27 yaşına girdim daha önce konuştuğum vs olmadı kendimi çok yalnız hissediyorum çevrem yok gibi bisi. İş hayatım full kadın bir de gece nöbetli çalışıyorum ne yapabilirim bu durumu kırmak için?
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 yaşına girdim daha önce konuştuğum vs olmadı kendimi çok yalnız hissediyorum çevrem yok gibi bisi. İş hayatım full kadın bir de gece nöbetli çalışıyorum ne yapabilirim bu durumu kırmak için?
Cevap
52Cevap
Gece işi böyledir Ben de çoğunlukla gece çalışıyorum yapabileceğin çok kısıtlı. Sosyal ortamın sıfır oluyor. İş değişikliği tek çare
Sosyal medya ya da biraz kafelere falan mi takilsan sosyal ortamlara
Kafe kızı değilim sosyal medya dan daha once biriyle yazistim sapık çıktı skkxsnnzzn üstelik statulu biriydi
İlk başta ilişki ortasında nasi normal knk
Dua et hakkında hayırlısı olsun umudunu yitirme
Hep ediyorum ama mutlu değilim hayatımdan en son lisede birini çok sevmiştim o başkası ile evlendi gitti ergenlik univ dönemim hep melankoli içinde geçti falan ise girdim şimdide olmuyo gene bisiler
Hep etmen çok iyi ne kadar geçikşrse okadar güzelleşir üzülme asla üzülmene değmez erken ya da geç evlenmek önemli değil doğru zamanda doğru kişiyle evlenmek önemli her şey nasip kısmet takma kafana
Bazı şeyler yasinda ve zamanında güzel diye dusunuyorum belki 30 33 de aşk gelecek bana o zamana kadar sap gibi beklemem mi gerekiyor o zaman gelse ne yapayim aski içim geçmiş ümidim bitmiş belki duzgum biri de ciksa benim hevessizligim yüzünden bozulacak en verimli güzel zamanlarım sıkıcı boş geciyor
Çok haklısın gerçekten ama istediğimiz zaman isteklerimiz olmuyor maalesef kaderde mi yok ya da nasip mi yok onu bende anlamadım ama umudum taze bir gün her şey güzel olur üzülmene ve ümitsizliğe düşme asla
Sanaldan tanı erkekleri. Bu yasa kadar nasıl konusmadın hayret. Sanal olmaz deme sakın böyle böyle duvar örmüşsün. Sadece konuş flört etmeye calıs ileri gitmene gerek yok
Nöbette zor değil mi sohbet etmek
Sıkıntı çıkmıyor mu
Sabır etmek
Dua etmek
Mümkünse işi değiştirmek
Dışarı çıkmak
Sosyal medyayi daha aktif kullanmak ve gerekirse profil açmak (gizliyse)
Ama asla ben neden bu hale düştüm psikolojisine girmemek
Adım atarsan oluyor bir şeyler hangi alandasın
Saglik
anladım nerede yaşıyordun peki?
Bursa
orada ortam nasıldır bilmem de sağlık ortamından kaçman gerek biraz..
Kismetin kapanmış allah sabır versin inşallah her şey gönlünce olur
Bursa'da sağlık sektöründe erkek mi tükendi?
Geç değil :) Haftada bir kurs, spor ya da sosyal etkinlik seç. Bir de küçük sohbetleri sen başlat; çevre zamanla oluşuyor. Gece nöbeti engel değil, sadece biraz plan istiyor. :)
Neden kendini yalnız hissediyorsun ben varım bak😄
Orası neresi acaba full :) bende gece nöbet usulü çalışıyorum ama şans işte her erkek :)
ne iş yapıyorsun sosyal medyadan genişletebilirsin
Sosyal medyadan birileriyle tanisabilirsin belki
Sapık dolu yaof
Kurslara falan katilsan ya da sapik olanları anlamanın yolu varsa onu uygulayıp eşleşen
Şartlar zorluymus
Nerde yaşıyorsun
Allah yardimcin olsun
Gündüzleri daha iyi bi seçenek 🙂
İzin gunlerinde neler yaparsın
Gece nöbette vakit geçirceksen tamda yeri 😉
Hepimiz yalnızız yorumlara baksana
Hiç sevgilin olmadı mı?
Nerde calışıyorsun! İletişime acık birisi misin
Bu arayışın sonu iyi değil
Bende gece çalışıyorum bu aralar
Hemşire misin?
Gündüzleri ne yapıyorsun?
Kurslara katılmayı denedin mi
Ne kursu ilgimi çeken biside yok
Hangi sehirdesin
Bursa
Gitar kursu diksiyon kursu gibi kurslara bakabilirsin ya da ingilizce
Nöbetin kalabalık olması lazım
Gündüzleri kursa vs yazıl kendini geliştir
Hemşire misin?
Hangi şehirdesin
Nasıl bir ilişki arıyorsun?
Bir sürü sosyal uygulama var
Sanalda takılcan att misin 😅
Ne iş yapıyorsun
hangı sehırden sın pekı
Zor gibi
İş arkadaşların yok mu
Zamanı gelince birisi çıkar karsina
Gruplara gir
Hangi şehirde yaşıyorsun
Gece nöbeti ne
Dertleşmek konuşmak istersen burdayım yavrum
Valla işin zor
Buluruz bı çözüm
Gündüz oluncada bisey değişmiyor
Ne iş yapıyorsun
Gece nöbeti derken hemşire misin
Sosyalleşmelisin..
hemşiremisiniz
Ne iş yapıyorsun
Nerelisin
Spora git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gece nöbetleri sosyal hayatı biraz zorluyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Ama yalnız değilsin, bu durumu kırmak tamamen senin elinde!
Sosyal çevreni genişletmek için illa gündüz insanı olmana gerek yok. Nöbet saatlerine uygun online hobiler, kitap kulüpleri veya dijital topluluklar harika bir başlangıç olabilir ☕
Ayrıca izin günlerinde Bostanlı taraflarında tek başına kahve içmek, kurslara katılmak bile enerjini değiştirebilir ✨ Sen nöbet aralarında kendine nasıl vakit ayırıyorsun peki? 💖