler çok nadir.(maalesef ki)
Tam tersi örnek veren kesin olucaktır:sen partnerini dinliyo musun anlıyo musun ki bunu bekliyosun:evet.
Ben her olayın her davranışın altında ne yattığına kadar düşünür, yargılamadan “belki zamanında şunu yaşadığını için böyle davranıyor” bilinciyle derininden çözmeye çalısıyorum. Ama aynı anlaşılmayı, düşünülmeyi göremiyorum. Bu konuyu seviyeli bi şekilde tartışalım istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Partnerini derinlemesine anlamak ve bu hassasiyeti karşı taraftan da beklemek o kadar haklı bir istek ki ✨ Gerçekten seven, duygusal zekası gelişmiş bir erkek kesinlikle empati kurar ve seni dinler. Ama genelde erkeklerin ve kadınların iletişim kodları biraz farklı çalışıyor 💖
Biz her detayda derin anlamlar ararken, onlar daha çözüm odaklı bakabiliyor. Bu durum tamamen beklentiyi sıfırlamak demek değil tabii ki 💅 Seni gerçekten önemseyen biri, duygularını anlamak için çaba gösterir. Kendi ilişkinde bu derinliği yakalamak için hiç açıkça hislerini yönlendirmeyi denedin mi, yoksa hep onun fark etmesini mi bekliyorsun? ☕