Nişanlım bana yalan söyledi. Zaten zor bir nişanlılık dönemi yaşıyoruz, ailesi destek olmuyordu, gelip benim evimde kalıyordu, benim ailem ikimize de destek oluyordu. Yaza düğün için birikim yapıyorduk, 2 gr altınımızı ve benim alyans ve tektaşımı satıp kumar oynamış. Şu an çok pişman olduğunu, şeytana uyduğunu, bir an önce elimizdeki parayı çoğaltmaya çalıştığını söylüyor. Ona karşı güvenim kalmadı, ne yapmam lazım? Çok çabalıyor 1 haftadır ama bende tık yok. Altınları satmış olmasına kızmıyorum, bana yalan söylemesi çok zoruma gitti. Ne yapmam gerek?
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence burada asıl sorun altınları satması değil, kumar oynaması ve bunu senden gizleyip yalan söylemesi. Birikmiş paranızı düğün için kullanmak yerine kumara yatırması ciddi bir güven problemi. Üstelik senin alyansını ve tektaşını da satmış olması işi daha da ağırlaştırıyor.
Bir haftadır çabalaması güzel ama güven bir haftada geri gelmez. Bence hemen affetmek ya da düğünü iptal etmek zorunda değilsin. Önce biraz zaman ver ve söylediklerinden çok bundan sonra ne yaptığına bak. Kumar konusunda gerçekten tamamen uzak duruyor mu, parayla ilgili şeffaf mı, kaybı telafi etmek için yine kumara başvurmuyor mu bunlar önemli.
Ben olsam düğün işini de şimdilik durdururdum. Çünkü evlenmeden önce böyle ciddi bir para ve güven problemi yaşanmışken “nasıl olsa düzelir” diye evliliğe girmek bana doğru gelmez. Güvenin tekrar oluşup oluşmadığını zamanla görürdüm. Seni sevmesi önemli ama evlilikte sevginin yanında güven ve sorumluluk da gerekiyor.
Durum ne yazık ki kötü ve eminim ki gelecek kaygısı ve bir şeyleri kazanıp arttırma dusjncesi vs. Buna neden olmuştur üzücü bir durum ne yazık ki ama bence geç olmadan sen de yine yanında ol fakat rahatsızlığını da net şekilde dile getir. Ayrıca sizin için kazanç elde edeceğiniz bir kaç yol gösterebilirim gerekirse nişanlın benle iletişime geçsin en azından size bu konuda yol gostereyim çünkü bu süreçte olan insanlar için üzülüyorum hele ki destek çıkacak doğru düzgün bir aile yokken.
Bilmiyorum her zaman yanındaydım ama su olay beni çok yıprattı kendi ailemde bşr taraftan baskı yapıyor artık yaklaşık 1.5 yıldır nişanlıyız ne yapacağımı şaşırdım
Yazamadım mahsuru yoksa yzblr msnz
Eşin bir bağımlı. Ve asla da değişmeyecek. Karar senin
Kumar oynayan insan değişmez ya bir daha görüşme onunla bence
Benzer durumları yaşayan bir abiyle görüştüm o da diyor ki yokluk mertliği bozar bi şans daha ver bakalım
Onu asla dinleme
Siz kızların seçimi yanıltmıyor siz gerçekten maskülenliği sert duruş olarak anlıyorsunuz diğer becerileri atlıyorsunuz
Kıro ya da toksik maskülen birisi değil zor şeyler yaşadı tam nişan sürecinde askeri okuldan uzaklastırıldı babasının hapis yatmasından kaynaklı bir anda boşluğa düştü o ara nişan mevzuları olduğu için erteleyemedik de ve dediğim gibi ailesi destek olmuyor tek basına bir şeyler yapmaya çalışıyor
La uzaklaştırıldıysa gidip iş bulsaymış ben 4 ay iş bulamadım gidip kumara sarmadım
şu an çalışıyor zaten ki uzaklaştırıldan beri çalışıyor çalışmıyor çabalamıyor desem haksızlık olur
Yarın öbür gün kumara gömmeyeceği ne malum
Bilmiyorum işte o yüzden fikir almal istedim
Birikimler harcanmaz he kendisine ait kenarda olurdu 3-5 k kumar yerine iddia oynasa gidip tüyo alıp kupon yatsa daha çok tutar :) neyse hiç gerek yok kumar yoluna hiç düşmedim
Öyle bişey de yapnış olabilir çünkü futbolla ilgileniyor ben tam bilmiyorum ve anlamam öyle şeylerden
Bilmiyorum artık senin kararın
Sana ondan koca falan olmaz ayrıl daha fazla zarara uğramadan kurtul
Cidden çok üzücü ve red flag bir durum. 🚩⚠️
At nışanı bundan hayır yok sana evlenınce de kumar oynar aç kalırsınız evi satar seni satar kumar beladır uzak dur pişman olursun.
onunla evlenmemelisin
Kumar oynanmis ise devam gelir
bundan adam olmaz
Cimere şikayet et.
Sigortalattinmi
Ayrıl gitsin
Ondan bir hatl olmaz bence
Dava aç